Miałem rejlaka , teraz mam s16 . Troche wolniejszy ,ale mniej palił. W rejlaku nie miałem wspomagania,więc do skręcania trzeba było użyć trochę siły
niebieski z ogłoszenia ma wspomaganie
muszę się dobrze zastanowić Anonymous - Sob 12 Gru, 2009 Spalanie najmniejsze zanotowane przeze mnie na trasie -
rejlak 5,6l/100km
s16 6,4l/100tomecki - Sob 12 Gru, 2009 dzwoniłem, auto niby bezwypadkowe w bardzo dobrym stanie, 114tys.km przejechane, to chyba niezła oferta martin.h - Sob 12 Gru, 2009
p106rallye napisał/a:
Spalanie najmniejsze zanotowane przeze mnie na trasie -
rejlak 5,6l/100km
s16 6,4l/100
5,6 nieżle, ja najmniej zanotowałem 7.106 - Sob 12 Gru, 2009 ja raz mialem 3.3
Marek23 - Sob 12 Gru, 2009 Lepiej kup cc sporting, odkuj sie i kup cos porzadnego. Takie moje zdanie.
k-mart napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Mialem kiedys juz 106 i dotad zaluje,ze je sprzedalem. .
przyjedz, przejedz sie r5 i pozalujesz ze jej nie kupiles.
sorry ziom, mialem dwie 106, pare r5 i troche z Toba jezdzilem na prawym, r5 jest 15lat starsza od takiej 106, ale tu masz precyzje skrecenia a nie korygacje
106 ist besser als R5.Mick - Sob 12 Gru, 2009
Marek23 napisał/a:
Lepiej kup cc sporting, odkuj sie i kup cos porzadnego. Takie moje zdanie.
tak jak mówi Marek, jest to najlepsze rozwiązanie, odkujesz sie i kupisz fajny samochód - tak jak ja vitesse - Nie 13 Gru, 2009
martin.h napisał/a:
tomecki, ja cię trochę nie rozumię. Sprzedałeś ideała, prawdziwą perełkę, a teraz chcesz kupić Corsę GSi za 9 tyś, która idealna na bank nie jest. Nie wspominając już o przebiegu
e tam ideała, doprowadził go do bardzo ładnego stanu i tyle ale jak cos było walone to idealne niebedzietomecki - Nie 13 Gru, 2009
vitesse napisał/a:
martin.h napisał/a:
tomecki, ja cię trochę nie rozumię. Sprzedałeś ideała, prawdziwą perełkę, a teraz chcesz kupić Corsę GSi za 9 tyś, która idealna na bank nie jest. Nie wspominając już o przebiegu
e tam ideała, doprowadził go do bardzo ładnego stanu i tyle ale jak cos było walone to idealne niebedzie
ideał nie był, ale niełatwo znaleźć taki egzemplarz w stanie jak mójpP - Pon 14 Gru, 2009 zamienić idealnego rejlaka na corse b (która wygląda jak gówno i pewnie tak samo jeździ) - już wiesz, że nie warto być chciwym?Grzesiek VTS - Pon 14 Gru, 2009
vitesse napisał/a:
martin.h napisał/a:
e tam ideała, doprowadził go do bardzo ładnego stanu i tyle ale jak cos było walone to idealne niebedzie
Mysiu Pysiu a a a a a wszystki vts s16 rally itd mialy jakies przejscia wiec idelnych brak a zlomow wpizdu jest
tzn idelany to taki z fabryki z rocznika 2009 14 grudnia Tomcat - Pon 14 Gru, 2009
Grzesiek VTS napisał/a:
vitesse napisał/a:
martin.h napisał/a:
Mysiu Pysiu a a a a a wszystki vts s16 rally itd mialy jakies przejscia wiec idelnych brak a zlomow kotka jest
tzn idelany to taki z fabryki z rocznika 2009 14 grudnia
Twoje są idealne Poważnie. Trzeba było nad nimi popracować sporo, ale już są.vojt3k - Pon 14 Gru, 2009 tomecki, może ralliaka ph1 ?
Mysiu Pysiu a a a a a wszystki vts s16 rally itd mialy jakies przejscia wiec idelnych brak a zlomow kotka jest
tzn idelany to taki z fabryki z rocznika 2009 14 grudnia
Twoje są idealne Poważnie. Trzeba było nad nimi popracować sporo, ale już są.
GrzesiekVTS - Ty nie sprzedajesz przypadkiem tych ideałów? vitesse - Wto 15 Gru, 2009 przypadkiem to sie dzieci robi a nie auta sprzedaje