To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - TrackDay razem z Coltami Radom

Anonymous - Czw 15 Kwi, 2010

DWIE BARDZO WAŻNE INFORMACJE:

po pierwsze proszę zapoznać się z regulaminem imprezy, który to każdy przed wjazdem na tor podpisze i obowiązuje się przestrzegać

po drugie WAŻNIEJSZE!

PROSZĘ OSOBY NA LIŚCIE O MOŻLIWIE NAJSZYBSZE PRZESŁANIE MI NA PW NASTĘPUJĄCYCH DANYCH CELEM WYKUPIENIA UBEZPIECZENIA NNW !!!

nick + imię i nazwisko + PESEL + seria i nr dowodu osobistego

PILNE!

Vlodarsky - Czw 15 Kwi, 2010

Czyli właściciel toru nie bierze odpowiedzialności za złe przygotowanie toru ?

Tylko luźne pytanie.

Drone - Czw 15 Kwi, 2010

Vlodarsky napisał/a:
Czyli właściciel toru nie bierze odpowiedzialności za złe przygotowanie toru ?

Tylko luźne pytanie.

Ciekawe czy zapis w punkcie "12" jest zgodny z prawem. ? o_O

M - Czw 15 Kwi, 2010

Oddam miejsce na torze w Radomiu za 'uśmiech', kto pierwszy zglosi się na PW temu oddam.
Anonymous - Czw 15 Kwi, 2010

eM napisał/a:
Oddam miejsce na torze w Radomiu za 'uśmiech', kto pierwszy zglosi się na PW temu oddam.

eM nie warto zaczekać ? Masz juz pewność ze nie dasz rady ?

kubas - Czw 15 Kwi, 2010

eM biore jak nikt wcześniej nie był.
siema - Czw 15 Kwi, 2010

Sorry, ja byłem:

Cytat:

Od: siema
Do: eM
Wysłany: Dzisiaj 20:09
Temat: Track Day w Radomiu

eM już mi potwierdził.

Ale kubas, żeś niebieski- wg mnie masz pierwszeństwo jeśli chcesz. Serio.

kamil - Czw 15 Kwi, 2010

Drone napisał/a:

Ciekawe czy zapis w punkcie "12" jest zgodny z prawem. ? o_O
zgodne z prawem
M - Pią 16 Kwi, 2010

To już chłopaki się dogadajcie.
Anonymous - Pią 16 Kwi, 2010

zapis jest zgodny, to ich zabezpieczenie - po to właśnie wykupuje Wam OC sport i NNW

właśnie wróciłem z Radomia, podpisałem umowę, wpłaciłem 1000zł zaliczki i mam kilka informacji:

1: Najważniejsza: Prezes wyskoczył mi na miejscu z zarządzeniem na piśmie z ostatniego posiedzenia rady, że tor nie kosztuje już 1800, a 2000, o czym wcześniej nie raczył poinformować. Postanowiłem i tak podpisać umowę, ale brakujące 200zł muszę od was wyciągnąć z portfela ;) Jednak po rozbiciu na 35 osób to kwestia kilku zł.

2: Moje kontrowersje wzbudził punkt o paleniu gumy, ale spokojnie, rozmawiałem, nie będą nas karcić za ostrą jazdę. Ale za nagminne celowe popisy w tym stylu - jak najbardziej. Dlatego APELUJĘ O BRAK GŁUPOTY!

3: Obiekt jest super. Asfalt baaaardzo przyczepny, kręty, park maszyn spokojnie nas pomieści.

4: Akurat trafiliśmy na jakieś jazdy, patrzymy, upala Caterham, czekają nóweczki Megane R.S., Legacy i Pug 5008. Jakież było moje zdziwienie, gdy spod kasku Caterhama wyłoniła się głowa redaktora naczelnego Top Gear - Piotra R. Frankowskiego. Dziennikarze wcale nie jeżdżą tak super jak może się wydawać z treści artykułów ;) Zaliczył kilka bąków i wypadał regularnie w trawę, mieli też kłopoty z ruszaniem :lol:

Kilka fot:

kosmita - Pią 16 Kwi, 2010

pawela napisał/a:
nie będą nas karcić za ostrą jazdę

Nie bądź tego taki pewny. U nas też niby miało być spoko, ale przyjechał pan prezes i zaczął straszyć sądem, że miał być zlot, a nie sportowa jazda itp. Także uważajcie.

Jeżeli park maszyn ma być tam gdzie stoi 5008, to nie polecam.

zefir - Pią 16 Kwi, 2010

dobra hothatche a robimy jakis after po torze , bo jest sobota? wiec mozna do niedzieli sie zaintegrowac :D
GeKo - Pią 16 Kwi, 2010

pawela napisał/a:
nick + imię i nazwisko + PESEL + seria i nr dowodu osobistego

Nie będzie możliwości wykupienia NNW bezpośrednio na torze?

Vlodarsky - Pią 16 Kwi, 2010

ja wpłaciłem zaliczkę - powiedz proszę ile dopłaty po nowej cenie
kamil - Sob 17 Kwi, 2010

Bo Frankowski ma większy talent do lansu niż jeżdżenia...;)