To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Szybki kill i podobne sytuacje

Marek23 - Sob 28 Lis, 2009

Mnie dzisiaj skillowała policja, bo według nich łuk na autostradzie (przy wjeździe do Katowic, 3 Stawy) pokonałem zbyt dynamicznie, o 5 rano. Miałem szczęście, bo koleś okazał się znajomy, ale kurna, już nie maja za co zatrzymywac. A do tego jechałem bardzo wolno...
Dopadli mnie na zjeździe na 3 stawy, psiaki jedne, gdzie serio się stosowałem do przepisów.
Paranoja.

Maciusiowy - Sob 28 Lis, 2009

Marek23 napisał/a:
łuk na autostradzie (przy wjeździe do Katowic, 3 Stawy) pokonałem zbyt dynamicznie, o 5 rano

:wall: nudzi im się chyba

Anonymous - Sob 28 Lis, 2009

bart napisał/a:
wiadomooo, więzienny fanklub Elwisa ze Szczelina

Proszę Księdza, czy ksiądz życzy sobie latarę w zęby? :rotfl:

Co do sytucaji Marka: rozpiernicza mnie takie zachowanie policji. generalnie chłopaki w mundurach rzadko kiedy wykazują umiejętność skręcania, i mają zerowe pojęcie o technice jazdy, więc nie powinni mieć prawa do oceniania "dynamiki" jazdy kiedy stosuje się do przepisów. Naprawdę czasami naciągają "stwarzanie zagrożenia w ruchu".

Marek23 - Sob 28 Lis, 2009

Andre, ja widze, ze nadawalbys sie na kompana w akcjach typu "Nie dla fotoradarow" i
"Krecimy goniace nas psy" . Szacun ziom, ze jeszcze ktos ma tak zryte jak ja...
Trzeba kiedys cos ogarnac.

M - Sob 28 Lis, 2009

Marek23 napisał/a:
Mnie dzisiaj skillowała policja, bo według nich łuk na autostradzie (przy wjeździe do Katowic, 3 Stawy) pokonałem zbyt dynamicznie, o 5 rano. Miałem szczęście, bo koleś okazał się znajomy, ale kurna, już nie maja za co zatrzymywac. A do tego jechałem bardzo wolno...
Dopadli mnie na zjeździe na 3 stawy, psiaki jedne, gdzie serio się stosowałem do przepisów.
Paranoja.

Porządny obywatel jedzie fabią 50km/h wszędzie,
za to prawdziwi automobiliści to oznaka indywidualizmu i zagrożenie dla porządku "obywatelskiego" więc trzeba tępić - stara dobra szkoła.

Nic sie nie przejmuj, mierz dalej zakret na przyczepnosc ziomek!

GeKo - Sob 28 Lis, 2009

eM napisał/a:
Nic sie nie przejmuj, mierz dalej zakret na przyczepnosc ziomek!

Jako że czytalem stronę od dołu, myślałem że to Marek pisał, jakby z jego ust wyjęte :D

Jakarti - Nie 29 Lis, 2009

AndreXSi napisał/a:
Ej no dokładnie. W sądzie byłaby na 100% moja wina ale nosz kurfa... pieszy powinien myśleć a nie wpier.dalać się w każdej sytuacji na pasy.

pewnie, ze powinien. zgadzam sie w 100% ale nie chce siedziec przez czyjąś głupote.. :)
z drugiej strony to sytuacja analogiczna w momencie gdy pieszy wchodzi na zielonym na pasy, a mimo to ktos go rozjezdza..

