Rudello - Wto 28 Paź, 2008 ja do 14 napisze czy bede na 100% bo na razazie szanse forty/fortyFreeMan - Wto 28 Paź, 2008 1. Freeman
2. Mr Sufix
3. Rooney
4. Tiger
5. Marcel
6. Siara
7. Jędrula
8. TheMc
9. TheMc + 1
10. JimekMichał - Wto 28 Paź, 2008 1. Freeman
2. Mr Sufix
3. Rooney
4. Tiger
5. Marcel
6. Siara
7. Jędrula
8. TheMc
9. TheMc
10. Jimek
11. theMC kolega
12. Klajd szybowiec drexlerCHRZANEK - Wto 28 Paź, 2008 Uuu bedzie grubo Ja wychodzę sie rozgrzac na basenie.
Do zoba.KonradMK - Wto 28 Paź, 2008 ten jego basen to będzie największy błąd kosz po basenie to jak dymanie po waleniu konia Michał - Wto 28 Paź, 2008 Anonymous - Wto 28 Paź, 2008 ja wlasnie wrocilem z garazu .... padam na ryj, ale bede a jeszcze ide do pracy na noc dzis ....
Rudello i Changu beda, niedzwiedz twierdzi ze jest chory i moze bedzie mikolaj od Bartka
do zobaczeniaAnonymous - Wto 28 Paź, 2008
Adaś jak palec kolegi? rzeczywiście złamał?
Krzyś jak kostka?
majk dajesz zdjecia
do zobaczenia za tydzien CHRZANEK - Wto 28 Paź, 2008 Ja proponuje bana na miesiąc dla mikołaja
Dziś ktoś próbował mi strącić głowe ze statywu
Nie bede mówił kto ale jak kiedys dorwe ten rudy łeb to nie wiem...
Majk foty !!!!Anonymous - Wto 28 Paź, 2008 a takie ładne hawajki były
Poka buty, buty poka, rukwa, poka buty !!The Mc - Śro 29 Paź, 2008 Palec zlamany, pojchalismy na targowek bo tam akurat byly dyzury.. kurna z 50 osob w poczekalni 1 pacjent na 20min! Na szczescie znajmosci mojej mamy pomogly i pojechalismy z targowka do Konstancina ale dzieki temu gips juz jest.
ehh nawet sie dzis niespocilem porzadnie na parkiecie i pewnie zakwasy bede mial tylko przez 3 dni a nie przez 5 jak w tamtym tygodniu FreeMan - Śro 29 Paź, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Krzyś jak kostka?
luz, za 2 dni bedzie jak nowa... Na szczescie delikatnie skrecilem...
Majk foty!
TheMc tak to jest z nasza sluzba zdrowia... wszystko jest ok jak jestes zdrowy, ale jak cos jest nie tak to Cie odsylaj z jednego szpitala do drugiego...
Szkoda mi Twojego kolegi bo za duzo nie pogral...Michał - Śro 29 Paź, 2008 fajnie było !! krzysiu, mam twoją piłeczke.
Nawet tak sie nie zjebałem jak tydzień temu, ale oszczędzałem się
foty będą po powrocie do domku.saxorulez - Śro 29 Paź, 2008 kto ma złamany palec?