a tak na serio chciał bym takie jak maska na samochodachGrzesiek VTS - Pią 17 Lip, 2009
GeKo napisał/a:
Grzesiek VTS napisał/a:
Tzn Extra czyli
Szczerze nie wiem, bo jest dodatkowa robota + koszt pigmentu barwiącego, ale myślałem że kazdy będzie zadowolony z naturalnej barwy włókna węglowego zatopionej w bezbarwnej żywicy.
AMEN jarek-malopolska - Sob 18 Lip, 2009 hehe dlatego pisałem, że kolor sprawą drugorzędną jest.. Jakbyś Geko mogł tylko jeszcze dopisać odnośnie terminów, kiedy to ogarniesz tak już końcowo-czyt. kiedy zajmiesz się dystrybucją gotowych dolotów.. ??Anonymous - Sob 18 Lip, 2009 za 5 dni Grzesiek VTS - Sob 18 Lip, 2009 ZA 4 kubas - Sob 18 Lip, 2009 ciekawe czy duzo przerabiania zeby to do 205 dopasowac...
Przem_106 - Sob 18 Lip, 2009
kubas napisał/a:
ciekawe czy duzo przerabiania zeby to do 205 dopasowac...
Ja bym na Twoim miejscu zainteresowal sie tym zawiasem, a czasu malo http://www.allegro.pl/ite...gwintowane.html
Mam to w 206 i jest ekstra.kubas - Sob 18 Lip, 2009 obecnie moje srodki nie pozwalaja na ten zawias chyba ze cena nie przekroczy 600pln w co watpie... pewnie skonczy sie na okolicach 1k... zreszta jak widac w aukcji licytowalem ten zawias...Anonymous - Sob 18 Lip, 2009
kubas napisał/a:
obecnie moje srodki nie pozwalaja na ten zawias chyba ze cena nie przekroczy 600pln w co watpie... pewnie skonczy sie na okolicach 1k... zreszta jak widac w aukcji licytowalem ten zawias...
Kredyt na dowód, prostytuowanie się itp 106 - Sob 18 Lip, 2009
Przem_106 napisał/a:
Mam to w 206 i jest ekstra.
robi sie ciekawie... 3x 106.... + 206 Loko - Nie 19 Lip, 2009
kubas napisał/a:
obecnie moje srodki nie pozwalaja na ten zawias chyba ze cena nie przekroczy 600pln w co watpie... pewnie skonczy sie na okolicach 1k... zreszta jak widac w aukcji licytowalem ten zawias...
Ziom, zapożycz się, sprzedaj nerkę, oddaj spermę?
To jest KW Variant 2, a za 1000 zł to opłacało by się kupić nawet Variant 1 który totalnie nie ma podejścia do dwójki, a tutaj masz dodatkowo szeroką regulacje tłumienia.
Jeśli chodzi o 205 to jest to topowy zawias z półki dla amatorów, wyżej stoją już tylko ohlinsy proflexy i inne pierdoły. Wiele osób stawia zawiasy KW wyżej niż produkty H&R'a czy Bilsteina. Taki nowy zawias + amortyzatory na tył kosztuje ponad 5000 zł więc nawet za 1000 zł to jest mega promocja.
Z ciekawostek, KW to jest bodajże jedyna firma produkująca zawieszenia, która ma urządzenie do testowania zawieszeń kupione od jednego z teamów formuły 1, takich urządzeń na poziomie tych z formuły 1 jest na świecie 15 sztuk.Bart - Nie 19 Lip, 2009
Loko napisał/a:
Z ciekawostek, KW ma urządzenie do testowania zawieszeń kupione od jednego z teamów formuły 1, takich urządzeń na poziomie tych z formuły 1 jest na świecie 15 sztuk.
jedno z tych urządzeń ma u siebie Maliniak, z wyglądu nieco przypomina kompresor
Anonymous - Nie 19 Lip, 2009 qwa Kim jest Maliniak ?? martin.h - Nie 19 Lip, 2009
grifin010 napisał/a:
qwa Kim jest Maliniak ??
To legenda motorsportu na Górnym Śląsku.Barejka - Nie 19 Lip, 2009 M
a
l
i
n
i
a
k