To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Ogłoszenia komercyjne - Jaskinia motorsportu Vlodarsky Racing

grzech - Nie 04 Kwi, 2010

moze na pierwszej stronie zrób aktualna liste z terminami ... bedziesz ja na bierzaco aktualizawal (wywa;a; obsluzony, wpisywal nowych) i bedzie mozna od razu sprawdzic kiedy kto ma termin i kiedy jest najblizszy wolny ...

... pare raze przejezdzalem obok tablicy z info o ASO Włodarski i myślałem czy z ciekawości nie podjechać i nie zobaczyć jak wygląda jaskinia lwa, ale widze ze chłopaki mocno zarobieni i pewnie czasu nie maja :)

Vlodarsky - Wto 06 Kwi, 2010

kolejna fajna dostawa
tym razem R666

Greg - Wto 06 Kwi, 2010

Łukasz, zabiłeś już stare?
k-mart - Śro 07 Kwi, 2010

w tym saxo nie bylo geometrii, kazda opona sie wysra po 1000km
saxorulez - Śro 07 Kwi, 2010

Greg,

stare stykną jeszcze na chwile ale myślę że kontrola drogówki może mieć obiekcje. Kupiłem set bo na tor na starych się raczej nie wybiorę...

M - Wto 13 Kwi, 2010

:ok:
Vlodarsky - Wto 13 Kwi, 2010

Lista skoczyła o oczko w górę - pozdrawiam.

1. Jaka - C2
2. Siema - saxo
3. Mick - CCS na dłuższe stanie
4. Cartoon - Fiesta
5. Greg - C2
6. KarQ - Civic (prawdopodobnie wizyta będzie konieczna )

Vlodarsky - Pią 16 Kwi, 2010

I znowu fajna dostawa :)

R1R (dla jednego z czołowych kierowników w PL i CH)

Pozdrawia zapracowany kerownik zamieszania

106 - Pią 16 Kwi, 2010

hmm zaplecze do pozazdroszczenia... :)

106 napisał/a:
hmm zaplecze do pozazdroszczenia...

wieczór, spokój, cisza, ciemno wszędzie gdzie nie potrzeba światła - fajny klimat i chce się wtedy pracować na spokojnie. Dlatego lubię jak ktoś mi zostawia samochód.

Anonymous - Pią 16 Kwi, 2010

Marek pliiis... Ty używasz wd40? przecie już nawet cola lepiej działa ;)

a do czego uzywasz wd40 ? Czy cola ma wlasciwosci smarujace? Wd40 mozna uzywac do roznych rzeczy... Do splukiwania papieru sciernego, do wyplukiwania obrabianego materiału z syfu, do smarowania wczesniej wyczyszczonego gwintu aby cos odkrecic. Zardzewiałe sruby wyrzucam i montuje nowe. Nie mocze ich w coli. Rdza oslabia gwint.

W sumie sie zgadzam, ale jesli chodzi o przyrdzewiałe połączenia gwintowe albo smarowanie czegokolwiek to z wd-40 już wię wyleczyłem od kiedy spróbowałem produktów wurtha

polecam najpierw czyscic odpowiednia szczotka a pozniej czym kolwiek pryskac - chemia bez pracy nawet najlepsza nie zastapi odpowiedniego przygotowania. A zamiast wd jak bym uzywal nafty albo oleju roslinnego to pewnie bym nie zauwazyl roznicy bo wszystko najpierw czyszcze z nalotu.

luzik, też czyszczę ;)