vojt3k - Wto 20 Paź, 2009 u mnie w liceum był taki co potrafił pisać dwoma rekami naraz fydi - Wto 20 Paź, 2009
Loko napisał/a:
To jest lajt, znam gościa, który prawą ręką coś pisze po tablicy i w tym samym czasie lewą zaciera za sobą ślady które chwile wcześniej pozostawił
love AGH vojt3k - Wto 20 Paź, 2009 na AGH są podobno akcje, ze stoi aparat - nawet lustrzanka na statywie. i co nowa tablica/kolejny slajd leci foto i potem jest z tego prezentacja martin.h - Wto 20 Paź, 2009 Myśmy mieli kolesia z mechaniki i wytrzymałości materiałów, który do końca nie wiedział co pisze. Wystarczyło podczas wykładu lub ćwiczeń powiedzieć: "Chyba się Pan profesor pomylił", i było kilkanaście minut przerwy.
A najlepsza akcja była jak mieliśmy na zaliczenie duży projekt z wytrzymki. Wchodzę pokazać projekt, profesor to ogląda i mówi, że chyba nie do końca jest to dobrze, mam to przeliczyć jeszcze raz i wrócić. Wyszedłem na korytarz, przepisałem wszystko na inną kartkę i wróciłem po jakimś czasie mówiąc, że teraz już jest dobrze. Popatrzał na to i powiedział, że teraz jest OK CHRZANEK - Śro 21 Paź, 2009
martin.h napisał/a:
Wyszedłem na korytarz, przepisałem wszystko na inną kartkę i wróciłem po jakimś czasie mówiąc, że teraz już jest dobrze. Popatrzał na to i powiedział, że teraz jest OK
Hahahahahahahahahahaha
No nieźle...
Słuchajcie przypomniało mi się że ktos z "południa" studiował na kierunku ZIP i oferował notatki...
Kto to był ???
(i nie mówicie mi ze "frutis" )martin.h - Śro 21 Paź, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Słuchajcie przypomniało mi się że ktos z "południa" studiował na kierunku ZIP i oferował notatki...
Kto to był ???
Ja studiowałem 1 semestr, ale notatek nie mam, niestety.Anonymous - Śro 21 Paź, 2009 Ja oferowałem, ale wtedy mówiłeś że będziesz studiował zarządzanie w logistyceCHRZANEK - Śro 21 Paź, 2009 No to zgłosze się za jakiś czas bo właśnie taką specjalizację sobie upatrzyłem...
AndreXSi... zanotowałem w kapowniku.vojt3k - Śro 21 Paź, 2009 a ma ktoś notatki transportu z południa ? Polibuda.martin.h - Śro 21 Paź, 2009
vojt3k napisał/a:
a ma ktoś notatki transportu z południa ? Polibuda.
Ja chyba coś tam jeszcze mam, mogę poszukać.vojt3k - Śro 21 Paź, 2009 martin.h, byłbym wdzięczny bardzo Bart - Śro 21 Paź, 2009 Anonymous - Śro 21 Paź, 2009 Ja mogę się wypowiedzieć jak to jest na Politechnice Wrocławskiej.
Studiowałem dziennie na wydziale elektrycznym i jakoś dałem radę skończyć studia w ciągu 5 lat (znaczy się nie do końca bo we wtorek mam obronę pracy mgr) co jest wyczynem patrząc na ilość osób kończących ten kierunek planowo beż poślizgów. I mogę powiedzieć, że na studiach zaocznych jest łatwiej no ale to nie jest to samo studiowanie.
Studia mają swój niezapomniany klimat i na pewno warto to przeżyć, a co do pracy i studiowania to da się to jakoś połączyć bo mi się udawało pracować od 3 roku do końca studiów (oczywiście w miarę możliwości) co przynosi korzyści $$ ale w moim przypadku spowodowało mały poślizg i dopiero teraz będę się bronił.Michał - Śro 21 Paź, 2009 bart- martin.h - Śro 21 Paź, 2009 Po pierwsze jeśli ktoś wybiera się na polibudę to musi mieć ścisły umysł, trzeba umieć/rozumieć matematykę i fizykę. Bez tego dupa blada.