To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Upalanie 2010 - luźne pogaduchy

ade - Pon 28 Cze, 2010

Janusz napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Hondziarze... Jak mnie bawi ten gatunek, a przynajmniej w Krakowie :P

Cóż, myślałem że Cie Januszek bardziej zleje, ale jedna długość mi wystarczy :*

Astra wygrała, pewnie dlatego że ostatnio znowu utleniło się z niej troche blachy :rotfl:

Generalnie było super git zayebyście i dawno się tak nie wyjeździłem. Ade, szkoda że nie zostałeś co końca bo ćwiczyliśmy jeszcze szykany, wolne zakręty i szybkie zakręty.

aaaa i dawać mi tu jakieś foty !

taaaa goście z hondy mistrz wyścig :D aha.. i hondy zepsuły sie 2... a francuz tylko jeden :p
Ziom Adego coś cykał chyba.... , już pisałem do Adego żeby je dawał na forum. jak coś maja... no pod koniec mi się dopiero zaczęło fajnie jeździć, jak można było bez stresu lecieć na 2.. a nie walka z trakcja na 1... nie wiem co macie takie parcie na wolne zakręty :p następnym razem ja układam trasę :rotfl: :rotfl: miejscówa Mega mistrz.. tylko przydałoby sie załatwić ten samochód do sprzątania żeby te kamyki drobne zwinąć z tamtąd :D

ale hondy zepsuly sie tak jak saxo wczoraj czy tak jak zazwyczaj francuzy;]

gdzie mam dac te zdjecia?? w tym temacie?? gdzie wyniki??

Janusz - Pon 28 Cze, 2010

vitesse napisał/a:
w pieciu tematach o wczorajszym upalaniu na zamknietym :) niech ktos zalozy odzielny temat bo napewno tam wrocimy :)

jakich pięciu ?? napisałem wyraźnie ze z tematu adego przenosimy się tutaj

czasy:

1. evo -1,034
2. Janusz -1,0449 *
3. Tomcat -1,05
4. Janusz- 1,052
5. Mik - 1,068
6. Ade -1,072
7. Cassis- 1,108
8. Vitasse- 1,119
9. Cupra- 1,127

*Ade nie jest pewny czy nie włączył podczas tego pomiaru zbyt późno stopera. Jednak z własnej próżności zawarłem go w tabeli ponieważ wczoraj podczas upalania był on czasem oficjalnym, dopiero dzisiaj delegat FIA zgłosił sprzeciw. :D

Miejscówa mistrz... choć przydałoby się pozamiatać trochę :D nie mniej jednak asfalt równy i duzo miejsca. Generalnie jeśli chodzi o samą jazdę to strasznie to kaleczyłem, miałem olbrzymie problemy znaleźć tor jazdy miedzy pachołkami... po prostu miałem zbyt duzo miejsca do wykorzystania ;p i nie wystarczyło tylko jeździć od zewnętrznej do wewnętrznej i znowu na zewnętrzna :P bo ich nie było ;p Pozatym zaden z moich przejazdów nie był czysty :P zawsze coś przepałowałem albo coś w tym stylu...

za to opony strasznie zeżarło...;p bo panowie chcieli wolne zakręty :P Pod koniec po łukach się super jeździło.. zwłaszcza jak z tomcatem zrobiliśmy sobie start równoległy i kto pierwszy w zakręcie ;D (ależ było na żylety :D )

Ade hondy zepsuły sie tka jak francuzy zwykle.... zresztą jedna tam tylko dojechała odrazu ja podnieśli i jak się zbieraliśmy po 20;20 to dalej tam stała podniesiona :D

Trzeba to powtórzyć :)

fydi - Pon 28 Cze, 2010

1. evo -1,034
2. Janusz -1,0449 *
3. Tomcat -1,05
4. Janusz- 1,052
5. Mik - 1,068
6. Ade -1,072
7. Cassis- 1,108
8. Vitasse- 1,119
9. Cupra- 1,127

Próba trwała ok 1 sekundy? mistrz wyścig

Loko - Pon 28 Cze, 2010

No i jaka dokładność pomiaru do tysięcznych cześć sekundy, jak w F1 :rotfl:
kubas - Pon 28 Cze, 2010

:rotfl:
martin.h - Pon 28 Cze, 2010

:lol2:
ade - Wto 29 Cze, 2010

nastepnym razem trzeba zalatwic kogos kto nie bedzie jezdzil tylko cykal foty:P

z czasow to jeszcze o ile pamietam ja mazda zrobilem 1:08 czy jak to sie powinno napisac:D, voj2s astra tyle samo, jeszcze tomcat jezdzil evo i clio, ale nie wiem czy mieli mierzone czasy

Janusz - Wto 29 Cze, 2010

sie dojebali no :P
vitesse - Wto 29 Cze, 2010

trzeba powtorzyc bo to moje pierwsze takie upalanie, pierwszy raz hamowałem lewa noga a z pacholkami mialem doczynienia tylko na nauce jazdy :)
jak na 2 przejazdy w ktorych była masa bledow to nawet jestem zadowolony zwarzywszy za mam prawie seryjne saxo :)

Ade to są foty które robił Mik ?? bo wyglądają jak te z tego najwolniejszego zakrętu :) za Mik robił po tym nawrocie na końcu :P

a co do maruderów na temat czasu to trza było ruszyć dupę i przyjechać, a nie pierdzieć w stołek w domu... Ooo!!!

ade - Wto 29 Cze, 2010

Janusz napisał/a:
Ade to są foty które robił Mik ?? bo wyglądają jak te z tego najwolniejszego zakrętu :) za Mik robił po tym nawrocie na końcu :P

a co do maruderów na temat czasu to trza było ruszyć dupę i przyjechać, a nie pierdzieć w stołek w domu... Ooo!!!

to sa 3 z 5 z mojego aparatu:d

on nie wiem co zrobil:d i nie mik tylko mic:D

ade napisał/a:

ta, na kartce z czasami pisze "miki" :D

ade - Wto 29 Cze, 2010

Janusz napisał/a:
ade napisał/a:

ta, na kartce z czasami pisze "miki" :D

no to grubo:D:P

przepraszam, jest napisane :P
Tomcat - Wto 29 Cze, 2010

1. evo -1:03,4
2. Janusz -1:04,49 *
3. Tomcat -1:05,00
4. Janusz- 1:05,20
5. Mik - 1:06,80
6. Ade -1:07,2
7. Cassis- 1:10,8
8. Vitasse- 1:11,9
9. Cupra- 1:12,7

Chyba tak powinno być. Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem seryjnego sporta. Widać różnicę do Saxo, w wieku konstrukcji. Bardzo chętnie bym takim się poruszał.