HydePark - Mistrzostwa Swiata w pilce noznej - Niemcy 2006
Niemy - Wto 20 Cze, 2006 no i mamy powtorke z przed 4 lat, wdupili wszystko co bylo wazne a wygrali mecz o pietruszke :570:
wg mnie to Listkiewicz i jego kolesie + Janas do wyautowania i zatrudnic jakiegs dobrego szkoleniowca bo inaczej to nie ma szans
Polacy do domu-zostaja lepsidzik - Śro 21 Cze, 2006 Ciekawostka jest fakt ze jedyne gole strzelil... obronca zabrany w ostatniej chwilii w zastepstwie.Anonymous - Śro 21 Cze, 2006 JESLI TERAZ NASTEPNYM TRENEREM (Daj Boze) BEDZIE KASPERCZAK I JEMU NIE UDA SIE NIC Z ZROBIC Z NASZA REPREZENTACJA TO POZOSTAJE TYLKO POCZEKAC AZ ONI WSZYSCY NA EMERYTURE POJDA I PRZYJDA NOWI...Loko - Śro 21 Cze, 2006 Ja uwarzam że wzorem innych reprezentacji powinniśmy wynająć trenera z innego kraju, z kraju który ma jakąś tradycje i osiągniecia w piłce, moze to by coś pomogło.Jakarti - Śro 21 Cze, 2006 moim zdaniem to nie ma znaczenia czy trener jest z brazylii czy z niemiec - jesli juz zatrudniac jakiegos trenera zagranicznego to tylko jednego z tych, ktorzy poprowadzili juz kilka reprezentacji do finalow.. ale na tych nas nie stac i wracamy do punktu wyjscia.. taka niestety jest prawda.
mamy naprawde wielu dobrych trenerow.. pilkarzomy by sie raczej psycholog jakis przydal - w ramach wiekszej motywacji - gdyby kazdy mecz grali jak ten z Niemcami.. bo ten z Kostaryka juz byl slabszy to bysmy byli teraz na drugim miejscu w grupie..
[ Dodano: Sro 21 Cze, 2006 ]
i z ciekawostek..
wspolczuje - ja bym sie wkurwil
http://sport.onet.pl/0,12...,wiadomosc.htmlAnonymous - Śro 21 Cze, 2006 ale Polacy zagrali wczoraj dobrze... az 5 bramek strzelili strick - Czw 22 Cze, 2006 Porsche Dudka odnalazło się! Szkoda że nie koszulki, puchary i inne pamiątki! Pewnie auta najmniej załował! Miał ubezpieczone!Jakarti - Pią 23 Cze, 2006 http://mundial.onet.pl/0,...,wiadomosc.html
w skrocie.. zmieniamy przepisy - 3 zolte na czerwona..gaugan - Pią 23 Cze, 2006 tia, ogladalem ten meczyk. chlopaki nasuwali rekami, otro bylo. cro skonczyli w 8
a w finale zeby byla Ghana..ps - Wto 27 Cze, 2006 NIE PODOBA MNIE SIE WLOSKI FUTBOL!
FORZA GHANA!!!gaugan - Wto 27 Cze, 2006 te zasrane makarony maszkarony!! co to wogole qrwunia wczoraj bylo!!?? kladzie sie taki lamus metr przed pilka, a pozniej placze i karny jest... chore. sedziowie na tych mistrzostwach to wyjatkowe pizdy. alez sie zagotowalem :560:Michał - Wto 27 Cze, 2006 gaugi to tylko meczegaugan - Wto 27 Cze, 2006 Misiu, nie mow jak moja dziewczyna, bo tylko mnie to nakreca!