"mialem zielone no ale nie zyje wiec to juz nieistotne.."
pieszy czasem po prostu nie mysla :)

sam kiedys dostalem mandat za przechodzenie na czerwonym po pasach 250zl :) i szybko zrewidowalem czerwone/zielone :P

Jakarti - Pon 30 Lis, 2009

http://wiadomosci.onet.pl...ie_lokalne.html

KamilRower i ziomki - ktos im zajechal droge :D

Kamilbike - Pon 30 Lis, 2009

to musialem byc bez zarostu na japie, bo wtedy wygladam na mlodszego, bo tak to nie mieszcze sie w przedziale wiekowym ;)

I bez przesady bo nikt jeszcze odemnie po japie nie dostal na ulicy za to ze mi droge zajechal. Mam troche swiadomosci jak to pozniej moze sie skonczyc i nie mowie juz o trafieniu na jakiegos zawodnika ufc ;)

TOXIC - Pon 30 Lis, 2009

W temacie pieszych i pasów to niestety. W Polsce pieszy na pasach swieta krowa i nawet okolicznosci lagodzących ciezko sie teraz złapać. Kiedys to jeszcze było wtargnięcia na ulice itp. teraz to juz tylko bajki :( Wiem bo sam mialem przygode ktora skonczyła sie w sądzie :(

A z ciekawszych rzeczy :) Jedziemy sobie w sobotę z moją panią na zakupy do IKEI widzę przed nami ostro tnie TT model 2006 quattro. Podgoniłem stawkę co nieco i stajemy na czerwonym równo z TT'ką. Ku mojemu zdziwieniu za kierownicą kierowniczka :) blond włosy, futerko, myślę sobie nie będzie żadnej zabawy. Ale o dziwo kierowniczka uśmiecha się jak by wiedziała ze ma szybsze auto :) Zielone i ogień :) odskoczyłem trochę do przodu ale czterołap w TT dał o sobie znać i podgoniła tak do połowy długości auta :) Kończy się drugi bieg, auto najwyraźniej jeszcze nie rozgrzane wiec odcięło przy 7200 szybki orient zmiana biegu i znowu do końca, 4 zapięta już optymalnie TT nadal w tyle ale trzyma się równo. Wyścig mimo dodatkowego obciążenia zakończony zwycięsko. Można powiedzieć wypad na zakupy zakończony sukcesem jeszcze przed dotarciem do marketu :D
Ale TT'ka szybka była nie ma co. Za to sam sobie nagrabiłem :crazy: bo teraz moja narzeczona chce taką.

strick - Pon 30 Lis, 2009

TOXIC napisał/a:
a zakupy do IKEI

Chciało Ci sie tam w 2 dzien po otwarciu jechac? Pewnie ludzi była masa...

TOXIC - Pon 30 Lis, 2009

Nie było źle :) Faktycznie jest taka duża ze zakupy dało sie spokojnie zrobić :) No i zajebista miejscówka na zimowe spoty się znalazła bo parking podziemny jest na mega wypasie :) O dziwo nawet sufit jest wygłuszony :) wysiadasz z auta i kompletna cisza :) Fajne wrażenie jak na tak dużą przestrzeń :)

Za to przy wyjeździe mnie lekko zestresowali kierowcy :) i zachciało mi sie pełną faja ruszyć ze świateł :) tylko przeoczyłem fakt ze 3 pasy obok na pole position stała radiolka z 4 policjantami :D do momentu jak ich zauważyłem byli juz szalenie zainteresowani moim autem :) Ale skończyło sie na wilczych spojrzeniach jak mnie wyprzedzali :D

Bad-i - Pon 30 Lis, 2009

TOXIC napisał/a:
odskoczyłem trochę do przodu ale czterołap w TT dał o sobie znać i podgoniła tak do połowy długości auta :) .

chyba dało doopy a nie dało o sobie znać. Jakby cztery zadziałały (a raczej jakby kierowniczka je wykorzystała) to było by inaczej ;)

TOXIC - Pon 30 Lis, 2009

w specyfikacji tez widziałem ze ma 6.4s do paki co sobie sprawdziłem po fakcie :) a ze chciała się blondi ścigać to co mogę powiedzieć więcej.... kill to kill :) :)
Ona mogła nie dać doopy, ja mogłem jechać sam :) nie ma co gdybac :)

Jakarti - Pon 30 Lis, 2009

TOXIC napisał/a:
blond włosy, futerko, myślę sobie nie będzie żadnej zabawy

hmm... nie bawisz sie z bobrami???