chociaz wozek raczej nie wejdzie :-/anjas - Czw 18 Paź, 2007 o shieeet.... zajeeebista :549: :546:CHRZANEK - Czw 18 Paź, 2007
anjas napisał/a:
o shieeet.... zajeeebista :549: :546:
Konkretna... nadaje sieanjas - Czw 18 Paź, 2007 ciekawe jak była bita?Vlodarsky - Czw 18 Paź, 2007 fajna wariatka !!! może ją zobacz !!! saxorulez - Pią 19 Paź, 2007 kup Clio Sport
moim zdaniem mega wypas fajan kozak fura mistrzCHRZANEK - Pią 19 Paź, 2007 A da rade wyrwać Sporta <80,000pln ??? ???
Jezeli tak no to pewnie
EDIT > na < FreeMan - Pią 19 Paź, 2007
CHRZANEK napisał/a:
A da rade wyrwać Sporta <80,000pln ??? ???
Jezeli tak no to pewnie
EDIT > na <
bez najmniejszego problemu gaugan - Pią 19 Paź, 2007 moge zalatwic lekko uzywanego clio sporta mysle, ze kolo 80k, w nowej budzie oczywiscie ze sladowym przebiegiem
pzdrsaxorulez - Pią 19 Paź, 2007 ten srebrny z Bartyckiej.. gaugan ochodzą o nim nie miłe opinie w swiecie Renault Polskaanjas - Pią 19 Paź, 2007 Dzięki FreeManowi da się poniżej 80... i to ze sporym wypasem dodatkowym
Czekam na jazdę próbną, ale jestem już nieźle napalony. Odwołałem sprzedaż preludy, bo pewnie na nowy samochód będę musiał czekac ze dwa miesiące FreeMan - Pią 19 Paź, 2007
gaugan napisał/a:
moge zalatwic lekko uzywanego clio sporta mysle, ze kolo 80k, w nowej budzie oczywiscie ze sladowym przebiegiem
pzdr
gaugan nowy kosztuje 88tys. a Ty chcesz zalatwiac uzywanego i to jeszcze po RP za 80tys....
Miedzy nami, moge Ci tego za 88tys. zalatwic za 70.500 zl. brutto Nówke...
anjas napisał/a:
. Odwołałem sprzedaż preludy, bo pewnie na nowy samochód będę musiał czekac ze dwa miesiące
niestety takie samochody produkuje sie pod zamowienie...anjas - Pią 19 Paź, 2007
FreeMan napisał/a:
niestety takie samochody produkuje sie pod zamowienie...
jasne, rozumiem to doskonale.
Mialem kupca na Pralkę, ale nie mogę zostać bez fury, więc go przeprosiłem i zaprosiłem do kupna w grudniu gaugan - Pią 19 Paź, 2007 nie mowilem o srebrnym tylko o niebieskim. natomiast co do cen, nie mam pojecia, napisalem "mysle ze". za 70.500 to moge miec prawie nowke Megane Sport. nie chodzilo mi o licytacje, a pomoc