To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Peugeot 106 rallye 16V

tomecki - Sob 12 Gru, 2009

p106rallye napisał/a:
Miałem rejlaka , teraz mam s16 . Troche wolniejszy ,ale mniej palił. W rejlaku nie miałem wspomagania,więc do skręcania trzeba było użyć trochę siły ;)

niebieski z ogłoszenia ma wspomaganie
muszę się dobrze zastanowić :/

Anonymous - Sob 12 Gru, 2009

Spalanie najmniejsze zanotowane przeze mnie na trasie -
rejlak 5,6l/100km
s16 6,4l/100

tomecki - Sob 12 Gru, 2009

dzwoniłem, auto niby bezwypadkowe w bardzo dobrym stanie, 114tys.km przejechane, to chyba niezła oferta :/
martin.h - Sob 12 Gru, 2009

p106rallye napisał/a:
Spalanie najmniejsze zanotowane przeze mnie na trasie -
rejlak 5,6l/100km
s16 6,4l/100

5,6 nieżle, ja najmniej zanotowałem 7.

106 - Sob 12 Gru, 2009

ja raz mialem 3.3

;D

Marek23 - Sob 12 Gru, 2009

Lepiej kup cc sporting, odkuj sie i kup cos porzadnego. Takie moje zdanie.
k-mart napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Mialem kiedys juz 106 i dotad zaluje,ze je sprzedalem. .

przyjedz, przejedz sie r5 i pozalujesz ze jej nie kupiles.
sorry ziom, mialem dwie 106, pare r5 i troche z Toba jezdzilem na prawym, r5 jest 15lat starsza od takiej 106, ale tu masz precyzje skrecenia a nie korygacje

106 ist besser als R5.

Mick - Sob 12 Gru, 2009

Marek23 napisał/a:
Lepiej kup cc sporting, odkuj sie i kup cos porzadnego. Takie moje zdanie.

tak jak mówi Marek, jest to najlepsze rozwiązanie, odkujesz sie i kupisz fajny samochód - tak jak ja ;D

vitesse - Nie 13 Gru, 2009

martin.h napisał/a:
tomecki, ja cię trochę nie rozumię. Sprzedałeś ideała, prawdziwą perełkę, a teraz chcesz kupić Corsę GSi za 9 tyś, która idealna na bank nie jest. Nie wspominając już o przebiegu :wall:

e tam ideała, doprowadził go do bardzo ładnego stanu i tyle ale jak cos było walone to idealne niebedzie

tomecki - Nie 13 Gru, 2009

vitesse napisał/a:
martin.h napisał/a:
tomecki, ja cię trochę nie rozumię. Sprzedałeś ideała, prawdziwą perełkę, a teraz chcesz kupić Corsę GSi za 9 tyś, która idealna na bank nie jest. Nie wspominając już o przebiegu :wall:

e tam ideała, doprowadził go do bardzo ładnego stanu i tyle ale jak cos było walone to idealne niebedzie

ideał nie był, ale niełatwo znaleźć taki egzemplarz w stanie jak mój

pP - Pon 14 Gru, 2009

zamienić idealnego rejlaka na corse b (która wygląda jak gówno i pewnie tak samo jeździ) - już wiesz, że nie warto być chciwym?
Grzesiek VTS - Pon 14 Gru, 2009

vitesse napisał/a:
martin.h napisał/a:

Mysiu Pysiu ;d a a a a a wszystki vts s16 rally itd mialy jakies przejscia wiec idelnych brak a zlomow wpizdu jest :rotfl:

tzn idelany to taki z fabryki z rocznika 2009 14 grudnia :>

Tomcat - Pon 14 Gru, 2009

Grzesiek VTS napisał/a:
vitesse napisał/a:
martin.h napisał/a:

Mysiu Pysiu ;d a a a a a wszystki vts s16 rally itd mialy jakies przejscia wiec idelnych brak a zlomow kotka jest :rotfl:

Twoje są idealne :) Poważnie. Trzeba było nad nimi popracować sporo, ale już są.

vojt3k - Pon 14 Gru, 2009

tomecki, może ralliaka ph1 ? ;)

http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10349662

tomecki - Pon 14 Gru, 2009

Tomcat napisał/a:
Grzesiek VTS napisał/a:
vitesse napisał/a:
martin.h napisał/a:

Mysiu Pysiu ;d a a a a a wszystki vts s16 rally itd mialy jakies przejscia wiec idelnych brak a zlomow kotka jest :rotfl:

Twoje są idealne :) Poważnie. Trzeba było nad nimi popracować sporo, ale już są.

GrzesiekVTS
- Ty nie sprzedajesz przypadkiem tych ideałów? :]

vitesse - Wto 15 Gru, 2009

przypadkiem to sie dzieci robi a nie auta sprzedaje :)