Hondziarze... Jak mnie bawi ten gatunek, a przynajmniej w Krakowie
Cóż, myślałem że Cie Januszek bardziej zleje, ale jedna długość mi wystarczy
Astra wygrała, pewnie dlatego że ostatnio znowu utleniło się z niej troche blachy
Generalnie było super git zayebyście i dawno się tak nie wyjeździłem. Ade, szkoda że nie zostałeś co końca bo ćwiczyliśmy jeszcze szykany, wolne zakręty i szybkie zakręty.
aaaa i dawać mi tu jakieś foty !
taaaa goście z hondy mistrz wyścig aha.. i hondy zepsuły sie 2... a francuz tylko jeden
Ziom Adego coś cykał chyba.... , już pisałem do Adego żeby je dawał na forum. jak coś maja... no pod koniec mi się dopiero zaczęło fajnie jeździć, jak można było bez stresu lecieć na 2.. a nie walka z trakcja na 1... nie wiem co macie takie parcie na wolne zakręty następnym razem ja układam trasę miejscówa Mega mistrz.. tylko przydałoby sie załatwić ten samochód do sprzątania żeby te kamyki drobne zwinąć z tamtąd
ale hondy zepsuly sie tak jak saxo wczoraj czy tak jak zazwyczaj francuzy;]
gdzie mam dac te zdjecia?? w tym temacie?? gdzie wyniki??Janusz - Pon 28 Cze, 2010
vitesse napisał/a:
w pieciu tematach o wczorajszym upalaniu na zamknietym niech ktos zalozy odzielny temat bo napewno tam wrocimy
jakich pięciu ?? napisałem wyraźnie ze z tematu adego przenosimy się tutaj
*Ade nie jest pewny czy nie włączył podczas tego pomiaru zbyt późno stopera. Jednak z własnej próżności zawarłem go w tabeli ponieważ wczoraj podczas upalania był on czasem oficjalnym, dopiero dzisiaj delegat FIA zgłosił sprzeciw.
Miejscówa mistrz... choć przydałoby się pozamiatać trochę nie mniej jednak asfalt równy i duzo miejsca. Generalnie jeśli chodzi o samą jazdę to strasznie to kaleczyłem, miałem olbrzymie problemy znaleźć tor jazdy miedzy pachołkami... po prostu miałem zbyt duzo miejsca do wykorzystania i nie wystarczyło tylko jeździć od zewnętrznej do wewnętrznej i znowu na zewnętrzna bo ich nie było Pozatym zaden z moich przejazdów nie był czysty zawsze coś przepałowałem albo coś w tym stylu...
za to opony strasznie zeżarło...;p bo panowie chcieli wolne zakręty Pod koniec po łukach się super jeździło.. zwłaszcza jak z tomcatem zrobiliśmy sobie start równoległy i kto pierwszy w zakręcie (ależ było na żylety )
Ade hondy zepsuły sie tka jak francuzy zwykle.... zresztą jedna tam tylko dojechała odrazu ja podnieśli i jak się zbieraliśmy po 20;20 to dalej tam stała podniesiona
Trzeba to powtórzyć fydi - Pon 28 Cze, 2010 1. evo -1,034
2. Janusz -1,0449 *
3. Tomcat -1,05
4. Janusz- 1,052
5. Mik - 1,068
6. Ade -1,072
7. Cassis- 1,108
8. Vitasse- 1,119
9. Cupra- 1,127
Próba trwała ok 1 sekundy? mistrz wyścigLoko - Pon 28 Cze, 2010 No i jaka dokładność pomiaru do tysięcznych cześć sekundy, jak w F1 kubas - Pon 28 Cze, 2010 martin.h - Pon 28 Cze, 2010 ade - Wto 29 Cze, 2010
nastepnym razem trzeba zalatwic kogos kto nie bedzie jezdzil tylko cykal foty:P
z czasow to jeszcze o ile pamietam ja mazda zrobilem 1:08 czy jak to sie powinno napisac:D, voj2s astra tyle samo, jeszcze tomcat jezdzil evo i clio, ale nie wiem czy mieli mierzone czasyJanusz - Wto 29 Cze, 2010 sie dojebali no vitesse - Wto 29 Cze, 2010 trzeba powtorzyc bo to moje pierwsze takie upalanie, pierwszy raz hamowałem lewa noga a z pacholkami mialem doczynienia tylko na nauce jazdy
jak na 2 przejazdy w ktorych była masa bledow to nawet jestem zadowolony zwarzywszy za mam prawie seryjne saxo Janusz - Wto 29 Cze, 2010 Ade to są foty które robił Mik ?? bo wyglądają jak te z tego najwolniejszego zakrętu za Mik robił po tym nawrocie na końcu
a co do maruderów na temat czasu to trza było ruszyć dupę i przyjechać, a nie pierdzieć w stołek w domu... Ooo!!!ade - Wto 29 Cze, 2010
Janusz napisał/a:
Ade to są foty które robił Mik ?? bo wyglądają jak te z tego najwolniejszego zakrętu za Mik robił po tym nawrocie na końcu
a co do maruderów na temat czasu to trza było ruszyć dupę i przyjechać, a nie pierdzieć w stołek w domu... Ooo!!!
to sa 3 z 5 z mojego aparatu:d
on nie wiem co zrobil:d i nie mik tylko mic:DJanusz - Wto 29 Cze, 2010
ade napisał/a:
on nie wiem co zrobil:d i nie mik tylko mic:D
ta, na kartce z czasami pisze "miki" ade - Wto 29 Cze, 2010
Janusz napisał/a:
ade napisał/a:
on nie wiem co zrobil:d i nie mik tylko mic:D
ta, na kartce z czasami pisze "miki"
no to grubo:D:PJanusz - Wto 29 Cze, 2010 przepraszam, jest napisane Tomcat - Wto 29 Cze, 2010 1. evo -1:03,4
2. Janusz -1:04,49 *
3. Tomcat -1:05,00
4. Janusz- 1:05,20
5. Mik - 1:06,80
6. Ade -1:07,2
7. Cassis- 1:10,8
8. Vitasse- 1:11,9
9. Cupra- 1:12,7
Chyba tak powinno być. Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem seryjnego sporta. Widać różnicę do Saxo, w wieku konstrukcji. Bardzo chętnie bym takim się poruszał.