ICE - In Car Entertainment - [GRY] Swiateczne strzelanko w CS
Anonymous - Nie 20 Gru, 2009 Chętnie zagram, ale dopiero ściągam, także nie szybciej jak za 30min Ryba - Nie 20 Gru, 2009 Thx za greM - Nie 20 Gru, 2009 ja juz wymieklem po tym strzale z awp na tarasie
dziekuje za dobry sparring
Elvis i Strick - dobre budrysye
Ryba i Carton też pro,
Player? To byles ty irgor?
ogoolnie mega lolAnonymous - Nie 20 Gru, 2009
eM napisał/a:
ja juz wymieklem po tym strzale z awp na tarasie
dziekuje za dobry sparring
Elvis i Strick - dobre budrysye
Ryba i Carton też pro,
Player? To byles ty irgor?
ogoolnie mega lol
Ta, Player to ja . Dawno nie grałem w CSa. Następnym razem będzie lepiej .M - Pon 21 Gru, 2009 tzn mega lol w sensie ze niezly ubaw dzisiaj byl, dlugo gralismy, prawie 3 godzinyCartoon - Pon 21 Gru, 2009 Odpaliłem CSa po paru latach przerwy Idealna zabijacz czasu na zimowe wieczory Anonymous - Pon 21 Gru, 2009 Było Konkret , Mistrzem Było Dobijanie Trupów przez Ądre KonradMK - Pon 21 Gru, 2009 ja chętnie pogram w święta M - Pon 21 Gru, 2009
KonradMK napisał/a:
ja chętnie pogram w święta
nie ma takiej gry głąbie
KonradMK - Pon 21 Gru, 2009
eM napisał/a:
KonradMK napisał/a:
ja chętnie pogram w święta
nie ma takiej gry głąbie
żebyś się nie zdziwił jak zobaczysz 27 grudnia na ekranie TV statystyki Score / Death / Latency z mapy cs_polish_roadsCartoon - Pon 21 Gru, 2009 Swoją drogą to zapomniałem wczoraj podziękować za grę
Muszę zacząć bardziej śledzić ten temat Anonymous - Pon 21 Gru, 2009 Szykujemy dzis Jakies Granie w Cs ?Anonymous - Pon 21 Gru, 2009
grifin010 napisał/a:
Szykujemy dzis Jakies Granie w Cs ?
Ja się już rozgrzewam z botami .michool_vt - Pon 21 Gru, 2009 zainstalowalem wlasnie cs czekam na wasM - Pon 21 Gru, 2009 o której? zwyczajowa 20.00?