michool_vt - Wto 11 Cze, 2013 skromna jestes, nie ma co karoluPL - Wto 11 Cze, 2013 Siadly, no cześć, cześć pum - Wto 11 Cze, 2013 suaaaaabo się witacie Siadly - Wto 11 Cze, 2013 To tu bogactwo je widzę. Dobrze, dobrze.Rasputin - Wto 11 Cze, 2013 Widze,że oprócz samochodu macie z Emerytem tez inne cechy wspólne Jakarti - Wto 11 Cze, 2013
Cytat:
MistrzŚwiata do usług.
a kim Ty jesteś? )
napisz coś normalnie. my tez Cie witamy ale tutaj mistrzem jest każdy Siadly - Wto 11 Cze, 2013 Dlatego się zarejestrowałem, żeby popisać jak mistrz z mistrzem
Bardziej normalnie? No spróbujmy...
Michał, Clio Sport (eh...), uczestnik mistrzostw świata okręgu kieleckiego na miedzianej górze. Jestem czasem z Krk, a czasem z Sandomierza. A no i na koniec: auto ma jechać, a nie wyglądać. Czy jakoś tak.Anonymous - Wto 11 Cze, 2013 Sie kurwa bananowo robi na hecz heczu,mistrze swiata sie rejestruja,chyba czas spierdalac do swojej dziuryJakarti - Wto 11 Cze, 2013
Siadly napisał/a:
uczestnik mistrzostw świata okręgu kieleckiego na miedzianej górze.
to uczestnik czy mistrz?
napisz cos wiecej o tej imprezie/zawodach. po prostu nie wiem co to. dawaj jakis filmik, puchary, dziwki itd..
nie wiem czy kogs tu znasz czy nie ale pamiętaj, że tu jest dziwnie. witamy kamil - Wto 11 Cze, 2013 a moze po prostu masz siostrę i chciałbyś pokazać jaką Ona jest mistrzynią świata - jakieś fotki ?Rasputin - Wto 11 Cze, 2013 Czekałęm na ten wpis I wiedziałem kto go tu umieści kamil - Wto 11 Cze, 2013 bo karwa w końcu chciałbym znaleźć odważnego, co podpierdzieli foty siostry i puści w czeluście internetu bizon - Wto 11 Cze, 2013 taki już był kamil - Wto 11 Cze, 2013 a nie znam tej historii rasta - Wto 11 Cze, 2013
Jakarti napisał/a:
napisz cos wiecej o tej imprezie/zawodach. po prostu nie wiem co to. dawaj jakis filmik, puchary, dziwki itd..