M - Śro 09 Sty, 2008 To jakaś totalna paranoja Panowie kubas - Śro 09 Sty, 2008 a wiecie uzytkownicy jakiej marki sa najbardziej niezadowoleni ze swojego samochodu ?
MERCEDRESA LOLsaxorulez - Śro 09 Sty, 2008 Ja mam Almere 2.0D 1999r
I sorry ale za tą kasę kupił bym sobie BMW z poczatku lat 90 i nie wierzę że było bo w lepszym stanie - tapicerka, zawieszenie, koszty utrzymania.Michał - Śro 09 Sty, 2008 nie przetłumazcysz łukasz.Dariano - Śro 09 Sty, 2008 Ta dyskusja jest bez sensu jeden woli to drugi woli cos innego kazde auto ma swoje plusy i minusy kwestia tego co kogo zadowala.strick - Śro 09 Sty, 2008
Dariano napisał/a:
Ta dyskusja jest bez sensu jeden woli to drugi woli cos innego kazde auto ma swoje plusy i minusy kwestia tego co kogo zadowala.
Zgadzam sie i juz o tym wczesniej pisałem...
Łukasz musiał bys zobaczec jak 190-tka wyglada, spytaj sie któregos z chłopakow ze slaska, widzieli rok temu...k-mart - Śro 09 Sty, 2008 Genialny temat, w koncu sie cos dzieje, podobnie jak w temacie o polityce
dzik - Śro 09 Sty, 2008 k-mart, daj spokoj.
ATR jest przezajebisty, objezdza wszystko i sam bym dal 40kola za 7-io letni samochod o przecietnych osiagach i wnetrzu oraz wysposazeniu na etabie skody fabii.
Z francuzami na taksowkach to oczywiste, kazdy taksowkarz uwielbia jak jego samochod stoi w warsztacie i nie zarabia na siebie, dlatego nie kupuje japonczykow. Dzieki temu ma 20dni wolnego w miesiacu.
Zaden inny samochod w tym segmencie nie ma podejscia, to ze mozna kupic za ta kase 330i czy np s4 sie nie liczy bo nie maja takiej mocy z litra, M3 tez sie nie liczy bo to nie jest 2.2 tylko oszukuja wstawiajac wiekszyAnonymous - Śro 09 Sty, 2008 dziku powtarzasz swoje argumenty ktore nie wnosza nic ciekawego do tematu,
a ja bym nie wolal 330i i tyle, a co francozow na taksowkach to tez sporo jezdzi japoncow i niemcow wiec nikt tego procentowo nie zliczyl wiec nie podawajcie juz prosze takiego przykladu
ale faktycznie 40tysi to sporo 35 jeszcze jest do zniesieniaMichał - Śro 09 Sty, 2008 dobra dziku, to powiedz mi jak wygląda utrzymanie s4 vs. ATR.
Bardzo cie cenie ,ale bedziesz klękał do miecza dzisiaj za te texty k-mart - Śro 09 Sty, 2008 Utrzymanie S4:
lejesz benzyne i walisz kkm. dzik - Śro 09 Sty, 2008 W utrzymaniu takiego wynalazku jest istotne tez ile tego lezy na szrocie LOL
Co do taksowek, to chyba jednak najmniej bedzie japoncow.M - Śro 09 Sty, 2008
dzik napisał/a:
W utrzymaniu takiego wynalazku jest istotne tez ile tego lezy na szrocie LOL
Co do taksowek, to chyba jednak najmniej bedzie japoncow.
Co daje jasno i wyraznie do zrozumienia miksonowi zeby kupil beje albo merca zamiast ATR CHRZANEK - Śro 09 Sty, 2008 Sluchajcie "chopy" - tak naprawde to niektórzy z Was po prostu sa zapatrzeni w jedną markę i nawat granat nie oderwie was od swoich przekonań...
Ja mam "francuza", uwielbiam francuzy, ale uważam że francuzi nie maja w ofercie podobnego samochodu - sedana z temperamentem.
Piszecie o bmw, a może za 40,000pln udalo by sie nabyć A4 1,8 quattro ?? ?? ??
Mniejsza pojemność (a więc oplaty)
Turbo - czyli potencjal
Części zamienne - bez problemu
Wybór na rynku - niemaly
Napęd - prawdziwe 4x4
Choć szczerze mówiąc wątpie żeby nawet zawirusowane na 2XX KM audi zapewnilo taki fun z jazdy jak ATR.
Swoje zdanie wyrazilem - Mikson ATR to zajebiste auto. Jak Ci sie podoba to po prostu bierz takiego i najlepiej żeby byl bialy KonradMK - Śro 09 Sty, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Sluchajcie "chopy" - tak naprawde to niektórzy z Was po prostu sa zapatrzeni w jedną markę i nawat granat nie oderwie was od swoich przekonań...
Ja mam "francuza", uwielbiam francuzy, ale uważam że francuzi nie maja w ofercie podobnego samochodu - sedana z temperamentem.
rozmawiamy o starych autach? No to safrane biturbo chyba można śmiało porównać