Jak chcialeś przekazać że dawne auto Michala ma sie dobrze - to dziekujemy
Jak chcialeś poinformowac ze jego obecny posiadacz ogarnia auto - w porzadku
Ale "cus nie wydalo" - nie wiem o co chodzi.Anonymous - Wto 09 Paź, 2007 Kolego - Dziwne rzeczy ? Jak juz napisalem, doszly mnie sluchy, ze zdarzenia o ktorych slyszalem mialy miejsce. Potwierdzil to jeden z WAS - czlonego WASZEGO KLUBU.
Potwierdzajac 2 miejsce w klasie i 12 w generalce na GP Lodzi.
A czego sie spodziewalem ?
Mialem nadzieje, ze opiszecie mi jaki przebieg miala naprawde cala sytuacja - jesli jakas sytuacja oczywiscie miala miejsce.Anonymous - Wto 09 Paź, 2007 Chrzanek - Dziekuje za informacje.
Czy chcialem spytac - nie wiem.
Czy chcialem krytykowac - po mini nagonce na mnie ktora juz ma miejsce nie smialbym.
Chcialem jedynie ustalic pewne fakty.
Czy auto ma sie dobrze ? Powiedzialbym, ze ma sie nawet swietnie, bo zajmuje sie nim bardzo ogarniety mechanik.
Czy kierowca ogarnia ? Wyniki wskazuja na to, ze ogania i to znacznie lepiej niz srednia krajowa.
Co mialem na mysli piszac "cus nie wydalo" - Osoba ktora zajela 3 miesjce maila wg. plotek pokazac "wlascicielowi bylego Michalowego Saxo" jak sie jezdzi.
Stwierdzilem jedynie, ze jesli to prawda ( czego tez chcialem sie od Was dowiedziec. ) To cos nie wyszlops - Wto 09 Paź, 2007 http://picasaweb.google.p...884877019467730
Wojciech Kielbaska?? O co chodzi??Marek23 - Wto 09 Paź, 2007
Dariano napisał/a:
moim faworytem w klubie
Jest Marek23. Teraz sie przyznaj byłeś tam ??!!
Hihi, w zadnej Lodzi nie bylem. Jakbm byl to nawet gdyby mi nie poszlo to bym sie przyznal. Zawsze opisuje moje starty. Ref,nie pisz tu glupot, bo zamkne topic i koniec. 12 w generalce to bardzo slabo, wrecz bieda bym powiedzial...CHRZANEK - Wto 09 Paź, 2007
Ref napisał/a:
Co mialem na mysli piszac "cus nie wydalo" - Osoba ktora zajela 3 miesjce maila wg. plotek pokazac "wlascicielowi bylego Michalowego Saxo" jak sie jezdzi.
Ref: Pragne Cię uspokoić że ambicjonalny typ który zajal 3 miejsce i żekomo mial coś do udowodnienia nie jest czlonkiem HH.
"ktoś" coś powiedzial, "ktos" cos uslyszal i mamy plotki które powodują niepotrzebne zamieszanie.
Ref napisał/a:
Czy chcialem krytykowac - po mini nagonce na mnie ktora juz ma miejsce nie smialbym.
Ref: mysle że nie ma tu żadnej nagonki na twoją osobe i chcialbym zebyś sie nie czul urazony.
A jeżeli krytyka jest zasadna to na pewno nikt żalu miec do Ciebie nie bedzie i tyle.
Peace bracie :564:anjas - Wto 09 Paź, 2007
ps napisał/a:
Wojciech Kielbaska?? O co chodzi??
no jak to??? Przecież Wojciu Kiełbaska to nasz klubowicz, nasz najlepszy ziombel. Miał natłuc MEN'owi ale się nie udało. Szkoda... Może następnym razem...
PS. Ref, pozdrów MEN'a i dalej słuchaj jego bajek Anonymous - Wto 09 Paź, 2007 Hihi, w zadnej Lodzi nie bylem. Jakbm byl to nawet gdyby mi nie poszlo to bym sie przyznal. Zawsze opisuje moje starty. Ref,nie pisz tu glupot, bo zamkne topic i koniec. 12 w generalce to bardzo slabo, wrecz bieda bym powiedzial...
[b]Glupot ? W ktorym miejscu mijam sie z prawa ? Napisalem juz, ze doszly mnie takie a nie inne plotki - chcialem jedynie potwierdzic. A czy 12 miejsce w generalce to bardzo slabo ? Moim zdaniem to bardzo dobry wynik - biorac pod uwage jak obsadzone sa miejsca przed nim. A jesli chcesz zamykac - to zamykaj.
Chrzanek -
Anjas - Jak tylko spotkam to nie omieszkam pozdrowic skoro nalegasz.
A ad. sluchania bajek - 12 miejsce w generalce jest ? Jest
2 miejsce w klasie jest ? jest.
Chcialem jedynie dowiedziec sie o tlo calej sytuacji.
anjas - Wto 09 Paź, 2007
Ref napisał/a:
A ad. sluchania bajek - 12 miejsce w generalce jest ? Jest
2 miejsce w klasie jest ? jest.
natłuczenie kogoś z HH jest? Nie ma!KonradMK - Wto 09 Paź, 2007 won z tym wątkiem w temacie. nie wiem o co tu chodzi za to objechanie lanosa saxiakiem rozumiem jako kopanie w mordę upośledzonego dziecka - nie ma w tym nic zachwycającego Dariano - Wto 09 Paź, 2007
Ref napisał/a:
Dariano - Atak ? litosci, po co i dlaczego ?
Czy moze po tym poscie planujecie na mnie masowa nagonke, dowiem sie, ze mam smierdzacy oddech i chodze w sandalach ?
Absolutnie nie tylko wygłupiles sie troche tym postem jesli bys chcal uzyskac informacje co i jak to posta bys zadal w formie pytajacej. A nie w formie takiej jak ja przedstawiles " ze reprezentant naszego klubu byl miał kogos cos nauczyc ale nie wyszlo" wk.urwiaja mnie takie akcje i tylko tyle.
Nagonki zadnej nie bedzie, koledzy wszystko ci wyjasnili.
Pozdrow MEN'a . niech mu sie w rajdach wiedzie jak najlepiej trzymam kciuki zeby zostal Mistrzem Polski a jak mu bog da i kasa pozwoli to i mistrzem świata.saxorulez - Wto 09 Paź, 2007 wystarczy?
ciesze się.
Nie bedziemy dyskutowali o MENie i jego wynikach.Marek23 - Wto 09 Paź, 2007 12 to bieda i koniec. Jak Ref trochę pojeździsz w takich imprezach to skumasz, jak się nie znasz to się nie odzywaj.