DeeS - Pon 04 Maj, 2009 najpierw pisza ze nie moga udostepnic takich dokumentow a zaraz ze to nie ich sprawa....
Smierdziiii jak nic !!!!saxorulez - Pon 04 Maj, 2009 Adam ja moge zainteresiować tym fakt i SE
cisnij ich106 - Pon 04 Maj, 2009 ....jest szanasa ze zwyciezca zostanie zmieniony po raz kolejny KonradMK - Pon 04 Maj, 2009
GeKo - Pon 04 Maj, 2009
The Mc napisał/a:
check this out!
"Witam ponownie,
Firma DCN jest tylko podwykonawcą konkursu i nie ma dostępu do takich
dokumentów. W konkursach takie dokumenty są w posiadaniu Organizatora i
jeśli są udostępniane to jedynie zwycięzcom konkursu.
Pozdrawiam serdecznie,
Roksana Wojciechowska"
Teraz poproś, na jakiej podstawie nie udzielają innym uczestnikom konkursu, jeśli jest to w regulaminie konkursu że nie udzielają to pozamiatane, ale jeśli nie ma to trzeba ich cisnąć.PieQt - Pon 04 Maj, 2009 Adam,
ty przestań te maile pisać, bo mailem to ty możesz sobie z dziewczyną z fotka.pl dyskutować
Wyślij do nich pismo poleconym - mogę ci pomóc je napisać. Następnie odpiszesz miłej Pani Roksanie, że pozwoliłeś wysłać sobie do nich i do organizatora pismo w tej sprawie - ponieważ chcesz wiedzieć jak wyglądają protokóły z obrad komisji, kto jak głosował, jaką kto podjął decyzję.
Ty możesz żądać tylko protokołu, dziewczyna która najpierw wygrała, a potem jej zabrali 1 nagrodę może się dochodzić o więcejGeKo - Śro 06 Maj, 2009
JIMEK napisał/a:
ja pierodle przejrzalem te prace to ziom w ogole masz to auto chyba ze to jest ustawione to wygraja kredki i MSpaint
Jimek prorokThe Mc - Śro 06 Maj, 2009 a to fuckersi..
"Witam Panie Adamie,
Otrzymałam odpowiedź od Organizatora konkursu w sprawie Pana maila.
Zgodnie z Regulaminem ( REKLAMACJE- punkt 1), wszelkie prośby i reklamacje
mogły być rozpatrywane w ciągu 7 dni od daty zakończenia konkursu przez
Komisję Reklamacyjną ( REKLAMACJE- punkt 3). Pana maila otrzymałam 04.05.09
w związku z tym nie mogę przekazać Pana prośby do Komisji Konkursowej,
ponieważ zgodnie z Regulaminem takowa już nie istnieje.
Ponadto, dokument o który Pan prosi jest dokumentem wewnętrznym firmy i
Organizator nie zobowiązał się w Regulaminie do jego upublicznienia."KonradMK - Śro 06 Maj, 2009
no nieźle, kto ma numer do TVN?
a poza tym który koniec konkursu obowiązuje? ten w którym wygrała Monika, czy ten w którym wybrali bohomaz?
zią, ciśnij ich, niech mają obsrane portki. w chuja lecą po maksie.pP - Śro 06 Maj, 2009 normalnie czuje się jakbym czytał super express106 - Śro 06 Maj, 2009 buahahahahaha
zajebista odpowiedz Anonymous - Śro 06 Maj, 2009 no leże normalnie , czy ci ludzie nie widza ze srają pod siebie Loko - Śro 06 Maj, 2009 No przepraszam, ale jak jest zmiana decyzji to datą zakończenia konkursu jak dla mnie jest właśnie data ogłoszenia zmienionej decyzji. Kiedy ogłosli ta zmienioną decyzję?Rudello - Śro 06 Maj, 2009 tak strasznie kreca ze najwidoczniej maja cos do ukryciaJacek - Śro 06 Maj, 2009