teraz mogę powiedzieć że... tak myślałem Maciusiowy - Śro 28 Sty, 2009
lenny napisał/a:
mój szanowny i kochany Tata podał mi VIN od innego samochodu który oglądał dzień wcześniej...:)
hehehehe a ja tutaj już epopeje tworzęlenny - Śro 28 Sty, 2009 szacunek Panowie:) można na Was liczyć...martin.h - Śro 28 Sty, 2009 lenny, dobrze chociaż, że te dwa VIN'y były z Golfa bo jak jeden byłby z innego modelu, to dopiero mogłaby być ciekawa dyskusja.Michał - Śro 28 Sty, 2009
lenny kocham cie
nie kupuj HD Młody Papież - Czw 29 Sty, 2009 Janusz - Czw 29 Sty, 2009 ze tak powiem QARWA... na bobra madonny w uzywanym YTS....zesz ty w morde.... dobre to było:D dobrze ze vin był z koncernu VAG'a bo gdyby był z jakiejs Renówki czy cos to wtedy by była akcja lenny - Czw 29 Sty, 2009 tak tak, pozdrowie mojego Tatę od Was... lenny - Śro 04 Lut, 2009 okej, w sobotę jedziemy po auto
mam właściwy vin
wvwzzz1jzwd064746
szymlorek, maciusiowy, janusz... będą pomuki za pomoc!!Anonymous - Śro 04 Lut, 2009 Wg Vinu autko z 1998r, wyprodukowane w Bratysławie, si?
PS. chociaż nie, jedna strona podaje Bratysławę, druga Zuffenhausen, a inna Barcelona , wicked lenny - Śro 04 Lut, 2009 si, ale bardziej zależy mi na informacjach z vw na temat przeglądów, przelotów itp...anjas - Śro 04 Lut, 2009 Mój system rozszyfrował ten vin:
wv - Volkswagen
w - wypasiona wersja
z - zajebany
z - zbeszczeszczony
z - zezłomowany
1 - 1 raz myty
j - je.bnięty w bok
z - za.jeb.any w tył
w - wyklepany
d - domowymi metodami
0 - 0 przeglądów
6 - 6 razy malowany