na forum w temacie o rajdzie rzeszowskim jest takie letnie serwisowe
foto... vlodarsky i profesor HYHYHYBart - Sob 31 Gru, 2011
106 napisał/a:
no name - Sob 31 Gru, 2011
Marcel napisał/a:
Mick polecam chłopaków oto "obraz" który robili mojemu ziomkowi
Sorki ale z ręką dali ciała roj - Sob 31 Gru, 2011
Cytat:
oj roj roj roj wsadziłeś kij w mrowisko
oby Profesor nie zaglądał
jak ktoś ma inne argumenty to może mnie przekona, z mojego punktu widzenia tak to wygląda. Takiego tatuażu jak Twój nie widziałem (choć też nie oglądam stron/pism/katalogów/forów etc) i to jest ciekawe a trybale hmm... ile osób w samej PL "wyróżnia" się trybalami? M - Sob 31 Gru, 2011 Mój argument jest taki że każdy może sobie zrobić tatuaż taki jak będzie mu się podobać
Ja też na wiele tatuaży bym powiedział OMFG ale tylko dlatego że myślę sobie wtedy jak bym się czuł z takim tatuażem a to jest abstrakcja.Anonymous - Sob 31 Gru, 2011
Dzieki Czesiu,nie wiem dlaczego sie nie załadowałoVlodarsky - Sob 31 Gru, 2011 Ja mam na lewej piersi lilijkę kyokushinkai z którym jestem związany od 6 roku życia i jest to dla mnie dosyć istotna sprawa
Anonymous - Sob 31 Gru, 2011 Zawsze mam problem rozczytać , to znaczy kurczak w 3 smakach , czy sos słodko kwaśny ?
PiTT - Sob 31 Gru, 2011 nie ma lipy
no name - Sob 31 Gru, 2011 Kilka razy był u mnie kolo który na ręce ma wytatuowane duże logo Legi,
gdzieś na basenie widziałem również dużego kibica z wielkim napisem
WARSZAWA na plecachM - Sob 31 Gru, 2011 M - Sob 31 Gru, 2011
was79 - Sob 31 Gru, 2011 misiek86electro - Nie 22 Sty, 2012 znalazlem 2 godne polecenia miejsca w krk
jedno to immortalink i prace gościa któremu bym powierzył moja skóre :