Michał - Wto 17 Paź, 2006 strick - Wto 17 Paź, 2006 Graty Anjas! Potwierdzam wynik! Mnie dziś sie tylko udało 1.37.37 Ale szło mi tragicznie!Rudello - Śro 18 Paź, 2006 Gramy panowie jutro, tzn dzis teraz moze nawiaze z wami walke
Zasiedzialem sie troche ale wynik jest 1;38;09 (mam na to screeny ) :562:anjas - Śro 18 Paź, 2006 ja chętnie, ale dzisiaj będę mógł popykać tylko z godzinkę Michał - Śro 18 Paź, 2006 hehehe, ja wczoraj sie wkręciłem na maxa i coraz lepsze czasy. Powtarzalnie poniżej 1.38.40 ..... wkrecilem sie na maxaM - Śro 18 Paź, 2006 Fuck a ja stary weteran nawet nie mam kiedy wam dup złoić w LFS Dariano - Śro 18 Paź, 2006 ja dzis tez gram bede ok 19tej pokaze wam pare efektownych dachow D
[ Dodano: Sro 18 Paź, 2006 ]
a moze zeby bylo ciekawiej to TS-a jakiekos zorganizujemy na pogaduchy podczas gry ??:Danjas - Śro 18 Paź, 2006
Dariano napisał/a:
moze zeby bylo ciekawiej to TS-a jakiekos zorganizujemy na pogaduchy podczas gry ??:D
ke?
nie wiem jak mój TS może pomóc w pogadaniu w czasie gry. Chyba że nas przewiezie w jedno miejsce
A tak serio to o co chodzi, bo ja jestem jakiś niekumaty...M - Śro 18 Paź, 2006 Team speaker... taki voip grupowy.. wszyscy gadaja i wszyscy sie slysza w sluchawkach
W bardzo fajnej lekkiej technologii anjas - Śro 18 Paź, 2006 dzieki,
niezłym jestem ignorantem, nie?
P.S. Właśnie zamówiłem licencje S2, 146 zeta ze wszystkim Michał - Śro 18 Paź, 2006 jest team speak , i cos jeszcze, cos lepszego , co nie laguje lacza.M - Śro 18 Paź, 2006
Michał napisał/a:
jest team speak , i cos jeszcze, cos lepszego , co nie laguje lacza.
Telefon w TPSA?
Team speaker jest swietnie zoptymaliowany w kompresji... obciaza łącze w 3kbs max.
i tylko w czasie kiedy gadasz.Loko - Śro 18 Paź, 2006
anjas napisał/a:
dzieki,
niezłym jestem ignorantem, nie?
P.S. Właśnie zamówiłem licencje S2, 146 zeta ze wszystkim
No to gratulacje, nastepnym razem spotkamy się na s2
A i żeby czasem się ktoś nie porwał na zakup samej s1, bo będzie mógł pojezdzić nowymi samochodami raczej sam ze sobą, jest baaardzo niewiele serwerów na s1Michał - Śro 18 Paź, 2006 hehehehehe
a to ściemniacz !! nic nie powiedział !! opuszcza nas na rzecz virtualnych wiscigów.Loko - Śro 18 Paź, 2006 Hahaha ale szpieg
SIM racing wciąga, wiec nie ma się co dziwić, że anjas nas opuszcza