To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Dylemat przy zakupie nowego auta z grupy VAG

PiTT - Czw 03 Wrz, 2015

i w sumie pomysl Dzika na superba 4x4 280KM robi sie calkiem sensowny :>
Miniac - Czw 03 Wrz, 2015

PiTT napisał/a:

A nawet kompletnie bezsensowym xD

...nowa SKODA w pełnym wypasie za 160k - to się nawet ciężko na jednym oddechu wymawia :>

was79 - Czw 03 Wrz, 2015

Ciekawe, jaki będzie spadek wartości takiego modelu. Powinno być niezłe pyerdolnięcie ;D
Marek23 - Czw 03 Wrz, 2015

Miniac napisał/a:
PiTT napisał/a:

...nowa SKODA w pełnym wypasie za 160k - to się nawet ciężko na jednym oddechu wymawia :>

A ile konkurencja podobnej wielkości kosztuje w 4 butach i 300 koniach?

anjas - Czw 03 Wrz, 2015

Marek23 napisał/a:
A ile konkurencja podobnej wielkości kosztuje w 4 butach i 300 koniach?

Dacia chyba nie robi tak mocnych samochodów. Ciężko będzie porównać z konkurencją :>

was79 - Czw 03 Wrz, 2015

Anjas zabijasz marzenia!

anjas - Czw 03 Wrz, 2015

jestem fanem marki, więc mogę :D

Zapomniałem ze na tym forum sami zamożni ludzie jeżdżący szybkimi autami premium prosto z salonu.
I do tego zawsze płaca za fotoradary. Kajam sie i przepraszam, czasem zapominam z kim mam do czynienia :rotfl:

anjas - Czw 03 Wrz, 2015

Tak Marku23. A świat jest biały albo czarny.
Alexxx - Czw 03 Wrz, 2015

Marek23 napisał/a:

Na takiej zasadzie to ja Octa w 6stke na snowboard pojadę i z tylu bedzie siedział Gortat;)

Ale na jakiej zasadzie? Ja Ci mowie, ze spokojnie sie spakowalismy i nikt nie narzekal na komfort/miejsce a Ty z Gortatem i 6osob wyskakujesz? o_O

Tekst jrownie sensowny co pani z przedszkola "gdyby kazdy tak zrobil to wiesz Jasiu co by bylo?" xD

bob.dsk - Czw 03 Wrz, 2015

Miniac napisał/a:
PiTT napisał/a:

Zamiast nowej Skody za 160k wybrał bym lekko używane BMW czy Merca.

Spakować sie w 4 osoby to pojęcie względne i tak to mozesz odczytac. Auto dla mnie bez sensu, ale byc moze jak użytkownik Skody nie szukam w autach tego czegoś i dlatego sie z tego wynalazku smieje. Znowu ścigając sie gdzieś fura z klatka tez mam polew z jakiegoś miniaka z dodatkowymi drzwiami.
Ale to właśnie ten biało czarny świat o którym Fabian pisze. Nikomu nie narzucam mojego zdania, to moja opinia. Tak jak nie płace mandatów ale nikomu nie każe rownież tego robic.

bob.dsk - Czw 03 Wrz, 2015

Marek23 napisał/a:
Spakować sie w 4 osoby to pojęcie względne i tak to mozesz odczytac. Auto dla mnie bez sensu, ale byc moze jak użytkownik Skody nie szukam w autach tego czegoś i dlatego sie z tego wynalazku smieje. Znowu ścigając sie gdzieś fura z klatka tez mam polew z jakiegoś miniaka z dodatkowymi drzwiami.
Ale to właśnie ten biało czarny świat o którym Fabian pisze. Nikomu nie narzucam mojego zdania, to moja opinia. Tak jak nie płace mandatów ale nikomu nie każe rownież tego robic.

Ale co jest śmiesznego w dodatkowych drzwiach? :rotfl:

anjas - Czw 03 Wrz, 2015

Oktawian, a jakieś podatki płacisz? Czy też są dla frajerów?
Walle - Czw 03 Wrz, 2015

anjas napisał/a:
Oktawian, a jakieś podatki płacisz? Czy też są dla frajerów?

Przesadzasz.

Tak jak nikt nie jest do końca biały, jak i czarny.

Podatki, a mandaty to trochę chyba inne rzeczy.