pewne watpliwości wprowadza tylko ten grill na czarno, nie wiem czy nie lepiej było go zostawić jak byl
Nie nie, jest naprawde bardzo dobrze. Majac e39, wizualnie poszedl bym 100% w Twoim kierunku. Michał - Pon 06 Paź, 2008 super foty
ale jakoś te rinig mi nie podchodzą PiTT - Pon 06 Paź, 2008
Michał napisał/a:
super foty
ale jakoś te rinig mi nie podchodzą
ale co z ringami? ich nie zmieniałem, to są oryginalne lampyGOKART - Pon 06 Paź, 2008 co do shadowlinie - w/g mnie to chyba przedobrzyłeś. Ramki wokół szyb , listwy etc O.K. ale grill słabo wygląda. Co innego gdyby auto było w bieli. Zobacz że wszystkie M-ki z shadowline są zawsze z chromowanym grillem i w dodatku z pochromowanymi "żeberkami" i wygląda to git.Michał - Pon 06 Paź, 2008 wlasnie nie wiem co z tymi lampami. Poporstu mi sie nie podobają
ale wszystko inne cacy !!PiTT - Pon 06 Paź, 2008
GOKART napisał/a:
Zobacz że wszystkie M-ki z shadowline są zawsze z chromowanym grillem i w dodatku z pochromowanymi "żeberkami" i wygląda to git.
są do momentu jak ktoś ich nie wymieni
fabrycznie wychodzi tak, żeby było widoczne
obawiam się natomiast, że zostawienie całego chromowanego grilla byłoby bardzo rzucające się w oczy, nawet bardziej niż tak jak teraz jestMick - Pon 06 Paź, 2008 PiTT, jest bardzo dobrze, wygląda zacnie, dużo zyskał.
myślę, że Twój guru byłby z Ciebie dumny
kubas - Pon 06 Paź, 2008 ladnie bardzo mi sie podoba teraz ta beemka Fotki tez zacne z nysa niszcza !PiTT - Pon 06 Paź, 2008 opinie są podzielone odnośnie grila
więc nie czekając długo zrobiłem małego wizuala
szczerze... najbardziej mi się jednak chyba podoba tak jak jest, na czarno
Tez na to głosuje PiTT - Pon 06 Paź, 2008 co za kasztany... a jak się pytałem to wszyscy pisali MALOWAĆ!
dobra, zostaje tak jak jest, jednak cały chrom nie powala, jeśli już to tylko tak jak w v3 czyli czarny środek, ale chwilowo i tak zostanie tak jak jest PiTT - Pon 06 Paź, 2008
k-mart napisał/a:
Cytat:
pewne watpliwości wprowadza tylko ten grill na czarno, nie wiem czy nie lepiej było go zostawić jak byl
Nie nie, jest naprawde bardzo dobrze. Majac e39, wizualnie poszedl bym 100% w Twoim kierunku.
hehehe
to samo pisałeś jak była w pełnym chromie
to w co byś poszedł? M - Wto 07 Paź, 2008 PITT jak chcesz grill zrobic czarny to musisz walnac lampy na czarno, felgi i detale,
Inaczej bedzie sraka przy frezjach