Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Mieszkanie do wynajęcia Mokotów
nox - Pią 06 Mar, 2009 Znajomy sie ucieszy ze tak duże jest zainteresowanie jego mieszkaniem anjas - Pią 06 Mar, 2009
PieQt napisał/a:
w moim własnym mieszkaniu spałem na materacu przez 3 lata i stojal z IKEA zastepował mi szafę - ale to było moje i imprezy na sportowych kubłach, zamiast foteli ludzie do dziś wspominają
to prawda... raz się tak uraczyliśmy tekillą, że jak schodziłem po schodach to zszedłem o jedno piętro za nisko (do garażu) i się dobijałem, bo myślałem, że ktoś zamknął drzwi wyjściowe...
Powrót do domu też był pełen przygód... '
Dobre czasy to były panie Piekucie PieQt - Pią 06 Mar, 2009 no dobre, dobre - powtórka tego zależy tylko od nas, ale nie - obowiązki i takie tam.
p.s. jeden z biesadników zamknał się na 4h godziny w łazience - nawet po otoworzeniu drzwi nie chciał opuścić lokalu, siedział za zamkniętym sedesie i wyzywał żonę do śłuchawki - mistrz!!
p.s.2 żeby za dużo nie powiedzieć, to powrót AnJas miał traumatyczny M - Pią 06 Mar, 2009 hehehe to juz podwójny oftopPieQt - Pią 06 Mar, 2009 oftop od oftopa nie liczy się M - Pią 06 Mar, 2009 OKi pogadalismy juz, nikt się nie pokłócił, argumentow osobistych było mało.
Andrzej może zamknąć.anjas - Pią 06 Mar, 2009 to zamykam!
jak ktoś będzie miał pytania odnośnie mieszkania to proszę o priv, wtedy otworzę.