p.s. mialem kiedys taka mazde rx-7, niebieska GeKo - Wto 15 Wrz, 2009 Jaaaa pierdole ale dramat, większość akcji gdzie była potrzebna kontra kończyła się piruetem. M - Wto 15 Wrz, 2009 k-mart - Wto 15 Wrz, 2009 wiedzialem ze ktos w koncu zacznie bluznic, wiedzialem.
poczekajmy do przyszlego sezonu F1, gdzie takie OPC jako safety car zacznie dublowac formulki.M - Wto 15 Wrz, 2009 K-mart teksty o insigni wieją już ch.ujemk-mart - Wto 15 Wrz, 2009 nie rozumiem.
zdaje sobie sprawe z tego, ze nabijacie sie piszac ze evo czy tam lotus sa super do skrecania, nissa gt-r to szybkiy samochod czy nawet ze po wybebeszeniu samochodu i zalozeniu twardego zawieszenia samochod nagle zaczyna sie lepiej prowadzic.
podobnie jak z dodawaniem mocy: dolot, walki, ecu itd i mamy wiecej KM.
Czy ktos z Was kiedys gdzies widzial te dodatkowe KM, na oczy?rasta - Wto 15 Wrz, 2009
Vlodarsky - Śro 16 Wrz, 2009
k-mart napisał/a:
Czy ktos z Was kiedys gdzies widzial te dodatkowe KM, na oczy?
stoją obok wiadra z klejem który wąchasz Marek23 - Śro 16 Wrz, 2009 Brawa dla Pana Rasciaka To już konkurencja dla mojego dacha Kadettem.
Wrzucilbym jeszcze moje ex 106 z Salmopolu w bandzie sniegu, ale nie moge znalezc.
k-mart napisał/a:
Czy ktos z Was kiedys gdzies widzial te dodatkowe KM, na oczy?
Na oczy,ale je slyszalem GeKo - Śro 16 Wrz, 2009 Apropo Salmopolu, mój debiut w GSMP
1 podjazd treningowy, zaparowane szyby. Za długo się bawiłem pokrętłami od nawiewu i troszke opóźniłem przez to hamowanie je.budu. (1 prawa patelnia od strony szczyrku) Na pocieszenie pozostaje fakt że w tym samym mejscu jeszcze Mateja i Kozłowski załadowali, tyle że im się kółka pourywały . Sej ma małe to weszły pod barierę
Marek23 - Śro 16 Wrz, 2009
GeKo napisał/a:
(1 prawa patelnia od strony szczyrku)
To tam przy stoku Juliany, gdzie taki duzy parking?GeKo - Śro 16 Wrz, 2009 hmmm, tak to nie odpowiem. Start był przy Solisku więc pierwszy prawy bez ujmy, potem długi lewy też bez ujmy dojście do szczytu i za szczytem HH do lewego nawrotu i jakieś 100-150 metrów dalej prawa patelnia.Janusz - Śro 16 Wrz, 2009 dzieci tez nie skrnecajo...
Marek23 - Śro 16 Wrz, 2009
GeKo napisał/a:
hmmm, tak to nie odpowiem. Start był przy Solisku więc pierwszy prawy bez ujmy, potem długi lewy też bez ujmy dojście do szczytu i za szczytem HH do lewego nawrotu i jakieś 100-150 metrów dalej prawa patelnia.
Już wiem, gdzie to jest, zapomnialem o pierwszym nawrocie...