Kamilbike - Czw 11 Gru, 2008 No wlasnie stalem przed wyborem kupna 2k9 lub live'a 09 no i kupilem liva ze wzgledu na to ze duzo w to gralem kiedys, na psx'ie. Na wymiane nic nie mam ale jakby co to moge po jakis okazyjnych cenach cos kupic anjas - Czw 11 Gru, 2008
pP napisał/a:
ps. to ktoś chętny na wymiane gierek na xa?
a co masz na wymiane?
ja mam np. z gier, w które nie gram
1. Assasin Creed
2. Project Gotham Racing 3 (nawet filii nie zdejmowałem, gre dostałem z konsolą)
3. Oblivion
4. Test Drive
w reszte czasem gram...M - Czw 11 Gru, 2008 A moze bananowa młodzież od x-boxa by z nami zagrała w cs?kubas - Czw 11 Gru, 2008 własnie... anjas no wez prosze !!anjas - Czw 11 Gru, 2008
kubas napisał/a:
własnie... anjas no wez prosze !!
nie mogę, dziś jestem umówiony z lennym na partyjkę COD5 na PS3 kubas - Czw 11 Gru, 2008 to nastepny tydzien ! Jak nie zagrasz to powiem anjasowi zeby zamknal cale forum !pP - Czw 11 Gru, 2008
eM napisał/a:
zagrała w cs?
z chęcia ale nie wiem czy mi lap uciągnie..anjas - Pią 12 Gru, 2008
lenny napisał/a:
ja uwielbiam pro evolution soccer 2009... wczoraj zacząłem kariere jakimś młodym zawodnikiem...
leniuś, a jak się gra w tryb kariery w PES2009? Fajnie? Nie nudzi się?M - Pią 12 Gru, 2008
pP napisał/a:
eM napisał/a:
zagrała w cs?
z chęcia ale nie wiem czy mi lap uciągnie..
Uciągnie, to gra smiga na kazdym lapie pP - Pią 12 Gru, 2008
eM napisał/a:
Uciągnie, to gra smiga na kazdym lapie
to dziś zasysam lenny - Pią 12 Gru, 2008
anjas napisał/a:
leniuś, a jak się gra w tryb kariery w PES2009? Fajnie? Nie nudzi się?
na początku trochę się ciągnie ale z czasem robi się coraz ciekawiej... i po jakimś czasie naprawde czujesz się, jaby od ciebie zalezala kariera typka:)
dla mnie super!!anjas - Pią 12 Gru, 2008
lenny napisał/a:
na początku trochę się ciągnie ale z czasem robi się coraz ciekawiej... i po jakimś czasie naprawde czujesz się, jaby od ciebie zalezala kariera typka:)
dla mnie super!!
namówiłeś mnie lenny - Pią 12 Gru, 2008 anjas - ty masz ps3 czy xboxa? bo się pogubiłem...?
poza tym pytanie do znawców tematu... czy da rade pograć po siedzi w COD5 na przykład kiedy jeden gracz ma ps3 a drugi xboxa?
A! I Anjasku sorry, że wczoraj nie mogłem pograć...
ale musimy się ustawić w nast tygodniu... pozatym święta idą, będzie dużo czasu wolnego:]anjas - Pią 12 Gru, 2008
lenny napisał/a:
anjas - ty masz ps3 czy xboxa? bo się pogubiłem...?
mam oba. Xbox jest mój a PS3 Agnieszki anjas - Pią 12 Gru, 2008
lenny napisał/a:
poza tym pytanie do znawców tematu... czy da rade pograć po siedzi w COD5 na przykład kiedy jeden gracz ma ps3 a drugi xboxa?
nie da rady
lenny napisał/a:
A! I Anjasku sorry, że wczoraj nie mogłem pograć...
ale musimy się ustawić w nast tygodniu... pozatym święta idą, będzie dużo czasu wolnego:]
Spoko ziooom! Popykałem sam w MP. Niezły już jestem