HydePark - Sztuki walki - Boks, muay thai, taekweondo etc
pcs - Pon 14 Gru, 2009 klepnal w mate przecie, no i to japonski czujny sedzia, w usa musialoby byc wiecej keczupuleon - Pon 14 Gru, 2009 thompson lezal juz na plecach dlatego fajt sie skonczyl tzn tak mi sie wydajeM - Pon 14 Gru, 2009 a nie wydaje wam sie ze to była reżyserka dla mas? KonradMK - Pon 14 Gru, 2009 tak, świąteczna popelina dla bezmózgich mas, konsumpcyjna pedalska rozrywka dla ubogich w rozum laików obchodzących WigilięM - Pon 14 Gru, 2009 ty jak zwykle myslisz tylko o sobieKonradMK - Pon 14 Gru, 2009
eM napisał/a:
ty jak zwykle myslisz tylko o sobie
jak się zestarzejesz będziesz bardzo upierdliwym dziadkiemM - Pon 14 Gru, 2009 jak mamy sie zestarzec, zapomniales ze 2012 jest koniec swiata?Janusz - Pon 14 Gru, 2009 niech mi ktoś powie co to za rywal boba
fydi - Pon 14 Gru, 2009
zgadza się. Na treningach klepiesz partnera kiedy się poddajesz. Na macie klepiesz w mate i sędzia przerywa. Jak ja w judo startowałem to byłem za młody jeszcze na duszenia i dźignie więc klepałem tylko na treningach A najfajniej się biło z dziewczynami w parterze Anonymous - Pon 14 Gru, 2009