CHRZANEK - Śro 15 Lip, 2009 Mick - jak to ??Mick - Śro 15 Lip, 2009 tak to...
mówiłem Ci dzisiaj, że akurat w ten weekend nie mogę z Wami pojechać... Bad-i - Czw 16 Lip, 2009 stan na dzisiaj @ 23:15
Poniżej przedstawiamy listę zgłoszeń na 1 Rajd Sławkowski stan na 16.07.2009 godz. 23.15
1. Aleksander Kidawa/Henryk Sosnowski - Fiat CC Sporting - K-3
2. Wojciech Janicki/Marcin Roik - Opel Astra - K-5
3. Paweł Hankiewicz/Agnieszka Wierzchowska - Honda Civic Type-R FN2 - G
4. Maciej Jarząbek/Jarosław Wnuk - Suzuki Swift - K-3
5. Wilu/Kwiatek - Peugeot 106 GTI - K-4
6. Ernest Stunżans/Dariusz Grudziołek - Peugeot 206 XS - G
7. Zbigniew Skucha-Cieńciała/Zbigniew Cieślar - Renault Clio Sport - K-5
8. Wojciech Satoła/???? - Opel Astra - K-5
9. Kamil Kapitan /Kamil Heller - Nissan Sunny GTI - G
10. Bogdan Bożyk/Michał Jurgała - Volkswagen Polo - G
11. Grzegorz Miksa/Jakub Klos - Citroen Saxo - G
12. Michał Flajszer/Kamil Flajszer - Fiat Seicento - K3
13. Michał Pakaszewski/Marcin Pala - Peugeot 306 S16 - G
14. Bożydar Grzywaczewski/Arkadiusz Dudek - Fiat CC - G
Amatorzy:
1. Dawid Boroń/Jakub Syty - Fiat 126p - 1
2. Robert Pędzijski/Seweryn Pędzijski - Peugeot 206 S16 - 5
3. Krzysztof Baczyński/Grzegorz Kurdyś - Renault Clio - 5
Radek tak jak ustalilismy rano sie zdzwaniamy i podejmujemy decyzje. Narazie tylko 7 aut CHRZANEK - Pią 17 Lip, 2009 Bad-i : jest RANO.
"po zebraniu zespołu sportowego oraz członków załogi (nie pomijajac serwisu) wsólnie doszliśmy do wniosku oraz do podjęcia decyzji o zrezygnowaniu ze startu w 1 Rajdzie Sławkowskim. Przyczyn jest tak wiele że trudno w tej chwili je wymieniać, głowna niestety jest brak pewnosci oraz dosc ograniczony czasowo proces ogranizacji (przypomnijmy tylko że na dzien konczacy zgloszenia nie ma nawet wymaganej liczby zawodnikow).
Liczymy ze kolejnym startem ktory dojdzie do skutku bedzie wystep w Rajdzie Tomaszowskim 1-2 Sierpnia.
106 - Pią 17 Lip, 2009 ale co to za roznica czy jest 5 czy 25 zalog. bedzie kilka w klasie gosci. bedzie
sie do kogo odniesc... a trasa wyglada na fajna
EDIT... szkoda ale jak czasu brak to brak...martin.h - Pią 17 Lip, 2009 Kurde Bad-i z całym szacunkiem, ale Wy (zawodnicy) sami dopuszczacie do takiej sytuacji. Większość z Was czeka na zgłoszenie do samego końca, z różnych powodów m.in. z takich jak Ty wymieniłeś. I potem odwołują rajdy bo nie ma chętnych.
Ja mam nadzieję, że rajd pojedzie (ba, jestem tego pewny), a Wy będziecie żałować bo przejazd trzykrotnie po odcinku z pilotem na pełnej bombie to najlepszy trening jaki może być. A jak powiedział Makinen, żeby być dobrym trzeba jeździć, jeździć, a jak jest chwila czasu to też jeździć.
Przykro mi, bo głównie z myślą o Was załatwiłem zdjęcia z trasy, a teraz okazuje się że nie startujecie.Bad-i - Pią 17 Lip, 2009 martin.h rozumiem twoje rozczarowanie i uwierz mi ze nam było jeszcze trudniej podjac ta decyzje. Ale musisz tez pamietac ze dla nas (w sumie dla mnie) jest to związane z wieloma kosztami (auto serwisowe, laweta, hotel dla zespolu, paliwo, wpisowe, przygotowanie auta itd....). Przykro mi tez bo wynika ze przez takich zawodnikow jak my rajd sie nie odbywa, ale sorry lista zgloszen powinna byc zamknieta tydzien przed rajdem a nie jeden dzien.
