Bart - Nie 29 Lis, 2009 francuz - pewnie się zepsuł...qbus - Nie 29 Lis, 2009 krete mazowieckie asfalty? Michał - Nie 29 Lis, 2009 saxorulez - Czw 07 Sty, 2010 Kolejny update, dzięki eM owi mamy możliwość wgrywania zdjęć przez imageshack bezpośrednio ze strony edycji postu.
Już niedługo kolejne nowości M - Czw 07 Sty, 2010 jeden mod juz sie prawie udał dzisiaj anjas - Czw 14 Sty, 2010 wrzuciłem na stronkę nowy artykuł z serii "past masters" napisany przez samego Prezesa Łukasza...
Przy okazji przepraszam Łukasza, że tak długo trwało wrzucenie artykułu na stronę, ale trzeba to zrozumieć - proces wydawniczy rządzi się swoimi prawami
Aha, w ramach pokuty za opóźnienie pobiegałem trochę na golasa po Warszawie. Była to pokuta uzgodniona z Prezesem, więc po jej wykonaniu czuję się rozgrzeszony.pP - Czw 14 Sty, 2010 a mi się podoba to zdanie:
Cytat:
W latach 80-tych wszystko było dużo prostsze. Nie było zmiennych faz, dwóch sond lambda, emisji spalin i katalizatorów, w sumie nie było jeszcze internet.
M - Wto 26 Sty, 2010 Włączyłem zgłaszanie postów - jeśli ktoś się poczuje urażony czyims postem moze to zgłosić za pomocą wykrzykniczka.
Pozdr!Vlodarsky - Wto 26 Sty, 2010 no to ja już zgłaszam PiTT - Wto 26 Sty, 2010 a kto to rozpatruje i jakie mogą być konsekwencje?
poważnie pytam, jest jakiś skład sędziowski
czy powołujemy komisję śledczą
M - Wto 26 Sty, 2010 cos mowiles o spamowaniu? k-mart - Nie 07 Mar, 2010 moge napisac artykul o saxo vts na stronie.
a potem o civicu type rBonczek - Sob 12 Lut, 2011 Może gdyby ktoś z Czerwonych miał czas dorzuciłby taką pierdołkę jak automat do wstawiania linków z YT i Vimeo? Zapobiega błędom i ułatwia życie
M skoro już wróciłeś to się przypominam Barejka - Nie 13 Lut, 2011 Bonczek,
i jeszcze cos takiego by sie przydalo
Bonczek - Nie 13 Lut, 2011 To nie do mnie tylko do Techników ale w sumie bardzo dobre