anjas - Pon 30 Paź, 2006 Wjeżdżasz do jakiegokolwiek Pit-Stop`u.
A co do godziny rozpoczęcia - od początku umawiamy się na 20.00. Myślę, że chwilę po 20.00 rozpoczniemy kwalifikacje a wyścig się zacznie jakieś 15 po.
Ja już jestem najarany. Dzisiaj już nie dam się tak pojechać jak ostatnio strick - Pon 30 Paź, 2006 Zaczynamy o 20 chyba, obojętne do którego boksu wjezdzasz!
Oczywićsie że jade dzis!
A dacha prawdopodobnie też se szczele Dariano - Pon 30 Paź, 2006 Sebson plan to byl na 20ta boks byle ktory gdzie ci sie tylko zapragnie najwazniesze zeby tylko stanac miedzy 2ma liniami bo inaczej mechanicy nie dotkna sie nawet palcem do twojej fury.
[ Dodano: Pon 30 Paź, 2006 ]
o loool 3 takie same posty prawie Loko - Pon 30 Paź, 2006 Ja dziś będe miał cieżką sytuacje, bede jechał bez dźwieku i na przerywajacej myszcze strick - Pon 30 Paź, 2006 Ja całe szczęscie kupiłem sobie niedawno nowa, bo jak zaczołem grywac w LFS'a to mi sie zepsuła jedna!
A z postami niezłe anjas - Pon 30 Paź, 2006 to niezle... ale i tak nas objedziesz. No moze Dariano podskoczy troche
A co do dacha, to ja pewnie tez strzele - tradycja to tradycja
Żeby tylko Michał za bardzo się nie rozpychał na torze... Loko - Pon 30 Paź, 2006 Jak zrobie taki manewr jak ostatnio czyli zaspanie na starcie plus dach , to nie będe już miał szans tym razem Anonymous - Pon 30 Paź, 2006 dzieki za odpowiedzi
bende Dariano - Pon 30 Paź, 2006
Loko napisał/a:
Ja dziś będe miał cieżką sytuacje, bede jechał bez dźwieku i na przerywajacej myszcze
Hothach laczy sie z toba w bolu
to jest wlasnie fajne ze zawsze moze sie cos przytrafic dach, nie planowany wyjazd w kartofle itp. Za to kochamy LFS Loko - Pon 30 Paź, 2006 No i najlepsze jest to ze po dachu nie wsickasz sobie przycisku na klawiaturze i jedziesz jakby nigdy nic dalej , tylko masz uszkodzenia, które utrudniają ci jazde.Rudello - Pon 30 Paź, 2006 Przekonaliście mnie do 40 okr to jeszcze obok kropelek do oczu, musze zakupic redbyka..
jak dach to klikamy na boks. i wtedy okrazenia licza nam od poczatku, tak?
bede chwilke po 20 Loko - Pon 30 Paź, 2006 Niee jak strzelasz dacha, to wciskasz przycisk (u mnie jest to q, ale lepiej sprawdź w ustawieniach jak ty masz) i cię obróci, ale będziesz mial uszkodone auto.
Jakby po dachu kasowały się okrązenia to by była tragedia Michał - Pon 30 Paź, 2006 bedziecie mieli problem dzisiaj kiepski mi dzisiaj szlo na treningach , sponsorzy nie zadowoleni. Dostalem wiadomosc ze mam jechać taktyką crash&destroy sory dziewczyny
WIEC KURWA NIE ZBLIZAC SIE DO MNIE !!!!!! Rudello - Pon 30 Paź, 2006 u mnie nie jest q.. pod jaka nazwa i gdzie mam szukac tego ustawienia..?
juz znalazłem..
a co to sa siły ff?Loko - Pon 30 Paź, 2006 Opcje/sterowanie/przyciski 2 i tam jest przywracanie samochodu
Siły, po wcisnieciu przycisku f znika karoseria i pojawiają sie same koła i przy nich kreski, które pokazują wszystkie siły hamowanie, przyspieszania i boczne.