matt - Sob 10 Sty, 2009 szymoszkowa, ble ... z wyboru czy z przypadku tam byłeś? KonradMK - Sob 10 Sty, 2009 byłem 4 dni w Zakopcu więc jeździłem każdego dnia gdzie indziej. na szymoszkowej byłem pierwszy raz bo w ogóle do niedawna nie wiedziałem że Polsce są stoki i wyciągi napędzane elektrycznie PieQt - Nie 11 Sty, 2009
Bad-i napisał/a:
ale narty normalnie wszedzie leża - ale nie tylko w Polsce kradna. Znajomemu w grudniu jak pojechal do Madonny to zakosili nowki rossignola (na 99% tez polacy)
dlatego ja nie rzstaję się ze swoimi nartami - niestety trzeba pilnować i tyle. oczywiście nie trzeba ich kłaść na stole, ale zawsze am je na okuBad-i - Nie 11 Sty, 2009 chyba nie powiesz mi ze jezdzac na narty mam siedziec i pilnowac nart KonradMK - Nie 11 Sty, 2009 właśnie. ja kładę ję po prostu tam gdzie jest najwięcej nart, wtedy prawdopodobieństwo że ktoś zayebie akurat moje jest najmniejszeLoko - Nie 11 Sty, 2009 Ja mam problem z głowy, mam takie narciochy, ze nikt ich na bank nie weźmie, no bo i po co PieQt - Nie 11 Sty, 2009
Bad-i napisał/a:
chyba nie powiesz mi ze jezdzac na narty mam siedziec i pilnowac nart
a rób co chcesz, ja wolę mieć moje narty na widoku, niż spędzić resztę wyjazdu w ośrodku - co nie znaczy, że siedzę i pilnuję nartKonradMK - Pon 12 Sty, 2009 Po pierwsze Badi na narty leci samolotem... zawsze. Badi nigdy nie ma bagażu tylko złotą kartę kredytową. Gdy Badiemu kradną narty to nie są jego narty tylko wypożyczalni i są ubezpieczone. Badi nigdy nie pilnuje nart, nart pilnuje biedota w Tatrach Michał - Pon 12 Sty, 2009 hehehehe
ostatnie zdanie bym zamienił na Badi nigdy nie pilnuje nart, to narty pilnują jegoKonradMK - Pon 12 Sty, 2009 HAHAHAHAHAHA
właśnie wyobraziłem sobie sytuację jak Badi najebany w 3 dupy jedzie na nartach z knajpy już do hotelu, leży plecami na śniegu ale narty go niosą w dobrym kierunku, PILNUJĄ PieQt - Pon 12 Sty, 2009 no bo narty nigdy nie zostawią Badiego, nigdyKonradMK - Pon 12 Sty, 2009 1. Narty Badiego nigdy nie wychodzą z mody.
2. Narty Badiego zjeżdżają pod górę.
3. Narty Badiego nigdy się nie wypinają, bo nie są pedalskie.
4. ...ps - Pon 12 Sty, 2009 1. Narty Badiego nigdy nie wychodzą z mody.
4. narty Badiego beda gotowe za 5 dni
5...KonradMK - Pon 12 Sty, 2009 1. Narty Badiego nigdy nie wychodzą z mody.
4. Narty Badiego beda gotowe za 5 dni.
5. Narty Badiego mają bixenony.
6. ...Marek23 - Pon 12 Sty, 2009 1. Narty Badiego nigdy nie wychodzą z mody.
4. Narty Badiego beda gotowe za 5 dni.
5. Narty Badiego mają bixenony.
6. Narty Badiego to pro model Ragnottiego.
7...