Dla mnie w tej chwili chec scigania sie jest ogromna, ale jako osoba bezrobotna musze brać pod uwagę wszelkie czynniki oraz wybierać starty najbaridziej "korzystne" - sorry ale taka prawda.
Zeby uniknac nie potrzebnych klutni na tym zakończe swoją wypowiedz. Dodam tylko ze jak do tej pory jestem chyba jedna osoba ktorej udalo sie wystartowac - robiąc to tylko z czystej pasji do tego sportu (o sponsorowaniu calego zespolu nie wspominając).
PozdrawiamCHRZANEK - Pią 17 Lip, 2009
martin.h napisał/a:
z całym szacunkiem, ale Wy (zawodnicy) sami dopuszczacie do takiej sytuacji.
Rajd dla 3ligi a startuje wiecej gości.
martin.h napisał/a:
Wy będziecie żałować bo przejazd trzykrotnie po odcinku z pilotem na pełnej bombie to najlepszy trening jaki może być.
Zgadzam się z Toba w 100%
martin.h napisał/a:
powiedział Makinen, żeby być dobrym trzeba jeździć, jeździć, a jak jest chwila czasu to też jeździć.
Z Makinenem tez się zgadzam w 100%
Ale zrozum też że ja nie jestem uczniem bez zobowiązań jak 12 lat temu, i takie rzeczy jak rajd to musze planowac z wyprzedzeniem, tymczasem na tydzień przed planowanym startem imprezy nie było nawet listy startowej, a i teraz na 2dni (!!!) przed startem ilośc zgłoszonych jest mniejsza od minimum...
Wybacz, mam prace, rodzine i jak chce się poważnie bawić to oczekuje tez poważnego podejśćia z drugiej strony.
106 napisał/a:
trasa wyglada na fajna
Wiem - dlatego żeby była jasność ŻAŁUJE.CHRZANEK - Pią 17 Lip, 2009
Bad-i napisał/a:
jestem jedna osoba ktorej w sumie sie udalo cos wystartowac - i robiąc to tylko z czystep pasji do tego sportu
Nieprawda.106 - Pią 17 Lip, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Bad-i napisał/a:
jestem jedna osoba ktorej w sumie sie udalo cos wystartowac - i robiąc to tylko z czystep pasji do tego sportu
Nieprawda.
agriiiiBad-i - Pią 17 Lip, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Nieprawda.
Nie chodzi mi tutaj o Was ktorzy jezdziliscie wczesniej. Ale jak zaczynalem jezdzic KJS to plan zespolu na RPP czy 3lige byl troche inny, i o to mi chodzilo.martin.h - Pią 17 Lip, 2009 Chrzanek, Bad-i, rozumię Was. To, że rajdy 3 ligowe wyglądają jak wyglądają to zasługa naszej GKSS z Panem Górskim na czele. Można było to zrobić taniej, a frekwencja byłaby większa (patrz ilu Polaków startuje w Czechach). Ale cóż na dzień dzisiejszy RD3L to jeden wielki niewypał.martin.h - Pią 17 Lip, 2009 Poniżej przedstawiamy listę zgłoszeń na 1 Rajd Sławkowski stan na 17.07.2009 godz. 19.00
1. Aleksander Kidawa/Henryk Sosnowski - Fiat CC Sporting - K-3
2. Wojciech Janicki/Marcin Roik - Opel Astra - K-5
3. Paweł Hankiewicz/Agnieszka Wierzchowska - Honda Civic Type-R FN2 - G
4. Maciej Jarząbek/Jarosław Wnuk - Suzuki Swift - K-3
5. Wilu/Kwiatek - Peugeot 106 GTI - K-4
6. Ernest Stunżans/Mateusz Martynek - Peugeot 206 XS - G
7. Zbigniew Skucha-Cieńciała/Zbigniew Cieślar - Renault Clio Sport - K-5
8. Wojciech Satoła/???? - Opel Astra - K-5
9. Kamil Kapitan /Kamil Heller - Nissan Sunny GTI - G
10. Bogdan Bożyk/Michał Jurgała - Volkswagen Polo - G
11. Grzegorz Miksa/Jakub Klos - Citroen Saxo - G
12. Michał Flajszer/Kamil Flajszer - Fiat Seicento - K3