Mieszkanie kupuje się na lata w szczególności jak się bierze kredyt na 15lat.
Nic bardziej mylnego kamil - Wto 31 Gru, 2013 mi do 2019 wybudują tramwaj i S2, 700 m dalej nadal mam ziemniaczki, kapustkę i marcheweczkęVlodarsky - Wto 31 Gru, 2013 To nie musisz na bazarek chodzić kamil - Wto 31 Gru, 2013 u nas bazarków nie ma. To nie jest wielkomiejskie spojrzenie na ład architektoniczny. To nie jest trendy. Wilanów robi zakupy w Almie Rasputin - Wto 31 Gru, 2013
Vlodarsky napisał/a:
Nom niestety pomyłka Raspu.
Część Dywizjonu o której tu mowa jest zaraz za kebab kingiem z Powstańców w prawo. Te pola kukurydzy to z 2-3 km dalej w linii prostej.
No to faktycznie mój błąd Cartoon - Wto 31 Gru, 2013 I szczerze mówiąc, wolałbym mieszkać przy tej kukurydzy na Bemowie niż na Targówku, Białołęce, Wilanowie itd...KarQ - Wto 31 Gru, 2013 Ja tam wynajmowałem, jakość wykonania bloków, garaży infrastruktury poniżej jakiejkolwiek skali.
Druga sprawa, że za "moment" powstanie tam kolejne osiedla.Rasputin - Wto 31 Gru, 2013
Cartoon napisał/a:
wolałbym mieszkać przy tej kukurydzy na Bemowie niż na Targówku, Białołęce, Wilanowie itd..
+1 ale i tak bym nie wybrał pola kukurydzy Każdy ma swoje kryteria i priorytety EmerytRs2 - Czw 02 Sty, 2014 Niezrozumiale jest dla mnie porownanie ze soba war
szawskich dzielnic. Przeciez tego nie mozna ze soba porownac.PieQt - Czw 02 Sty, 2014 Zgadza się, nie da się porównać dzielnic. każdy ma jakieś preferencje. Ja na przykład za nic nie chciałbym mieszkać na bemowie. Mieszkałem na targówku, ale jego czas minął.
Każda dzielnica ma swoje pozytywy i każda ma minusyM - Pon 06 Sty, 2014 W sumie niezłe
http://tablica.pl/oferta/...D3-ID4cWyj.htmlVlodarsky - Pon 06 Sty, 2014 Biere !EmerytRs2 - Wto 07 Sty, 2014 URSYNÓW nie trendy ? ok KEN?
np nowe Matexi lub Zakątek Cybisa?
Ceny od 7500-7800 do 8500Michał - Śro 08 Sty, 2014
Cytat:
URSYNÓW nie trendy ? ok KEN?
Jebany ... to jakiś szyfr ?Walle - Śro 08 Sty, 2014 on musi być millenialsem.....