To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - SUKA :)

Anonymous - Wto 16 Cze, 2009

heheh dzieki Mick ale SUCZ jeszcze żyje i ma się narazie DOBRZE :*
Mick - Wto 16 Cze, 2009

Marcel 08 napisał/a:
heheh dzieki Mick ale SUCZ jeszcze żyje i ma się narazie DOBRZE :*

to nie przeszkadza posiadaniu dwóch piesków :)
drugi zdecydowanie będzie mniejszy i nie będzie musiał jeździć w bagazniku :)

Anonymous - Wto 16 Cze, 2009

narazie dzięęęęękuje ;D
Anonymous - Śro 17 Cze, 2009

:wall: dziś skończyliśmy tak ... xD

narkoza i 4 szwy o_O

106 - Śro 17 Cze, 2009

co to sie podzialo? :/

nie wiadomo .... rozmawiamy sobie pod garażem z kamilbikiem i przychodzi suka i siada obok nas .... rozmawiamy dalej, patrze cała mokra eeee pływała ale zaczyna lizać sobie stope (mówie eeee fetysz po wujku michale) ale nie przyglądamy się a tam rozcięta poduszka tak że aż widać całe wnetrze wiec szybki opatrunek Sebastian zrobił i na szycie ....
k-mart - Śro 17 Cze, 2009

rozbite szklo ziom, niestety :/
Radze kupic jej bucik na ta lape, pod zalozyc jakas skarpete.
Zdejmuj tylko gdy bedzie pod Twoim okiem, gdy zacznie lizac nigdy sie nie zagoi.

10dni siedzi w domu .... za 3dni zmiana opatrunku ;) do wesela sie zagoi :>

niestety nic nie widac o_O

Greg - Pon 22 Cze, 2009

TO jest fatalne jak się dzieje coś złego ze zwierzakiem... Coś o tym wiem, bo wczoraj odszedł mój kociak, miał zaledwie 10 miesięcy... :( Ze 3 dni temu wieczorem jakoś siedziała osowiała, ale rano było już OK - brykała jak zawsze. Wczoraj rano było wszystko OK, ale koło południa już tylko leżała i zawodziła, weterynarz pobrał krew i stwierdził że ma malutko czerwonych krwinek. Dostała kroplówkę i została w klinice. Po kilku godzinach dostaliśmy telefon, że odeszła. :( Ehh... Jestem po prostu załamany i mega smutny. K****, nic się nie działo wcześniej, nic nie zapowiadało, nic nie dało zrobić. Jakiś nowotwór chyba... :'(
Anonymous - Śro 24 Cze, 2009

szkoda ziom :(

Suka od tyg. siedzi w domu i zaczyna ja nosić :wall: ma nowy przydomek DESTRACTION o_O
3 razy zdjeła opatrunek w ciągu tyg. i teraz ma w pancerny opatrunek ale i tak z nim walczy .... i tak zapieporza na 3 nogach jak my ostatnio R5-tka na KJSie :lol2:

Anonymous - Śro 15 Lip, 2009

;D

106 - Śro 15 Lip, 2009

agresorka :D