Techniczne - BP Ultimate vs. Orlen Verva vs. Shell V-power 99+
Jaco - Czw 25 Lis, 2010 U Frycza nie ma v-powera Jak lecisz z Bielska na Cieszyn to obok McDonalda jest shell i tam mają taki wynalazek.Janusz - Pią 26 Lis, 2010
Jaco napisał/a:
Jak lecisz z Bielska na Cieszyn to obok McDonalda jest shell i tam mają taki wynalazek.
tankowałem tam kiedyś LPGwas79 - Pią 26 Lis, 2010
Jaco napisał/a:
Jak lecisz z Bielska na Cieszyn to obok McDonalda jest shell i tam mają taki wynalazek.
chyba zeżarłem, kiedyś w nocy, hambuksa w tym McDJaco - Pią 26 Lis, 2010 Super jeszcze trochę i zrobimy tam spota Jacek - Pią 26 Lis, 2010 skoro jest już temat o takim paliwie to opiszę co się stało w zeszłą sobotę:
natankowałem klio do pełna 100 na shellu (nowa stacja, około roku)
po wyjechaniu ze stacji na 2 biegu szedłem do odcięcia ale przy 7000 przerwało zapłon i uruchomił sie tryb serwisowy: 2500 obrotów i tyle.
Po powtórnym odpaleniu znów to samo. Na drugi dzień auto kilka razy zgasło na światłach na wolych obrotach.
Mocy było brak..jechało jak 1.2
W poniedziałek zlałem paliwo i zatankowałem 98 na Lukoilu..wszystko wróciło do normy. Idzie jak zły.
Po wizycie na stacji zostawiłem swój numer bo kierowniczki nie było.
Z rana dostałem tel. z przerażeniem w głosie "co się stało"
Po wytłumaczeniu co je, pani odpowiedziała że to pierwszy taki przypadek, że jej teść tankuje subaru, że jakiś clio sport też i wszystko jest ok. Bardzo się zmartwiła i zapytała wprost czego oczekuję.
Powiedziałem że niczego i czekamy na analizę paliwa z czystej ciekawości.
mam nadzieję że zaproponują może pełny bak w ramach rekompensaty.
Dodam, że tak proklientoskiej ubsługi można szukać jedynie w serwisie lexa Jakarti - Pią 26 Lis, 2010
Jacek napisał/a:
Dodam, że tak proklientoskiej ubsługi można szukać jeynie w serwisie lexa
swiat sie zmienia
a bylo tak fajnie w Polsce za komuny... M - Pią 26 Lis, 2010
Jakarti napisał/a:
Jacek napisał/a:
Dodam, że tak proklientoskiej ubsługi można szukać jeynie w serwisie lexa
swiat sie zmienia
a bylo tak fajnie w Polsce za komuny...
Zajebiście było, mogło by to wrócić, wszyscy mieli pracę i benzyna była... o ch.uj była na talony, samochody też, oja.jebieJacek - Pią 26 Lis, 2010 cieć przy dystrybutorze był bogiem M - Pią 26 Lis, 2010 Piękne czasy...
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xLwVE2Iw4-A?fs=1&hl=pl_PL"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xLwVE2Iw4-A?fs=1&hl=pl_PL" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>Jakarti - Pią 26 Lis, 2010
M napisał/a:
Zajebiście było, mogło by to wrócić, wszyscy mieli pracę i benzyna była... o ch.uj była na talony, samochody też, oja.jebie
hahaha, jak pelikany PiTT - Pią 26 Lis, 2010
Cytat:
Z rana dostałem tel. z przerażeniem w głosie "co się stało"
Po wytłumaczeniu co je, pani odpowiedziała że to pierwszy taki przypadek, że jej teść tankuje subaru, że jakiś clio sport też i wszystko jest ok. Bardzo się zmartwiła i zapytała wprost czego oczekuję.
Powiedziałem że niczego i czekamy na analizę paliwa z czystej ciekawości.
mam nadzieję że zaproponują może pełny bak w ramach rekompensaty.
Dodam, że tak proklientoskiej ubsługi można szukać jedynie w serwisie lexa
wychodzi na to że ktoś przedobrzył po drodze
stwierdzili że jak rozcieńczą 100 oktanów to i tak będzie ogień
powiedz że chcesz dla siebie i swoich kolegów z HH.org dożywotnio paliwo i hotdogi za freeanjas - Pią 26 Lis, 2010
PiTT napisał/a:
powiedz że chcesz dla siebie i swoich kolegów z HH.org dożywotnio paliwo i hotdogi za free
i żeby kielbase zrobiła!was79 - Pią 26 Lis, 2010 na perłowo!Jacek - Pią 26 Lis, 2010 PGmaster - Pią 26 Lis, 2010