No sory ale jak on tym wali 4 poznanie w miesiącu to Nie ma się co dziwić ze może się zdarzyć kaziu1985pn - Pon 16 Sty, 2017 Zdazylo się tylko przez to ze niedomagal cos i spina byla większa niz rozsadek i słuchanie rad żeby dzisiaj dal spokój. Uboga mieszanka wysokie egt recepta na psikusa.bob.dsk - Wto 17 Sty, 2017
kaziu1985pn napisał/a:
ze niedomagal cos i spina byla większa niz rozsadek i słuchanie rad żeby dzisiaj dal spokój. Uboga mieszanka wysokie egt recepta na psikusa.
No powiem Ci ze masz niezłe źródła kaziu1985pn - Wto 17 Sty, 2017 ale ze co ? On sam to napisal na fbbob.dsk - Wto 17 Sty, 2017
kaziu1985pn napisał/a:
:> ale ze co ? On sam to napisal na fb
Tego dnia dzieliłem z Piotrkiem Box i tyle w temacie...Qukie - Wto 17 Sty, 2017 Wiadomo, że jak koleś ma mocno zbudowany silnik i użytkuje go bardzo często w 100% to takie kwiatki mogą się zdarzyć. Ważne, że ma fun z jazdy i zdobywa puchary bob.dsk - Wto 17 Sty, 2017
Qukie napisał/a:
Wiadomo, że jak koleś ma mocno zbudowany silnik i użytkuje go bardzo często w 100% to takie kwiatki mogą się zdarzyć. Ważne, że ma fun z jazdy i zdobywa puchary
I takie powinno być podejście. To jest motorsport i zawsze może się coś wydarzyć!
Anyway takie doładowane GT86 całkiem nie głupie auto i sam bym takim pojeździł na co dzień a od czasu do czasu zabrał na jakiś TD.Kenet - Śro 18 Sty, 2017 Jakbym był młody i bez kasy to też bym sobie takie kupił!!!Stf - Śro 18 Sty, 2017
No sory ale jak on tym wali 4 poznanie w miesiącu to Nie ma się co dziwić ze może się zdarzyć
Tym bardziej, że to mu się stało na Ringu, po tym jak prawdopodobnie pompa wypadła z mocowania na dobiciu. Zmienili pompę i mocowanie i po tym na Poznaniu na pierwszym kółku popłynął tłok.bob.dsk - Śro 18 Sty, 2017
No sory ale jak on tym wali 4 poznanie w miesiącu to Nie ma się co dziwić ze może się zdarzyć
Tym bardziej, że to mu się stało na Ringu, po tym jak prawdopodobnie pompa wypadła z mocowania na dobiciu. Zmienili pompę i mocowanie i po tym na Poznaniu na pierwszym kółku popłynął tłok.
Pamietam że rozbierali tą pompę na Poznaniu, po czym na testy wsiadł inny kierowca i stało się to co stało Jak bym dobrze poszukał to mam gdzieś nagrywkę bo jechałem za nim