TomsoN - Pon 21 Lip, 2008 Soft na ~165km, ze zmienionym IC'kiem i turbiną z ARL'a(1.9tdi 150km)koło 190 się robi i fura zamiata
Dobry RS nie jest zły
Czyli jadąc do pracy można jakiegoś VTS'a jeszcze naklepać
Myśle, że sam program by robił robotę i by starczało aż nadto.Bad-i - Pon 21 Lip, 2008 dokładnie, do tego czesci full. Na bank taka skodzianka bedzie tansza w utrzymaniu od H. Dodatkowo to zawsze hatch Loko - Pon 21 Lip, 2008
KonradMK napisał/a:
też tak myślę, jakiś cwaniak z forum twierdzi że to łożysko jakieś i wymiana właśnie ok 700 pln, ale w ASO pewnie 1500. Chyba zadzwonię do ASO...
A szumi na jałowym cały czas, czy tylko jak sprzęgło jest puszczone, jak cały czas to najprawdopodobniej skrzynia do rozbiórki, bo to któreś łożysko w niej, a jak tylko na puszczonym sprzęgle to prawdopodobnie łożysko oporowe na sprzęgle.Rudello - Pon 21 Lip, 2008 ja bym bral FRS i zamonotwal air ride KonradMK - Pon 21 Lip, 2008
Loko napisał/a:
KonradMK napisał/a:
też tak myślę, jakiś cwaniak z forum twierdzi że to łożysko jakieś i wymiana właśnie ok 700 pln, ale w ASO pewnie 1500. Chyba zadzwonię do ASO...
A szumi na jałowym cały czas, czy tylko jak sprzęgło jest puszczone, jak cały czas to najprawdopodobniej skrzynia do rozbiórki, bo to któreś łożysko w niej, a jak tylko na puszczonym sprzęgle to prawdopodobnie łożysko oporowe na sprzęgle.
to jest automatAnonymous - Pon 21 Lip, 2008 Kondziu w dupie ze ma ta pralka gaz i dobrze w zasadzie bedziesz mial oszczednosci na picie w placie jak również a przede wszystkim na R5 i Radka meldunek ....
Wyjazd do Wroclawia sobie odpusc - dzis chyba dosc jasno ci to wyjasnilem, a wiesz ze nie raz juz ci dobrze radzilem a nie sluchales
Zastanów sie mocno nad ta z Grodziska wg mnie ..... 2k opusci, sprzedaz te czesci o ktorych rozmawialismy ewentualnie i zrobic ci sie cena odpowiednio mniejsza Anonymous - Pon 21 Lip, 2008 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5840368
praktyczne i świeże autko bez robienia skrzyni za 2 i pseudo oszczędności na gazie co wiecznie kto nie ma to narzeka KonradMK - Pon 21 Lip, 2008 qrwa no! pan Staszek, dozorca na osiedlu w Pyrach, ma lanosa i też nie narzeka.Mick - Pon 21 Lip, 2008 Kondziu spokojnie... koledzy naprawde dobre samochody podsyłają...
Fabia RS wcale nie jest najgorszym pomysłem... przyznam się szczerze też kiedyś zwracałem na ten samochód uwagę, jak myślałem nad kolejnym autkiem dla siebie...
ale jak już w 100% wiesz, że Twoim kolejnym samochodem będzie Pralka, to szukaj jak najlepszego okazu, nie oszczędzaj na zakupie samochodu, bo natniesz się i jeszcze wiecej Cie to będzie kosztowało.CHRZANEK - Pon 21 Lip, 2008 Ta jest... szczpać to sie można na sprzęt do upalania, ale na dupowozie nie wolno oszczędzać...Anonymous - Wto 22 Lip, 2008 jak nie oszczędzać to bez gazu bo gaz to gorsza kicha niż dizelBad-i - Wto 22 Lip, 2008 tutaj niestety musze sie z Wami zgodzic. Kupowac samochod do jazdy codziennej to wielkie wyzwanie. Niestety trzeba to dobrze przemyslec i nie oszczedzac. Jak sie ma drugi wozek (jakiegos hh) to mozna z nim sie pier...... ale do jazdy na codzien musi byc wygodnie i bezawaryjnie.Michał - Wto 22 Lip, 2008 nie wiem czy było kondziu .
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4867432
2.0 , manual, lans, skóry ... naprawde super
mozemy podjechać dzisiaj wieczorem i sobie oblukać.
jeszcze byś się szaprną i ją zglebił , fura konkret.Vlodarsky - Wto 22 Lip, 2008 chyba anjas to wrzucał już.Anonymous - Wto 22 Lip, 2008 fajny acordzik, a jak z ich awaryjnością i ceną części , serwisowaniem?
bo te wersje nie były u nas sprzedawane w salnach a szkoda,,