Niemy - Pią 25 Sty, 2008 to moze ktos da znac Darkowi zanim bedzie za poznoBad-i - Pią 25 Sty, 2008 az z ciekawosi zadzwonie czy on jeszcze jest 106 - Pią 25 Sty, 2008 maska jakos dziwnie w nim odstaje przy podszybiu ...
wyglada jakby otwierala sie tak jak w 125p Anonymous - Pią 25 Sty, 2008
Niemy napisał/a:
to moze ktos da znac Darkowi zanim bedzie za pozno
juz do Darka dzwoniel, podalem mu nr i ma zaraz dzwonic Niemy - Pią 25 Sty, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Niemy napisał/a:
to moze ktos da znac Darkowi zanim bedzie za pozno
juz do Darka dzwoniel, podalem mu nr i ma zaraz dzwonic
Dariano - Pią 25 Sty, 2008 Zacny jutro jade ogladac. Dobrze sie sklada bo akurat jutro bede w krakowie Podobno byl bity przodem ciekawe czy mocnoBad-i - Pią 25 Sty, 2008 bez Puga nie wracaj ty BUŁO Dariano - Pią 25 Sty, 2008 Ach ty Miekka Fajo Bad-i - Pią 25 Sty, 2008
Dariano napisał/a:
Ach ty Miekka Fajo
poczujesz twardą faję jak go nie kupiszAnonymous - Pią 25 Sty, 2008 CUDOWNIE by było, bo rodzinnka nam sie POOOOWIEKSZA
darek dzwon jutro co i jak nox - Pią 25 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
poczujesz twardą faję
Marcel 08 napisał/a:
CUDOWNIE by było
Ja nie wnikam Anonymous - Pią 25 Sty, 2008
nox napisał/a:
Bad-i napisał/a:
poczujesz twardą faję
Marcel 08 napisał/a:
CUDOWNIE by było
Ja nie wnikam
ty nie musisz, bo i tak masz zawsze MI w sobie i cisza do jutra do 12 w temacie nox - Pią 25 Sty, 2008
Marcel 08 napisał/a:
nox napisał/a:
Bad-i napisał/a:
poczujesz twardą faję
Marcel 08 napisał/a:
CUDOWNIE by było
Ja nie wnikam
ty nie musisz, bo i tak masz zawsze MI w sobie i cisza do jutra do 12 w temacie
Gdybyś wiedział co ja z wami robiłem w krk w nocy to byś się nie dziwił czemu taki cichy byłem Anonymous - Pią 25 Sty, 2008 ja wstalem jak mlody Bóg - rób tak zawsze ale rudello Bad-i - Pią 25 Sty, 2008 dobra offtopikowcy, czekamy na info od Darka