Rudello - Sob 17 Lis, 2007 206 gti, Freeman, Mick i Ja BYLIŚMY DZIŚ U ŁUKASZA!
O tym jak i co było to niech chłopaki napiszą.
Ja tylko dodam że wypalilem Łukaszowi zdjecia klubowych aut, zdjecia z lublina i duzo zdjec z hatchbackow i niehatchbackow
Freeman kupił Łukaszowi Need 4 speed: underground 1 i 2
206 gti podarowal gazete w ktorej jest jego auto
a Mick kombinowal jeszcze jak tu spelnic marzenia inych marzycieli.
Łukasz przez cały czas naszego spotkania był pod wpływem silnych pozytywnych emocji zwiazanymi z wszystkimi dzisiejszymi niespodziankami, chlopaki zreszta chyba też. Towarzyszyli i pomagali nam przy okazji w zrealizowaniu marzenia Patryka (http://www.mammarzenie.org/warszawa/2007/patryk_g.php , wkrotce beda zdjecia i relacja)
Podsumowojac, przed dwoma naszymi marzycielami nieprzespane noce
2jka mega szczesliwych dzieciakow z ogromna moca do walki z swoja choroba.
3je naszych klubowych pomagaczy ktorzy dzisiaj doswiadczyli czegos nowego i juz zastnawiaja sie jak moga pomoc wiecej.
Mistrz...bajer...super...hiper...czad i dziekuje to odemnieFreeMan - Sob 17 Lis, 2007 Panowiem wieeeeelki SZACUN dla Rudella. Ziom jestes MEGA ZIOMEM.
Bylismy dzis u Łukasza (206Gti,Mick,Rudello i ja). Tego sie nie da opisac. Ja jestem w szoku . W zasadzie wszystko jest proste przyszlismy, pogadalismy , wyszlismy... ale to co powiedziala Mama Łukasza bylo niesamowite. On caly tydzien czekal na spotkanie z Rudello, podobno caly dzisiejszy dzien pytal sie Mamy o ktorej on przyjdzie... Widac ze znalazl osobe ktora odbiera z nim na podobnych falach. Calyczas wyczuwa sie jeszcze stres, ale jak jemu sie oczy swiecily jak dostal upominki , Panowie tego nie da sie opisac....
Lukasza Mama byla rownie szczesliwa co syn, bo jak mowila nie widzial go tak wesolego od dawna. Troche sie zamotalem w tym co napisalem, ale na mnie to spotkanie naprawde wywarlo ogromne wrazenie.
ps. pisze tu glownie Łukaszu, ktoremu koniecznie trzeba pomoc zrealizowac marzeni , bo Patryk u ktorego bylism najpierw wlasnie doznal REALIZACJI... - cos czego zadne slowa nie opisza.anjas - Sob 17 Lis, 2007 :564:
super Panowie, gratuluję!!!Marek23 - Sob 17 Lis, 2007 Szacun chłopakiAnonymous - Sob 17 Lis, 2007 :564: Oby tak dalej Panowie ,napewno Łukasz zapamieta to do konca zycia i wpłyniecie na niego mega pozytywnie106 - Sob 17 Lis, 2007 szacunek Panowie!!saxorulez - Sob 17 Lis, 2007 wielkie gratki na prawde..KonradMK - Sob 17 Lis, 2007 Super chłopaki206 Gti - Sob 17 Lis, 2007
FreeMan napisał/a:
Tego sie nie da opisac. Ja jestem w szoku . W zasadzie wszystko jest proste przyszlismy, pogadalismy , wyszlismy... ale to co powiedziala Mama Łukasza bylo niesamowite. On caly tydzien czekal na spotkanie z Rudello, podobno caly dzisiejszy dzien pytal sie Mamy o ktorej on przyjdzie... Widac ze znalazl osobe ktora odbiera z nim na podobnych falach. Calyczas wyczuwa sie jeszcze stres, ale jak jemu sie oczy swiecily jak dostal upominki , Panowie tego nie da sie opisac....
Lukasza Mama byla rownie szczesliwa co syn, bo jak mowila nie widzial go tak wesolego od dawna. Troche sie zamotalem w tym co napisalem, ale na mnie to spotkanie naprawde wywarlo ogromne wrazenie.
nie da się tego lepiej opisac... określic
Wielkie Gartsy dla Rudello ... Jest Mistrzem ...
Coś jest niesamowitego w tym spełnianiu marzeń ... naprawde.... PRzyszliśmy do Łukasza ... Rudello z miejsca gadaka śmiechy zarty ....
i nagle ...
Rudello pyta się :
Moze wy Panowie macie jakies pytania do Łukasza....
I szok... Ja normalnie nigdy nie mam problemów z gadka z odezwaniem sie .. ( jak coś to gadam bez sesnu ale zawsze) a tu nagle.... blokada .... nie ze stresu czy to uczucie jest jednak niesamowite...
Mam nadzieje ze uda nam sie z Łukaszem pogadac jeszcze i bedziemy mieli okazję zeby z nim pojezdzic... !!!OBY!!! Jak najszybciej..
Dziękuje Wszystkim.Anonymous - Nie 18 Lis, 2007 no i pieknie
czyli podwaliny to pełnej realizacji Cudowne
Anonymous - Nie 18 Lis, 2007 :564:KonradMK - Nie 18 Lis, 2007 panowie, fotki jakieś macie?206 Gti - Nie 18 Lis, 2007
KonradMK napisał/a:
panowie, fotki jakieś macie?
Był reporter.. ma przesłac foty Rudello a on wstawi tak wygląda koeljnoścGaydek - Nie 18 Lis, 2007 Brawo!Vlodarsky - Nie 18 Lis, 2007 fajnie, że Łukasz taki nakręcony jest akurat w tym temacie który nas wszystkich interesuje a inna sprawa - zaglądam czasem na strone i tam gdzie jest Łukasz dalej nie jest sprecyzowane co jest jego marzeniem konkretnie.