kupiłem samochód ... wreszcie
będe miał go w sobote u siebie pod domem, podpisałem umowe. Ciesze się ze poczekałem bo fajną sztuke wyrwałem
PUCUJ SIĘ :597:Michał - Pią 29 Cze, 2007 heheh , nie ma czym.
Zwykły civic hatchback, 90 ognistych rumaków. Czekam na moją kolej po b18 ( dzieki eMowi przesunołem sie z 7 miejsca na 3 w kolejce ) zawias odrazu też wezme od łukasza i jeszcze jakiś wydechRudello - Pią 29 Cze, 2007 a juz myslalem ze bedzie MG
w ktorej budzie?Michał - Pią 29 Cze, 2007 6 genk-mart - Pią 29 Cze, 2007 Gratki Mike, chyba kazdy z nas czeka na fotki! Rudello - Pią 29 Cze, 2007 DoookladnieAnonymous - Pią 29 Cze, 2007
Michał napisał/a:
dzieki eMowi przesunołem sie z 7 miejsca na 3 w kolejce
:566:
gratki ziom czekamy na foty!
Michał napisał/a:
6 gen
niektorym to niby cos mowi ale jednak ciezko rozroznic
Michał napisał/a:
b18
170KM?Anonymous - Pią 29 Cze, 2007 dawaj foty .... no i zycze szybkiego b18inside :580:M - Pią 29 Cze, 2007 Czyli juz go wziąłeś? To nie bede dzwonił juz. dzik - Pią 29 Cze, 2007 No to powodzenia w szybkim wsadzeniu b18.
Fajny patent, szkoda ze te silniki sa takie drogie na wypadek korby w bloku lenny - Pią 29 Cze, 2007 boszszsz.... co miesiąc mamy w klubie 200KM więcej:] ładnie ładnie...
gratsy ziooom!!!! dobra koncepcja...
kuźwa, będziesz mnie klepał ziom..!?!?:]
klub hothonda.org sie robi...:]M - Pią 29 Cze, 2007
dzik napisał/a:
No to powodzenia w szybkim wsadzeniu b18.
Fajny patent, szkoda ze te silniki sa takie drogie na wypadek korby w bloku
Na szczeście nie znam takiego przypadku oprocz takich gdzie się pakuje 1.5bara w silnik
Nie są drogie dziku... za 6.5tysia masz wszystko co jest potrzebne do swapa... wszystko...
ja wiem ze silnik do r5 kosztuje 12zl
PEACE k-mart - Pią 29 Cze, 2007 Jak dla mnie to 6gen jest najladniejsza buda w cifach, wiec optyka bedzie.
Ale 6.5k za graty do swapu to chyba nie tak malo, bo rozumiem ze wchodzi w to silnik, skrzynka, komp i wiazki??nox - Pią 29 Cze, 2007
Michał napisał/a:
zawias odrazu też wezme od łukasza i jeszcze jakiś wydech
masz już coś konkretnego na uwadze ?? jakie marki ?dzik - Pią 29 Cze, 2007
eM napisał/a:
Na szczeście nie znam takiego przypadku oprocz takich gdzie się pakuje 1.5bara w silnik
Nie są drogie dziku... za 6.5tysia masz wszystko co jest potrzebne do swapa... wszystko...
ja wiem ze silnik do r5 kosztuje 12zl
PEACE
No wiesz, jak sie dlubie silnik na gratach toda/skunk itd do tego sprawdzone wartosci max to owszem. Dobrze ze w tych silnikach sa sprawdzone przetarte szlaki, co prawda za worek pieniedzy
Dla mnie zaleta R5 jest wlasnie to ze silnik do GTT kupuje za.... 200PLN (maly trick)
Nowe tloki z tulejami 1200 i mam nowy silnik.
Ale to zaleta dla garazowych dlubaczy, tutaj ryzyko unfalla rosnie, ale fun z zabawy rowniez
Tak z ciekawosci mozesz podac kosztorys na 230KM w B18?