To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Kondzio quiz

TomsoN - Pon 21 Lip, 2008

Soft na ~165km, ze zmienionym IC'kiem i turbiną z ARL'a(1.9tdi 150km)koło 190 się robi i fura zamiata :jupi:
Dobry RS nie jest zły :rotfl:
Czyli jadąc do pracy można jakiegoś VTS'a jeszcze naklepać :devil:
Myśle, że sam program by robił robotę i by starczało aż nadto.

Bad-i - Pon 21 Lip, 2008

dokładnie, do tego czesci full. Na bank taka skodzianka bedzie tansza w utrzymaniu od H. Dodatkowo to zawsze hatch ;)
Loko - Pon 21 Lip, 2008

KonradMK napisał/a:
też tak myślę, jakiś cwaniak z forum twierdzi że to łożysko jakieś i wymiana właśnie ok 700 pln, ale w ASO pewnie 1500. Chyba zadzwonię do ASO...

A szumi na jałowym cały czas, czy tylko jak sprzęgło jest puszczone, jak cały czas to najprawdopodobniej skrzynia do rozbiórki, bo to któreś łożysko w niej, a jak tylko na puszczonym sprzęgle to prawdopodobnie łożysko oporowe na sprzęgle.

Rudello - Pon 21 Lip, 2008

ja bym bral FRS i zamonotwal air ride :)
KonradMK - Pon 21 Lip, 2008

Loko napisał/a:
KonradMK napisał/a:
też tak myślę, jakiś cwaniak z forum twierdzi że to łożysko jakieś i wymiana właśnie ok 700 pln, ale w ASO pewnie 1500. Chyba zadzwonię do ASO...

A szumi na jałowym cały czas, czy tylko jak sprzęgło jest puszczone, jak cały czas to najprawdopodobniej skrzynia do rozbiórki, bo to któreś łożysko w niej, a jak tylko na puszczonym sprzęgle to prawdopodobnie łożysko oporowe na sprzęgle.

to jest automat

Anonymous - Pon 21 Lip, 2008

Kondziu w dupie ze ma ta pralka gaz i dobrze w zasadzie bedziesz mial oszczednosci na picie w placie jak również a przede wszystkim na R5 i Radka meldunek ....
Wyjazd do Wroclawia sobie odpusc - dzis chyba dosc jasno ci to wyjasnilem, a wiesz ze nie raz juz ci dobrze radzilem a nie sluchales :lol2:
Zastanów sie mocno nad ta z Grodziska wg mnie ..... 2k opusci, sprzedaz te czesci o ktorych rozmawialismy ewentualnie i zrobic ci sie cena odpowiednio mniejsza :)

Anonymous - Pon 21 Lip, 2008

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5840368

:) praktyczne i świeże autko :) bez robienia skrzyni za 2 i pseudo oszczędności na gazie co wiecznie kto nie ma to narzeka :)

KonradMK - Pon 21 Lip, 2008

qrwa no! pan Staszek, dozorca na osiedlu w Pyrach, ma lanosa i też nie narzeka.
Mick - Pon 21 Lip, 2008

Kondziu spokojnie... koledzy naprawde dobre samochody podsyłają...
Fabia RS wcale nie jest najgorszym pomysłem... przyznam się szczerze też kiedyś zwracałem na ten samochód uwagę, jak myślałem nad kolejnym autkiem dla siebie...

ale jak już w 100% wiesz, że Twoim kolejnym samochodem będzie Pralka, to szukaj jak najlepszego okazu, nie oszczędzaj na zakupie samochodu, bo natniesz się i jeszcze wiecej Cie to będzie kosztowało.

CHRZANEK - Pon 21 Lip, 2008

Ta jest... szczpać to sie można na sprzęt do upalania, ale na dupowozie nie wolno oszczędzać...
Anonymous - Wto 22 Lip, 2008

jak nie oszczędzać to bez gazu :) bo gaz to gorsza kicha niż dizel
Bad-i - Wto 22 Lip, 2008

tutaj niestety musze sie z Wami zgodzic. Kupowac samochod do jazdy codziennej to wielkie wyzwanie. Niestety trzeba to dobrze przemyslec i nie oszczedzac. Jak sie ma drugi wozek (jakiegos hh) to mozna z nim sie pier...... ale do jazdy na codzien musi byc wygodnie i bezawaryjnie.
Michał - Wto 22 Lip, 2008

nie wiem czy było kondziu .
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4867432
2.0 , manual, lans, skóry ... naprawde super
mozemy podjechać dzisiaj wieczorem i sobie oblukać.
jeszcze byś się szaprną i ją zglebił , fura konkret.

Vlodarsky - Wto 22 Lip, 2008

chyba anjas to wrzucał już.
Anonymous - Wto 22 Lip, 2008

fajny acordzik, a jak z ich awaryjnością i ceną części , serwisowaniem?
bo te wersje nie były u nas sprzedawane w salnach a szkoda,,