Konrad - Pią 26 Wrz, 2014 Chodzilo mi o za 2tyg. To pewnie sie uzbiera 14osob jak slask wpadnie:-PTomcat - Pią 26 Wrz, 2014
Janusz napisał/a:
to widzę ze zawody pod patronatem
Tomcat napisał/a:
To przyjedź, a nie kozakuj przez internety, bo sie zapowiadasz od 3 tygodni i hóy z tego
pocałuj mnie w końcowe frajerze
Odłóż coś z kieszonkowego, bus do Krk kosztuje ze 4 zł. Dasz rade.
P.S. Memlaj wór buraku Niemy - Pią 26 Wrz, 2014 Ja bym wpadł, jeśli ktoś jeszcze ze śląska będzie jechałJanusz - Pią 26 Wrz, 2014
Tomcat napisał/a:
Janusz napisał/a:
Tomcat napisał/a:
To przyjedź, a nie kozakuj przez internety, bo sie zapowiadasz od 3 tygodni i hóy z tego
P.S. Memlaj wór buraku
oż Ty mamlasie, nie będę sie tu z Toba kłocił, tylko przy najbliższej okazji przestawię Ci szczękę... wtedy zobaczymy jaki jesteś twardy
a co do busa, to ja jak każdy porządny gość z HH.org ma gnojowóz Tomcat - Pią 26 Wrz, 2014
Janusz napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Janusz napisał/a:
Tomcat napisał/a:
P.S. Memlaj wór buraku
oż Ty mamlasie, nie będę sie tu z Toba kłocił, tylko przy najbliższej okazji przestawię Ci szczękę... wtedy zobaczymy jaki jesteś twardy
a co do busa, to ja jak każdy porządny gość z HH.org ma gnojowóz
Zjem Cie, przetrawie, a potem zrobie kupe z Twoich resztek na Clio z klatko Janusz - Pią 26 Wrz, 2014 pff i tak wszyscy wiedzą ze masz małego Kamill - Pią 26 Wrz, 2014 Dobra pedały, przyjeździe do stolicy na gokarty, zamiast się tam przepychać penisami.Tomcat - Pią 26 Wrz, 2014 Janusz zawsze prędzej czy później zaczyna gadać o fiutach. Natury nie oszukasz Loko - Pią 26 Wrz, 2014 Są i wyniki.
ade - Pią 26 Wrz, 2014
arssss napisał/a:
Za dwa tygodnie to i bym wpadł.
Dwa lata na gokartach nie byłem
ja też i nie było tak źle:D:PKenet - Pią 26 Wrz, 2014 Jak byłem w Krakowie to cisza, nikt nie jeździł...arssss - Pią 26 Wrz, 2014 Niemy, da się zgadać Janusz - Pon 06 Paź, 2014 co z tym czwartkiem ?? pasiłoby mi Konrad - Pon 06 Paź, 2014 Ja się zastanawiam czy nie lepiej pojeździć trochę po wyrazowie w niedzielę michool_vt - Pon 06 Paź, 2014
Konrad napisał/a:
Ja się zastanawiam czy nie lepiej pojeździć trochę po wyrazowie w niedzielę