Ogłoszenia komercyjne - Jaskinia motorsportu Vlodarsky Racing
grzech - Nie 04 Kwi, 2010 moze na pierwszej stronie zrób aktualna liste z terminami ... bedziesz ja na bierzaco aktualizawal (wywa;a; obsluzony, wpisywal nowych) i bedzie mozna od razu sprawdzic kiedy kto ma termin i kiedy jest najblizszy wolny ...
... pare raze przejezdzalem obok tablicy z info o ASO Włodarski i myślałem czy z ciekawości nie podjechać i nie zobaczyć jak wygląda jaskinia lwa, ale widze ze chłopaki mocno zarobieni i pewnie czasu nie maja Vlodarsky - Wto 06 Kwi, 2010 kolejna fajna dostawa
tym razem R666
Greg - Wto 06 Kwi, 2010 Łukasz, zabiłeś już stare?k-mart - Śro 07 Kwi, 2010 w tym saxo nie bylo geometrii, kazda opona sie wysra po 1000kmsaxorulez - Śro 07 Kwi, 2010 Greg,
stare stykną jeszcze na chwile ale myślę że kontrola drogówki może mieć obiekcje. Kupiłem set bo na tor na starych się raczej nie wybiorę...M - Wto 13 Kwi, 2010 Vlodarsky - Wto 13 Kwi, 2010 Lista skoczyła o oczko w górę - pozdrawiam.
wieczór, spokój, cisza, ciemno wszędzie gdzie nie potrzeba światła - fajny klimat i chce się wtedy pracować na spokojnie. Dlatego lubię jak ktoś mi zostawia samochód.Anonymous - Pią 16 Kwi, 2010 Marek pliiis... Ty używasz wd40? przecie już nawet cola lepiej działa Vlodarsky - Pią 16 Kwi, 2010 a do czego uzywasz wd40 ? Czy cola ma wlasciwosci smarujace? Wd40 mozna uzywac do roznych rzeczy... Do splukiwania papieru sciernego, do wyplukiwania obrabianego materiaĹu z syfu, do smarowania wczesniej wyczyszczonego gwintu aby cos odkrecic. ZardzewiaĹe sruby wyrzucam i montuje nowe. Nie mocze ich w coli. Rdza oslabia gwint.Anonymous - Pią 16 Kwi, 2010 W sumie sie zgadzam, ale jesli chodzi o przyrdzewiałe połączenia gwintowe albo smarowanie czegokolwiek to z wd-40 już wię wyleczyłem od kiedy spróbowałem produktów wurthaVlodarsky - Pią 16 Kwi, 2010 polecam najpierw czyscic odpowiednia szczotka a pozniej czym kolwiek pryskac - chemia bez pracy nawet najlepsza nie zastapi odpowiedniego przygotowania. A zamiast wd jak bym uzywal nafty albo oleju roslinnego to pewnie bym nie zauwazyl roznicy bo wszystko najpierw czyszcze z nalotu.Anonymous - Pią 16 Kwi, 2010 luzik, też czyszczę