To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Zdjęcie na żądanie

Vlodarsky - Śro 29 Gru, 2010

Jacek, to bardziej było pokazanie co jest teraz najczęściej pisane na forum i przez co nie chce mi się nawet zabierać zdania w wielu tematach. Najczęściej :
-zesrałem się
-a mój passat pali...

smutne to

Jacek napisał/a:
na pieszczotę trzeba załsużyć..a tak wogóle piliśmy razem? z tego co pamiętam to ty nie piłeś

wszędzie piszesz, że się zesrałeś i mnie ciekawi czy są na to jakieś dowody w postaci zdjęć np.

nie piliśmy - żałuję... :)

Ryba - Śro 29 Gru, 2010

Jacek napisał/a:
albo masz, nie będę chamem..tylko nie mam jak sram ale zaraz po
Obrazek

NIE WKLEJAJ TAKICH RZECZY, BO BĘDĘ MUSIAŁ POŚCIEL ZMIENIAĆ JUTRO.
Nowa tapeta ustawiona oczywko

Jacek - Śro 29 Gru, 2010

Vlodarsky napisał/a:
Jacek, to bardziej było pokazanie co jest teraz najczęściej pisane na forum i przez co nie chce mi się nawet zabierać zdania w wielu tematach. Najczęściej :
-zesrałem się
-a mój passat pali...

smutne to

Jacek napisał/a:
na pieszczotę trzeba załsużyć..a tak wogóle piliśmy razem? z tego co pamiętam to ty nie piłeś

wszędzie piszesz, że się zesrałeś i mnie ciekawi czy są na to jakieś dowody w postaci zdjęć np.

nie piliśmy - żałuję... :)

jeden pisze zesrałem się, drugi oddychaj Jasiu oddychaj, trzeci ale nudy idę spać..wszystkie te czynności towarzyszą na całe życie..nie ma się czego wstydzić :]

ziober - Śro 29 Gru, 2010

A zapowiadał się taki fajny temat... chyba wyszło jak zawsze ;D
saxorulez - Śro 29 Gru, 2010

przywracam naormalność.

Poproszę o fotę Christiny Hendricks z cycuszkiem na wierzchu

kamil - Śro 29 Gru, 2010

chcę zdjęcie komory silnikowej 106 z trąbkami, ale z nałożonym filtrem gąbkowym. Może być z wycięta przegrodą...
PGmaster - Śro 29 Gru, 2010

kamil nie oszukuj. Najpierw wklej zdjecie tej laski. Ja nie moge znalezc :(
kamil - Śro 29 Gru, 2010

nie ma ! Saxorulez pół dnia spędził w necie i nie znalazł...To było oczywiste że nie będzie foty.
Ale może to wystarczy : znajomy kiedyś ją miał i mówił, że w staniku lepiej. Bez bielizny wylewają się, a sutki ma jak spodki - w dodatku dużo żył.

Jacek - Śro 29 Gru, 2010

puścił ją kleks w takim razie dawać 106 z trąbą!!!!!!!
GeKo - Śro 29 Gru, 2010

fake ;) więc niczego nie żądam.

PiTT - Śro 29 Gru, 2010

kamil napisał/a:
a sutki ma jak spodki - w dodatku dużo żył.

dokładnie mówiłem, że suty ma jak wentyle od kamaza a Ty jak zwykle przekręciłeś xD

Jaco - Śro 29 Gru, 2010

kamil napisał/a:
chcę zdjęcie komory silnikowej 106 z trąbkami, ale z nałożonym filtrem gąbkowym. Może być z wycięta przegrodą...

prawie jak 106..

ja bym chciał Listopadowe zdjęcie z Kalendarza HH 2010 w dużej rozdzielczości co bym sobie mógł na tapetke pierdyknąc

:hhe:

Vlodarsky - Czw 30 Gru, 2010

No to ja bym chciał kilka fotek silników od saxo/106 16v lub xsary/306/ZXa 2,0 16v przerobionych na gaźniki :) (foty silnika oczywiście :) )

kubas - Czw 30 Gru, 2010

Ja chcę zdjęcie Bad-iego w bieliźnie najlepiej z jakimś milfem :)

Jaco - Czw 30 Gru, 2010

OSZUKALI MNIE !!! :ost: