Anonymous - Wto 16 Cze, 2009 heheh dzieki Mick ale SUCZ jeszcze żyje i ma się narazie DOBRZE Mick - Wto 16 Cze, 2009
Marcel 08 napisał/a:
heheh dzieki Mick ale SUCZ jeszcze żyje i ma się narazie DOBRZE
to nie przeszkadza posiadaniu dwóch piesków
drugi zdecydowanie będzie mniejszy i nie będzie musiał jeździć w bagazniku Anonymous - Wto 16 Cze, 2009 narazie dzięęęęękuje Anonymous - Śro 17 Cze, 2009 dziś skończyliśmy tak ...
narkoza i 4 szwy
106 - Śro 17 Cze, 2009 co to sie podzialo? :/Anonymous - Śro 17 Cze, 2009 nie wiadomo .... rozmawiamy sobie pod garażem z kamilbikiem i przychodzi suka i siada obok nas .... rozmawiamy dalej, patrze cała mokra eeee pływała ale zaczyna lizać sobie stope (mówie eeee fetysz po wujku michale) ale nie przyglądamy się a tam rozcięta poduszka tak że aż widać całe wnetrze wiec szybki opatrunek Sebastian zrobił i na szycie ....k-mart - Śro 17 Cze, 2009 rozbite szklo ziom, niestety
Radze kupic jej bucik na ta lape, pod zalozyc jakas skarpete.
Zdejmuj tylko gdy bedzie pod Twoim okiem, gdy zacznie lizac nigdy sie nie zagoi.Anonymous - Śro 17 Cze, 2009 10dni siedzi w domu .... za 3dni zmiana opatrunku do wesela sie zagoi Anonymous - Śro 17 Cze, 2009 niestety nic nie widac
Greg - Pon 22 Cze, 2009 TO jest fatalne jak się dzieje coś złego ze zwierzakiem... Coś o tym wiem, bo wczoraj odszedł mój kociak, miał zaledwie 10 miesięcy... Ze 3 dni temu wieczorem jakoś siedziała osowiała, ale rano było już OK - brykała jak zawsze. Wczoraj rano było wszystko OK, ale koło południa już tylko leżała i zawodziła, weterynarz pobrał krew i stwierdził że ma malutko czerwonych krwinek. Dostała kroplówkę i została w klinice. Po kilku godzinach dostaliśmy telefon, że odeszła. Ehh... Jestem po prostu załamany i mega smutny. K****, nic się nie działo wcześniej, nic nie zapowiadało, nic nie dało zrobić. Jakiś nowotwór chyba... Anonymous - Śro 24 Cze, 2009 szkoda ziom
Suka od tyg. siedzi w domu i zaczyna ja nosić ma nowy przydomek DESTRACTION
3 razy zdjeła opatrunek w ciągu tyg. i teraz ma w pancerny opatrunek ale i tak z nim walczy .... i tak zapieporza na 3 nogach jak my ostatnio R5-tka na KJSie Anonymous - Śro 15 Lip, 2009