strick - Pon 30 Cze, 2008 A ja powiem odwrotnie, szukaj fajnego e46, bedziesz miał fajne rwd
Corolla wogóle mi nie podchodzi, jak dla mnie nie za ciekawe auto, o wiele bardziej wolał bym golfaV, juz znajdziesz nawet 2 latki 2,0 TDI za 40k...
faktycznie Kondziu, to już nie jest dupowóz... Ty poprostu szukasz lepca na muchy...KonradMK - Pon 30 Cze, 2008 dupowóz = auto do wożenia dupy
fajny dupowóz = auto do wożenia fajnych dup
Kulka może ssać kule strick - Pon 30 Cze, 2008 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5452069
Ta jest niezłaKonradMK - Pon 30 Cze, 2008 kto chce pojechać do bydgoszczy w weekend?
fajny dupowóz. tylko trzeba założyć 18" i jakiś spojler na dach Jakarti - Pon 30 Cze, 2008 moze sie nie znam ale czy 316 nie powinno miec silnika 1,6??
BMW 316TI COMPACT z bardzo oszczędnym i dynamicznym silnikiem 1,8.kubas - Pon 30 Cze, 2008 ja jestem caly czas w Bydgoszczy KonradMK - Pon 30 Cze, 2008 o mistrz! mógłbyś podjechać zobaczyć? daj mi numer do siebie jeśli chcesz pomóc.KonradMK - Pon 30 Cze, 2008
Jakarti napisał/a:
moze sie nie znam ale czy 316 nie powinno miec silnika 1,6??
BMW 316TI COMPACT z bardzo oszczędnym i dynamicznym silnikiem 1,8.
nie. ale kiedyś też tak myślałem.Anonymous - Pon 30 Cze, 2008 kondziu dziwię się Tobie, kiedyś już było na forum o compakcie to wypowiadałeś się że palcem byś tego nie dotknął Michał - Pon 30 Cze, 2008 bmw w compakcie to nie bmw, to jakiś wymysł ....
kondziu, ty sam nie wiesz czego chcesz.
Passat
Volvo c70
volvo c70 cabrio
miata sie przewineła
pytasz się o smarta ( )
na koncu pokazujesz bete w kompakcie ...
kurwa stary, ogarnij sie troche ....
znając zycie kupisz chryslera voyagera ...KonradMK - Pon 30 Cze, 2008
dobra bez podjarki w takim razie. sprzedam kombi najpierw i zobaczę ile muszę w kredycie wziąć. ale ten kompakt jest mistrz moim zdaniem, do tego ma m-pakiet w środku.