ta z tym kocim pedałem, taka ciemny bląd lub brąz włosy, jak kto woli. Ale z oczu kurwiki widzialem, w sumie bylo widac ze dziewczyna z BielawyVlodarsky - Sob 08 Maj, 2010 Pewnie czarną...106 - Sob 08 Maj, 2010 byla byla ...
CIAAAAAAAAGNIJ HEHEVlodarsky - Sob 08 Maj, 2010 Hahahahaha. A wracając do walki to mamed świetnie przewiduje.Bad-i - Sob 08 Maj, 2010
106 napisał/a:
byla byla ...
CIAAAAAAAAGNIJ HEHE
zrobilem jej fotke Anonymous - Sob 08 Maj, 2010 e, o czym Wy tu ten tego i wogóle? jakieś dupy z Bielawy? dajecie foty, ja mam bliżejBad-i - Sob 08 Maj, 2010 he he chcialbys zobaczyc Bartka foty Anonymous - Sob 08 Maj, 2010 Bartka niekoniecznie, chyba że wykonane przez niego fydi - Sob 08 Maj, 2010 kurwa, stracony czas! cała gala tak nudna, że nie wiem (nie oglądałem dalej po walce Pudziana). Za trzy tygodnie szykuje sie ostry wpierdol
Bad-i napisał/a:
chyba jednak wroce do K1
i to jest słuszna koncepcja 106 - Sob 08 Maj, 2010 mocna walka... szacunek dla tego japonczykaVlodarsky - Sob 08 Maj, 2010 Japończyk wygrał. Nie rozumiem czemu remis. Super się wypowiada Mamed. Ostatnia walka była dobra panowie !szymlorek - Sob 08 Maj, 2010 Szkoda japończyka, każda z tych remisowych rund imho była z nieznaczną jego przewagą, choćby ze względu na większą aktywność kiedy był u góry..
Poza tym dwa razy dostał w jajko.. Vlodarsky - Sob 08 Maj, 2010 Kop w jajka dobrze pobudza kiedy przestaje boleć zefir - Sob 08 Maj, 2010 obejrzalem sobie dzisiaj skrot z pudzian's fight na YT mysle ze bedzie on mocny do pierwszego sensownego dzwona, bo wczoraj to byla przytulana walka, ale pudzian ciagle pokazuje lodzko klubowy styl walki czyli sto strzalow w powietrze na slepo
nasz ziomek
P.S. dzida w czarnych wloskach stojaca kolo tego belmondo bardzo fajna mozna ja do kaciku koniobijcy zapodac Barejka - Sob 08 Maj, 2010 zefir, zapodaj link z YT