MotorSport - [Track Day] 4. impreza & evo Rally Sprint
tomecki - Nie 06 Wrz, 2009 wyniki?martin.h - Nie 06 Wrz, 2009 1. Nyga
2. M.Stec
3. Wysockistrick - Nie 06 Wrz, 2009
Janusz napisał/a:
natomiast Strik z Piotrkiem mieli chyba ciche dni
E tam ciche, słuchaliśmy Ciebie
A poza tym i tak było wesoło
Najlepsze było, jak Janusz przeszedł 0,5 obok mnie i Piotrka nie zauważając nas, a staliśmy w firmowych ciuszkach hh.orgMaciusiowy - Nie 06 Wrz, 2009
strick napisał/a:
Najlepsze było, jak Janusz przeszedł 0,5 obok mnie i Piotrka nie zauważając nas, a staliśmy w firmowych ciuszkach hh.org
cały Januszek ŁukaszS3 - Nie 06 Wrz, 2009 Wg mnie było naprawdę fajnie. Łoś coś nie mógł się najeździć Poznałem martina.h, januszka i alesi bardzo miło było was poznać. Szósta od Steca mistrz ale chyba zbyt mocna jak na taką imprezę ale 9 od młodego Steca też była niezła i było widać jak tym autem szarpie przy każdej redukcji i zapinaniu wyższego biegu. Ludzi od hooja i mieliśmy farta że jeszcze zjedliśmy kiełbaski (ostatnie ) Mi się podobało i mieliśmy fajne miejsca z martinem do oglądania dużo pogadaliśmy o samochodach i dowiedziałem się od niego kilka ciekawych rzeczy. Ogólnie fajna niedziela vojt3k - Nie 06 Wrz, 2009
wie ktoś czyje to ?:D bylo w Tychach więc pytam
Pikna Seria martin.h - Nie 06 Wrz, 2009 Pełne wyniki -> http://rallysprint.4turbo...sultsafter,8,,0
tylko gdzie jest Subaru
PS: Gdyby nie kary.106 - Nie 06 Wrz, 2009 wiadomo czemu grzesinski nie ukonczyl?martin.h - Nie 06 Wrz, 2009
106 napisał/a:
wiadomo czemu grzesinski nie ukonczyl?
Podobno zmielił przedni dyfer GeKo - Nie 06 Wrz, 2009 No to mogłem się założyć że Nyga wyjmię generalkę vojt3k - Nie 06 Wrz, 2009 Amatorsko, ale coś w temacie :
ade - Pon 07 Wrz, 2009 wie ktos czy maciek steinhof jechal na seryjnej oponie i seryjnym calkiem autem?? bo jak tak to chyba mega wynik:D:PJaco - Pon 07 Wrz, 2009 Pierwszy raz byłem na 4turbo i bardzo mi się podobało, zapoznałem martina.h, januszka, alesi - fajne ludziska jak to z HH . Miło było i mam nadzieje, że kiedyś razem poupalamy...
Impreza wypas i wyczes napatrzeć się nie mogłem na te wszystkie samochodziki, do tego zapach Panty unoszący się w powietrzu no i kilka fajnych sucz też mozna bylo wyczaić strick - Pon 07 Wrz, 2009 Loko co miałes z telefonem?
Byłes w tychach, czy nie ?Loko - Pon 07 Wrz, 2009 Nie byłem, nie dałem rady podnieść się z łóżka o tej godzinie