To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Klatka - jak ? co ? czemu tak ? ahaaa... rozumiem

rasta - Wto 03 Lip, 2012

M, a co ty masz za problem, truj dupę Przemowi to ci ogarnie.
GeKo - Wto 03 Lip, 2012

Greg napisał/a:
Baran ma dobre ceny i ponoć jakościowo nie jest dużo dalej za adamem Kozakiem czy Ireco. Ale nie widziałem na żywo.

O ile do Adama mu jeszcze trochę brakuje, to IRECO jest daleko z tyłu za Baranem. To że się zrobiło parę klatek do znanych fur nic nie znaczy. Wystarczy popatrzeć jak robią do mniejszych aut. Widziałem osobiście kilka ich klatek i estetyka spawów to jakiś koszmar.

Greg - Wto 03 Lip, 2012

Dobrze wiedzieć :)

Ktoś mi mówił że Ireco nadal trzyma się w czubie jakościowym i to mocno.

Jaco - Wto 03 Lip, 2012

Ja oczywiście polecam Janusza z Budowy Rajdówek, z tego co wiem ma kilka wolnych terminów na "wakacje", ceny przystępne, a i dla hothatchy znajdzie się jakiś mały rabacik :)

Jeśli chodzi o jakość jego pracy to widziałem wiele klatek, różnych "producentów" w różnych samochodach i obecnie mało kto ma podejście ( to jest moje zdanie).

Ostatnio budował 3 nadwozia dla klienta z Belgii, a aktualnie na klatkę czeka takie coś: http://www.koraszewski.co...sqs1/index.html

Zapraszam :)

M - Wto 03 Lip, 2012

Jaco napisał/a:
Ja oczywiście polecam Janusza z Budowy Rajdówek, z tego co wiem ma kilka wolnych terminów na "wakacje", ceny przystępne, a i dla hothatchy znajdzie się jakiś mały rabacik :)

Jeśli chodzi o jakość jego pracy to widziałem wiele klatek, różnych "producentów" w różnych samochodach i obecnie mało kto ma podejście ( to jest moje zdanie).

Ostatnio budował 3 nadwozia dla klienta z Belgii, a aktualnie na klatkę czeka takie coś: http://www.koraszewski.co...sqs1/index.html

A Rollbar, mocowanie kompresora i ew. jakieś ourowanie do FMIC by ogarnął?
Pytam poważnie.

Jaco - Wto 03 Lip, 2012

M napisał/a:
Jaco napisał/a:

A Rollbar, mocowanie kompresora i ew. jakieś ourowanie do FMIC by ogarnął?
Pytam poważnie.

Myślę, że nie powinno być z tym problemu.

M - Wto 03 Lip, 2012

rasta napisał/a:
M, a co ty masz za problem, truj dupę Przemowi to ci ogarnie.

Moj problem jest taki ze nie lubie truc dupy i prosic sie.

korek171 - Wto 03 Lip, 2012

Jaco napisał/a:

Jaco - mamy coś tam dogadane, że będzie rabacik, czy przez Ciebie....
Mam juz klatę wyspawaną przez Janusza, jednak chciałbym dorobić zastrzały do kielichów (jeśli jest taka możliwość) i w ogóle obspawać całą budę, bo wcześniejszy właściciel chyba chciał bezsensownie zaoszczędzić....

rasta - Wto 03 Lip, 2012

Ziom to taka branża, albo to akceptujesz albo kup se szachy. Jak ktoś jest dobry to ma urwanie dupy, tel. nie przestaje dzwonić, nie idzie nad tym zapanowć. Ostatnio Przemo przyjmował mnie w Wielkanoc, a i tak klejenci potrafili dzwonić. To samo u Miniaca, jak nie wyłączy tel. to nie zacznie pracować.
Jaco - Wto 03 Lip, 2012

korek171 napisał/a:
Jaco napisał/a:

Jaco - mamy coś tam dogadane, że będzie rabacik, czy przez Ciebie....

dogadane nic nie jest, jak coś to przez mnie.

M - Wto 03 Lip, 2012

rasta napisał/a:
Ziom to taka branża, albo to akceptujesz albo kup se szachy. Jak ktoś jest dobry to ma urwanie dupy, tel. nie przestaje dzwonić, nie idzie nad tym zapanowć. Ostatnio Przemo przyjmował mnie w Wielkanoc, a i tak klejenci potrafili dzwonić. To samo u Miniaca, jak nie wyłączy tel. to nie zacznie pracować.

Nie akceptuje tego i olewam, szukam gdzie indziej.

GeKo - Wto 03 Lip, 2012

Greg napisał/a:
Dobrze wiedzieć :)

Ktoś mi mówił że Ireco nadal trzyma się w czubie jakościowym i to mocno.

Klatka z IRECO

Dziękuje dobranoc

Anonymous - Wto 03 Lip, 2012

takich glutów to i ja potrafiłbym narobić
zefir - Wto 03 Lip, 2012

smarkanie zacne :)
czyli jednak nie tylko ja tak mam :D

Anonymous - Wto 03 Lip, 2012

ja smarkam po kawaleryjsku,celność średnia ale wygląda widowiskowo