HH.ORG na Torze - ExoticCars.pl Track Day - zmiana TERMINU na 19.X
qbus - Pon 20 Paź, 2008 Dalej nie mozesz tego przebolec ze ty jako pierwszy popelniles ten blad? Stf - Pon 20 Paź, 2008
rasta napisał/a:
kierownik daję radę ale niestety popełnił błędy...
z tego co pamiętam dostawał po ok 4-5 sek na próbie liczacej ok 1:15sek, co łącznie mogło dać jakieś 25-30 sek. jak na mega skręcające auto o którym często mowa i ogarniętego kierownika to taki sobie wynik nie odbiegający od innych aut.Loko - Pon 20 Paź, 2008
qbus napisał/a:
Dalej nie mozesz tego przebolec ze ty jako pierwszy popelniles ten blad?
Długo Cie znajde ? Ząbki latajo?
Ja pierwszy dostałem za opierdol, niby dlczego teraz inni mają mieć lepiej niż ja KonradMK - Pon 20 Paź, 2008 Jestem pod mega wrażeniem, brawo!!!anjas - Wto 21 Paź, 2008 http://www.exoticcars.pl/news/index.php?id=238
Co to za czasy? 50% doliczali?DeeS - Wto 21 Paź, 2008 nie, poprostu jechali inna konfiguracje.anjas - Wto 21 Paź, 2008
DeeS napisał/a:
nie, poprostu jechali inna konfiguracje.
ale to się nie zgadza z czasami które chłopaki podawali wcześniej...qbus - Wto 21 Paź, 2008 czemu? chodzi chyba o to ze potem chlopaki jezdzili konf hh.org i wtedy zrobili podane wczesniej czasy... nie?anjas - Wto 21 Paź, 2008
qbus napisał/a:
czemu? chodzi chyba o to ze potem chlopaki jezdzili konf hh.org i wtedy zrobili podane wczesniej czasy... nie?
no wydaje mi się, że nie... ale może niech nasi bohaterzy coś powiedzą Stf - Wto 21 Paź, 2008 najpierw odbyły się zawody (eliminacje + przejazd finałowy). A że tor był wynajęty jeszcze chyba przez godzinę to dali nam możliwość zmiany konfiguracji na własną i wtedy kręciliśmy czasy na lap timerze wg. spec hh.org.anjas - Wto 21 Paź, 2008 aha qbus - Wto 21 Paź, 2008 nie chce mowic... "a nie mowilem"... wiec nie powiem CHRZANEK - Wto 21 Paź, 2008 To moi kumple jechali i wszystkim dokopali Jakarti - Czw 13 Lis, 2008 jeszcze mnie tu nie bylo dlatego gratuluje z calego serduszka