pcs cos kombinuje... Bart - Sob 23 Lut, 2008 chyba nawet już coś wykombinował Rudello - Sob 23 Lut, 2008 ziom pisz bo tez jestem ciekaw! strick - Nie 24 Lut, 2008 A spotkaliscie sie wczoraj?
Ja miałem jedno połaczenie nieodebrane, ale nr nieznany i nie wiedziałem czy ktos z Was dzwonił Bart - Nie 24 Lut, 2008 dzwonił pcs, trza było odebrać strick - Nie 24 Lut, 2008 akurat w klopie byłem Czemu nr ma zastrzezony, oddzwonił bym pcs - Nie 24 Lut, 2008
strick napisał/a:
akurat w klopie byłem Czemu nr ma zastrzezony, oddzwonił bym
w sumie troche sie zamieszalo tego dnia, instalacja ostrego walka sie przeciagala. Najpierw od 10 do 14, potem musialem byc w bytomiu, potem kolejne poprawki od 16, na szczescie wpadl Bart i sie juz nie nudzilem (wielkie dzieki!). Po tem mielismy jechac do Ciebie do Mikolowa, ale skonczylo sie dopiero po 20 i obaj musielismy juz wyjechac ... Posmigalismy troche po autobahnie z ciekawymi predkosciami ..., dla mnie bylo grubo 2xx w takim karawanie to juz nie przelewki .
aha, na ostrym walku jezdzi calkiem przyzwoicie, i spalanie znacznie spadlo:
strick - Nie 24 Lut, 2008 Fajne ze jest lepiej
Kurde poł dnia czekałem na ten telefon, gdybys zadzwonił zaraz jeszcze raz Bart - Nie 24 Lut, 2008 strick, następnym razem zabierz telefon do kibelka strick - Nie 24 Lut, 2008
bart napisał/a:
strick, następnym razem zabierz telefon do kibelka
Od dzis biore cały czas A zadzwonisz do mnie jak bede siedział?