Michał - Śro 05 Wrz, 2007 aha :DDDD spoko, nie , mi nie udzwignie tej giery .
Ciągle myśli chodza po głowe o ps3, ale to chyba juz za stary jestem KonradMK - Śro 05 Wrz, 2007 ps3 to mie się kojarzy z tą ruską gierką w zbieranie jajek. konsole są dla opóźnionych gówniarzy Michał - Śro 05 Wrz, 2007 fajnie masz w głowie idioto :DDDD
to kup sobie ZNPWU kompa za 4 tysie zeby to odpalić.
Ja wole PS3 za 2 tysiunie.
Gra ktoś w Richarda Burnsa tutaj ?
bo musze czasy zobaczyć czyjeś.
Mam jeden wykręcony na maxaKonradMK - Śro 05 Wrz, 2007
Michał napisał/a:
fajnie masz w głowie idioto :DDDD
to kup sobie ZNPWU kompa za 4 tysie zeby to odpalić.
Ja wole PS3 za 2 tysiunie.
a nie "wilk zbiera jajka" za 2 ruble?
k-mart - Śro 05 Wrz, 2007 nie wiem czy mi udzwignie, taka mam nadzieje. Do tej pory nie mialem problemow z zandymi gierkami. :566:
Konrad masz racje: konsole sa dla opoznionych gowniarzy! :564:anjas - Śro 05 Wrz, 2007 ja jako opóźniony gówniarz chciałbym kupić sobie ps3 albo xboxa360.
Niedawno sprzedałem starego xboxa - był fajny, jak wracałem z.je.bany z pracy to mogłem potłuc w Forza Motorsport, wyluzować się i dopiero rozmawiać z ludźmi k-mart - Śro 05 Wrz, 2007 trudno, zostane opoznionym gowniarzem. Dobrze wiedziec ze jest tyle kozakow na ulicach.
Jak tylko wyjdzie GT 5, wszystkie argumenty kontra ps3 beda smieszne.Michał - Śro 05 Wrz, 2007 kondziu nie wie co pisze
Michał - Śro 05 Wrz, 2007 jest jeden problem z gt5. Trzeba sobie wozy dokupywać.... a to juz jest kwas ...anjas - Śro 05 Wrz, 2007 piękna sprawaKonradMK - Śro 05 Wrz, 2007 na PS'ach fajne są tylko te gry wyścigowe bo je najłatwiej zrobić k-mart - Śro 05 Wrz, 2007
Michał napisał/a:
jest jeden problem z gt5. Trzeba sobie wozy dokupywać.... a to juz jest kwas ...
kurde jesli to prawda to kicha totalna KonradMK - Śro 05 Wrz, 2007 no i macie. zawsze ktoś kogos popycha w pupala z tym, że komputera można jeszcze uzyć do czegoś innego a kupiony samochód do GT5 to sobie co najwyżej można wydrukować i powiesić w kibelku hehegaugan - Śro 05 Wrz, 2007
Michał napisał/a:
kondziu nie wie co pisze
misiek, czy to co wkleiles to jest przepraszam ja Ciebie gra i na jaki sprzet? musze to miec! i sprzet i gre!
troche jestem opozniony chyba. ja pindole, jak to wylada. ja sie zatrzymalem na TOCA pierwszej.
sprzedaje teraz stacjonarny komp i przesiadam sie tylko juz na della M1330, wiec malutki, ale grac to niebardzo. trzeba bedzie jakas konsole ogarnac. sciagne chyba PS3 z us and a
ciaogaugan - Śro 05 Wrz, 2007 chyba, ze ma ktos PS2 do sprzedania? albo powie mi gdzie kupic co przerobic itd.. bo z tego co widze na allegro, chodza po 500-600pln nowki, 1/3 tego co PS3, a mi wystarczy
jestem łoś w temacie kompletny, ale na zime by sie przydalo cos