To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - [auta] CO DALEJ?

Anonymous - Czw 07 Sie, 2008

eM napisał/a:
a bmw m5 w tej chwili to zaden wyjatkowy samochod.
nieprawda bo clarkson powiedzial ze to najlepsze auto swiata i ferrari sedan :P a tak serio dla mnie mistrzostwo swiata, brzmienie, moc, klasa, prowadzenie, wywazenie.
pamietam jak mercedes sie mazgail na piatke i siodemke ze nie ma listew/listw na drzwiach ze futurystyczna potem zaczeli zrzynac w zywe oczy.. Tak czy siak. m5 na swoje lata total mistrz. tamta e klasa amg nawet kolo niej nie lezala

GOKART napisał/a:
BMW 320 Si
sympatyczna trojka :)
M - Czw 07 Sie, 2008

Mi chodzi o to ze jak widze go juz na ulicy to sie nie jaram.
Gaydek - Pią 15 Sie, 2008

JIMEK napisał/a:
jedno jest pewne - bedzie bardzo ciezko zastapic miniaka. Obrazek
dokonczmy rozmawianie o tej konwersacji w temacie co dalej

M3 lub 1 tii :> .

GOKART - Pią 15 Sie, 2008

Nie wiem o jaki budżet się rozbija ale M3 będzie masakrycznie droga w utrzymaniu (częstsze i droższe przeglądy , spalanie etc), tak dla przypomnienia koszt roboczogodziny w ASO BMW to 326 PLN :jupi: a 1 Tii jeszcze nie ma więc o cenie można jedynie gdybać ale myslę że coś pomiędzy 170 tys. a 200 tys. :/ ale będzie tego warta
Marek23 - Pią 15 Sie, 2008

Jak będzie różnica między 135i a 1 Tii?

! Tii będzie dość bezkompromisowa. Bedzię dla jedynki tym co dla trójki M3 CSL lub dla Mini - model Works GP. 135i jest tłusta (ponad 1,5 t) co czyni ją niewiele lżejszą od M3.
1 Tii ma mieć lekkie kubły, sportowy zawias, lekkie felgi, pakiet aerodynamiczny z karbonu (w tym maska) oraz ma stracić na wadze. Prawdopodobnie straci na wadzę dzięki zastosowaniu jakiejś lekkiej doładowanej jednostki (są ploty o 2.0 turbo 250-300 KM) a nie 6 cylindrowego klocka. Nie wiadomo jak BMW to rozwiąże marketingowo bo mają w ofercie 6-cylindowy silnik TT o mocy 306 KM. Może z BMW 1 135i oraz 1 Tii będzie jak z VW Golfem.
Golf GTI ma 200 KM i jest najbardziej sportową wersją tego modelu pomimo że występuje GOLF R32 o mocy 260 KM z napedem 4x4.

Tu były foty 1 Tii -> http://forum.hothatch.org...ghlight=#133875

O kurde... Będzie szpera? Jeszcze ja za kierownicą i układ byłby kompletny.

Bez jaj, jak dają jej 6 tłoczkowe hamulce (M3 ma 4- tłoczkowe) to chyba szpery nie pożałują :)
Więcej fotek -> http://forum.hothatch.org...r=asc&start=645
Nie powiem, pozycja za kierownicą niezła ;)

The Mc - Pią 15 Sie, 2008

A ja bardzo bym chcial miec takiego: Type 3 z 67roku. Ale niechodzi o to zeby kazda srobka byla oryginalna, mnie kreci sama bryla. Do tego bym wsadzil nowy silnik i zmienil zawieszenie. Rynek starych aut VW ma sie bardzo dobrze i dzieki czemu mozna dostac wszystkie czesci.
Bardzo mi sie podobaja te auta :)

GOKART napisał/a:
Bez jaj, jak dają jej 6 tłoczkowe hamulce (M3 ma 4- tłoczkowe) to chyba szpery nie pożałują

Oficjalnie ogłazam, że to jest auto dla Jimka. I dla mnie również... To mi się podoba, bezkompromisowość pęłną gębą. Tylko nie chciałbym jakiś pasków na masce, itd.
Eh, tylko ta cena...

k-mart - Pią 15 Sie, 2008

135i czy nawet tii miodzio, podobaja mi sie jak sukinkot!
Ale paski i inne dizajny tez mi nie podchodza.
Ciekawe czy takie tii klepie R26r

Moja będzie z paskami, ja idę w dres na całość.

k-mart napisał/a:
Ciekawe czy takie tii klepie R26r

Jaja sobie robisz ? Renault wszystko klepie, no może poza S3-trójką .

Gaydek - Pią 15 Sie, 2008

GOKART napisał/a:
Moja będzie z paskami, ja idę w dres na całość.

Będą tylko białe? :> E46 M3 CSL było chyba tylko w jednym kolorze.

a nie wiem czy tylko w bieli, tak naprawdę oficjalnie wiadomo niewiele.

Nie wiem co macie przeciwko paskom

Można będzie pójść w lans

Ale wizualnie to się jednak nie umywa do M3

CHRZANEK - Pią 15 Sie, 2008

Jaram się ta jedyneczką :D :D :D

RWD + duża moc + MarekS3 = 300 metrowe slajdy :D :D :D