Zwykłe VTI 160 koni
Jakby mial b16b 1.6 180 koni to by byla inna spiewka:)
jakbybyło zwykłe to duzo by ich było do kupienia. Wydaje mi sie ze wcale takie zwykłe nie jest.
Zwykłe to jest 90 koni anjas - Pią 28 Kwi, 2006 dałem już tego linka w temacie Test Drive, ale po przemyśleniu uważam, że zasłużył na miejsce w ogłoszeniach o hot hatch`ach:
samochód prawie nowy, na pierwszy rzut oka uszkodzenia wydają się całkiem niewielkie. Cena atrakcyjna... Ciekawe tylko ile kosztują do niego części i ile kosztowałoby naprawienie tych małych uszkodzeń?
edit: dopiero teraz zauważyłem wywalone poduchy, a więc uszkodzenia większe niż mi się wydawało na pierszy rzut oka Dariano - Pią 28 Kwi, 2006 to fura mojego ziomka z łaskarzewaanjas - Pią 28 Kwi, 2006 sprowadził rozwaloną czy rozwalił w PL?Loko - Pią 28 Kwi, 2006
To jest moj nastepny hothatch tylko nie wiem jeszcze kiedy kur.. jak ta hania mi sie podoba to masakraNiemy - Pon 01 Maj, 2006 kultowe EVO VI za 26.000zl
http://moto.allegro.pl/sh...100376820#photoLoko - Pon 01 Maj, 2006 Hehe Evo pełną gębą :DGrzesiek VTS - Pon 01 Maj, 2006 Wypasione chyba sobie takie kupie,z samego wygladu jest przerombane ale tylko z wygladu :567:nox - Pon 01 Maj, 2006 błeheheh a potem ktoś będzie dumny ze objechał Poldkiem 1.4 16v GTI "prawdziwe" evo Loko - Pon 01 Maj, 2006 A wyboraźcie sobie akcje w zimie, jak takie evo z napędem na jedną ośke zakopie się w byle zaspie. Pójdą wtedy teksty "patrzcie to to evo, rajdówka z napędem na 4 łąpy i nie mozę sobie dać rady "