qbus - Wto 13 Sty, 2009 odpalilem wlasnie resistance 2 na ps3... miedzy 1 a 2 czescia graficznie jest przepasc, otwarte przestrzenie robia wrazenie, pogram cos wiecej to wtedy ocenie... pierwsze wrazenie bardzo pozytywne.KonradMK - Wto 13 Sty, 2009 ahaha chcesz to popsuję ci zabwę. wiesz co jest na końcu? k-mart - Wto 13 Sty, 2009 Ja chce wiedziec! KonradMK - Śro 14 Sty, 2009 SPOJLER
bohater, którym grasz ginie qbus - Śro 14 Sty, 2009 tepe chuje!!M - Śro 14 Sty, 2009 Gram obecnie w bad company na xboxa bo zanabyłem ową konsolę.
Gra jest przemegazaje.bista. W trybie online kopie jajca.
a masz jakieś jeszcze ciekawe tytuły?M - Śro 14 Sty, 2009 Z konsola dostalem COD'a ale jeszcze nie gralem.
Andżej pożyczy mi FORZE wiec sie wypowiem.
Ogolnie myslalem sobie - miec malo gier na konsole bo drogie to troche lipa, ale jest druga strona medalu - kazda gre sie gra z zaangazowaniem i jest duzo wiecej zajawki.pP - Śro 14 Sty, 2009 moze ma jakis kolega z wawy grida na xa na zbyciu, bo z checia bym pozyczyl na kilka wieczorow??rasta - Śro 14 Sty, 2009
eM napisał/a:
Z konsola dostalem COD'a ale jeszcze nie gralem.
Andżej pożyczy mi FORZE wiec sie wypowiem.
Ogolnie myslalem sobie - miec malo gier na konsole bo drogie to troche lipa, ale jest druga strona medalu - kazda gre sie gra z zaangazowaniem i jest duzo wiecej zajawki.
eM, w X360 wystarczy zmienić soft napędu CD za całe 50 pln i już można zaczynać zakupy na Torrencie anjas - Śro 14 Sty, 2009
rasta napisał/a:
eM, w X360 wystarczy zmienić soft napędu CD za całe 50 pln i już można zaczynać zakupy na Torrencie
ale raczej po sieci wtedy nie pograsz... a o to głównie chodzi (przynajmniej mnie)M - Czw 15 Sty, 2009 Tak glownie o sieć mi chodzi.Michał - Sob 17 Sty, 2009 http://www.allegro.pl/ite...trukcja_pl.html
pojawił sie na allegro rbr. Radze kupić, zadko jeszcze mozna znaleźć. Ja juz nabyłem ...anjas - Sob 17 Sty, 2009
Michał napisał/a:
Ja juz nabyłem ...
dziś kupił tylko niejaki "kaszaniok1994"
Aha, Anja75 to nie ja Michał - Nie 18 Sty, 2009 heheheheh
kupiłem z rok temu bo też sie pojawiło pare egz na allegro,