MotorSport - Wypad Hothatch.org na Tor w Biłgoraju 1-3 Czerwiec 2007
grzech - Pon 12 Mar, 2007 to ja wezme 15 slicki, 2 okrazenia na nich tak zeby kazdego objechac bo juz auto bedzie max zrobione a potem 14tki uliczne - prosty plan 206 Gti - Pon 12 Mar, 2007
grzech napisał/a:
15 slicki,
Po Co Ci aż Tyle !!!! Ja juz biore 15 wiec starczy dla nas dwóch :569:Misiek_lbn - Wto 13 Mar, 2007 lenny, a 2 i 9 osoba na twojej liście to nie ta sama DeeS - Wto 13 Mar, 2007 Ta sama i juz pisalem o tym saxorulez - Wto 13 Mar, 2007
grzech napisał/a:
kazdego objechac bo juz auto bedzie max zrobione
lubie taką pewnośc siebie..
gorzej jak objedzie CIę dziewczyna w 206 1.4 grzech - Wto 13 Mar, 2007 oj no nie strasz ze będą dziewczyny, bo się jeszcze rozmyśle saxorulez - Wto 13 Mar, 2007 będą będą.. strick - Wto 13 Mar, 2007 Ale ja nie pojeżdzić jade! Bo nie wiem czy moje auto wytrzyma 206 Gti - Wto 13 Mar, 2007 Ok ...
Po pierwsze :
Dzięki za przyklejenie
Po Drugie :
Bede nudny i upierdliwy .. CO Z POMIAREM CZASU ???? Czy ktoś coś ogarnie czy będzie stał Ziom ze stoperem .. juz o dzisiaj będzie trzeba byc dla niego miłym !!??
Lepiej zeby tak nie był tym bardziej ze mamy czas ....
Po Trzecie ...
Jak to Zrobic .. nie chce wygrac z saxorulezzem o 0.02 sekundy I potem cały rok słucahc ze czas mierzył mój kumpel :564:saxorulez - Wto 13 Mar, 2007
206 Gti napisał/a:
I potem cały rok słucahc ze czas mierzył mój kumpel
wygrana to wygrana... my w zeszłym roku tak czas mierzylismy i nikt nie marudził.
Sądze ze nikt tutaj nie podejmie sie mierzenia czasu, ani budowania takiej maszyny206 Gti - Śro 14 Mar, 2007 To co Wariant ekonomiczny : STOPER !
Jak się nic nie wymyśli .. to trudnogrzech - Śro 14 Mar, 2007 a w zeszlym roku kto byl na pudle ?206 Gti - Sob 17 Mar, 2007 Wstydzą sie czasów .... nie przyznają sie ...Niemy - Sob 17 Mar, 2007 w kolejności na podium:
pcs
miłosz
Niemy
dariano
vłodarski
przemek sułek
czasy jak znajde to wklejeAnonymous - Sob 17 Mar, 2007 Jest opcja Lap-timera, i mamy coś takiego w Teamie ale:
To co sie ustawia na stałe, jest jedno dla wszystkich i gra, natomiast mam tylko jeden odbiornik do samochodu, i montaż go zajmuje kapkę czasu, wiec zeby przekładać do kazdego auta to porażka. Hm..... Jak wam pomóc...
Wydaje mi się ze stoper to taka opcja rozsadna. Potrzeba tylko dokładnej , sumiennej osoby. Polecałbym mete lotną wtedy bład pomiaru jest najmnieszy. ( ale pewnie tak robicie).
Moim zdaniem jakaś Pani napewno ogarnie to zajebyście.