HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
FreeMan - Pią 09 Lip, 2010 kur......a 2 ! No to teraz sie wkruwilem.Anonymous - Pią 09 Lip, 2010 no niestety M - Pią 09 Lip, 2010
Marcel 08 napisał/a:
mikan jako, że tylko Kuba Junior Admin (który kupował poprzednie puchary) zabrał głos bo czerwoni maja kolegów w dupie
Hola hola mości Panie, budzet klubowy jest bardzo skromny w tym roku, nie skladamy sie juz 50 zl tylko po 20. Budzet jednego wypadu na karty dwukrotnie przekracza to co nam zostanie w kasie po oplatach IT, a eliminacji będzie 10 (x10).
Kuba w 2008r dostal z klubowej kaski 120?PLN'ow na pucharki ZTCP,
jak sie zrzucicie po 5zl na dwóch spotkaniach to juz bedzie kaska na pucharki.
Taka zrzutka zwiekszy wydatki jednego zawodnika jesli zaliczy 10 eliminacji o mniej wiecej 1%, a jak pojdzie z budzetu to bedzie jakies 35% tego co nam zostało.Anonymous - Pią 09 Lip, 2010 ale z drugiej strony jakby nawet po 1zł dać z naszych zrzutek na puchary to było by też przyjemniej i kasa klubowa była by wykorzystana na nas w jakiś sposób (jakaś inicjatywa) - mówie tutaj oczywiście o tych co jeźdzą, bo zaraz bedzie ze czemu ja czy ja mam płacić ....Michał - Pią 09 Lip, 2010
Kod:
Kuba w 2008r dostal z klubowej kaski 120?PLN'ow na pucharki ZTCP,
jak sie zrzucicie po 5zl na dwóch spotkaniach to juz bedzie kaska na pucharki.
Taka zrzutka zwiekszy wydatki jednego zawodnika jesli zaliczy 10 eliminacji o mniej wiecej 1%, a jak pojdzie z budzetu to bedzie jakies 35% tego co nam zostało.
to C++ ,czy java ?
Cytat:
ale z drugiej strony jakby nawet po 1zł dać z naszych zrzutek na puchary to było by też przyjemniej i kasa klubowa była by wykorzystana na nas w jakiś sposób (jakaś inicjatywa) - mówie tutaj oczywiście o tych co jeźdzą, bo zaraz bedzie ze czemu ja czy ja mam płacić ....
agrii ale nie do konca
marcel dobrze gada, ale składka +1 kazdego powinna dotyczyć, bo go-karts są generalnie dla kzdego dostępne
HAWK !!Stf - Pią 09 Lip, 2010 kur.. panowie jak to czytam to się czuję na jakiejś dziwnej planecie. o pobieranie 1pln od każdego macie zamiar się rozwodzić kilka stron ? wtf ? już kur.. nie przesadzajcie. może podzielmy klub na tych upalających na torze, na gokartach, chodzących do platy itd. i w każdym gronie będziemy robić zrzutki tylko na określony cel po 30gr. jakąś księgową by jeszcze ogarnąć bo opłaty za przelewy mogą być wyższe.M - Sob 10 Lip, 2010
Stf napisał/a:
kur.. panowie jak to czytam to się czuję na jakiejś dziwnej planecie. o pobieranie 1pln od każdego macie zamiar się rozwodzić kilka stron ? wtf ? już kur.. nie przesadzajcie. może podzielmy klub na tych upalających na torze, na gokartach, chodzących do platy itd. i w każdym gronie będziemy robić zrzutki tylko na określony cel po 30gr. jakąś księgową by jeszcze ogarnąć bo opłaty za przelewy mogą być wyższe.
Tak, bardzo dobry pomysł, tak było dotąd i się sprawdzało.Anonymous - Sob 10 Lip, 2010 ale my teraz chodzimy do El Pre kamil - Wto 13 Lip, 2010 Siedziałem sobie w pracy i jadłem Lunch przy okazji zerkałem w TVN Warszawa. Co widzę ? jak nasz kochany Pan z RCW lansuje się przed kamerą i jak to pięknie nie opowiada o elastyczności i wyjścia na przeciw oczekiwaniom klientów Dobry kilkunastominutowy PR sobie zrobili.PiTT - Wto 13 Lip, 2010 no i wszystko jasne
on już wtedy wiedział, że będzie w TV i sława przyjdzie lada chwila, więc wyłożył na nas chooj Jakarti - Wto 13 Lip, 2010 taki sponsoring nie kosztuje wcale duzo.. wiec mysle, ze mogl sobie to ogarnac.
jesli to cos o czym mysle to przez caly tydzien beda powtorki i rozne nawiazania do tematu michool_vt - Wto 13 Lip, 2010 dobrze sie stało, ze tak wyszlo z tym osobnikiem na rcw
kartarena mistrz!anjas - Wto 13 Lip, 2010 dokladnie, niech leszcze jezdza na RCW a my bedziemy upalac na kartarenie kamil - Wto 13 Lip, 2010 w czwartek naślemy mu chooojow mikan - Wto 13 Lip, 2010 Jak się tak wszystkim podobało to może na przyszły tydzień ustawimy jakieś zawody, jako że mam blisko mogę podjechać i obgadać z panią jakieś dobre warunki.
Co do zawodów to moja propozycja jest taka jedziemy 3 razy z czego 2 pierwsze przejazdy to kwalifikacje ze zamianą kartów po pierwszym przejeździe według starego systemu(ostatni wsiada do pierwszego karta itd) i o miejscu na polach będzie decydowała suma obudwu biegów kwalifikacyjnych